Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regényírás? Ti írtok regényt?

Regényírás? Ti írtok regényt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a regényírásról, és ti írtok? mit szerettek írni: fantasy, romantica stb.. Másoljatok be részleteket írásaitokbaól, hogy segítsünk egyamásnak.
2009. okt. 14. 18:15
 51/104 A kérdező kommentje:
szia! Az msn-ent nem nagyon csípem, de privát e-mailozásban itt? :) am hány éves vagy? én 15, lassan 16 éves lány :)
2010. febr. 15. 19:59
 52/104 anonim válasza:
helló én 14 múltam hogy is lenne ez a privát e-mail itt? még csak most regisztráltam szóval nem nagyon értem a dolgokat:)
2010. febr. 15. 20:04
 53/104 A kérdező kommentje:
a kérdésem címe alatt írja kék betűkkel, hogy: Privát e-mail a kérdés kiírójának :) az oldalobn keresztül e-mailozgatunk :) állítólag az e-mail címünk nem látszódik, de még nem írtam senkinek..
2010. febr. 15. 20:07
 54/104 A kérdező kommentje:
csak szerintem ahhoz a beállításoknál (bal felső sarok) be kell állítsnod, hogy fogadsz privát e-mailokat
2010. febr. 15. 20:09
 55/104 anonim válasza:

sziasztok!

én már nagyon régóta szeretnék regényt írni. sok ötletem van meg minden, csak nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá :/

ti hogy kezdtétek el a legelsőt?

és amúgy gépen vagy kézzel írtok szívesebben?

2010. febr. 22. 18:22
 56/104 anonim ***** válasza:

én ilyen régi módi vok szval inkább füzetbe, azt senki se tudja elolvasni és ha nem mentem el akkor is megmarad

hát én már nagyon régen írtam az elsőt 8 éves lehettem bűbályos boszorkák utánzat volt meg ilyenekXD most már magamtól írok:)te is próbálj csak ilyen vázlatokkal kezdeni

nekem az első történetemnek se eleje se vége nem volt csak ment 2 oldalon lejátszódott egy egész harry potter 7 köttetes regénye nálam, volt narnia utá utánzat

persze ne másolj én mindig bele estem ebbe a hibába, mert minden jó ötletet már elloptak, de ereszd el a fantáziádat, és akkor felülmúlhatod még azt a béna twilightot is

persze csak ha van hozzá tehetséged

hány éves vagy?

2010. febr. 22. 18:55
 57/104 anonim válasza:
17 éves lány :D
2010. febr. 22. 23:01
 58/104 anonim válasza:

Helló kedves kérdező:D

Én vok az a lány aki akart veled beszélni msn-en te meg mondtad a privát e-mailozást de sajnos béna vagyok és nem tudo9m hol kell megnézni hogy kaptam-e üzenetet vagy ilyenek szóval valami mást kéne kitalálni. Írj ha kitaláltál valamit:) Nekem még mindig az msn a legjobb:)

helló

2010. febr. 25. 17:42
 59/104 anonim ***** válasza:
Én a Far Cry-t szeretném könyvként megvalósítani.
2010. febr. 27. 21:41
 60/104 anonim válasza:

Hello^^

Én is írok/írnék regényt.

Illetve...próbálkozom. Egyelőre kettő van.

Az első, egy vámpíros; az ötlete még a vámpírláz berobbanása előtt jutott az eszembe, de papírra vetni -rendesen- még a mai napig sem tudtam. (vázlatok már vannak...de se időm, se energiám nincs írni...:S)

A második az frissebb, 2009. szeptemberében ötlött fel bennem. Egy külön, másik - persze nem létező - világban játszódna. Ide jutna át egy véletlen folyamán a főszereplőm stb.

Mindig is furcsa, "könyvmoly" kölyök voltam, így hát kb. 8 éves korom óta irogatok. Eleinte kisebb novellákkal, történtekkel kezdtem, aztán egy nap arra gondoltam: "Miért nem írok regény?!" - még aznap belekezdtem az elsőbe...de nem lett sok belőle. :S

Bocs, h bő lére ersztettem. :D

2010. ápr. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!