Regényírás? Ti írtok regényt?
sziasztok!
én már nagyon régóta szeretnék regényt írni. sok ötletem van meg minden, csak nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá :/
ti hogy kezdtétek el a legelsőt?
és amúgy gépen vagy kézzel írtok szívesebben?
én ilyen régi módi vok szval inkább füzetbe, azt senki se tudja elolvasni és ha nem mentem el akkor is megmarad
hát én már nagyon régen írtam az elsőt 8 éves lehettem bűbályos boszorkák utánzat volt meg ilyenekXD most már magamtól írok:)te is próbálj csak ilyen vázlatokkal kezdeni
nekem az első történetemnek se eleje se vége nem volt csak ment 2 oldalon lejátszódott egy egész harry potter 7 köttetes regénye nálam, volt narnia utá utánzat
persze ne másolj én mindig bele estem ebbe a hibába, mert minden jó ötletet már elloptak, de ereszd el a fantáziádat, és akkor felülmúlhatod még azt a béna twilightot is
persze csak ha van hozzá tehetséged
hány éves vagy?
Helló kedves kérdező:D
Én vok az a lány aki akart veled beszélni msn-en te meg mondtad a privát e-mailozást de sajnos béna vagyok és nem tudo9m hol kell megnézni hogy kaptam-e üzenetet vagy ilyenek szóval valami mást kéne kitalálni. Írj ha kitaláltál valamit:) Nekem még mindig az msn a legjobb:)
helló
Hello^^
Én is írok/írnék regényt.
Illetve...próbálkozom. Egyelőre kettő van.
Az első, egy vámpíros; az ötlete még a vámpírláz berobbanása előtt jutott az eszembe, de papírra vetni -rendesen- még a mai napig sem tudtam. (vázlatok már vannak...de se időm, se energiám nincs írni...:S)
A második az frissebb, 2009. szeptemberében ötlött fel bennem. Egy külön, másik - persze nem létező - világban játszódna. Ide jutna át egy véletlen folyamán a főszereplőm stb.
Mindig is furcsa, "könyvmoly" kölyök voltam, így hát kb. 8 éves korom óta irogatok. Eleinte kisebb novellákkal, történtekkel kezdtem, aztán egy nap arra gondoltam: "Miért nem írok regény?!" - még aznap belekezdtem az elsőbe...de nem lett sok belőle. :S
Bocs, h bő lére ersztettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!