Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írtok regényt, könyvet?...

Orbit-titkosnév kérdése:

Írtok regényt, könyvet? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés

Mióta írjátok és mi a címe? Írhattok tartalmat stb.

Amúgy én írok!

2011. okt. 11. 19:52
1 2
 1/16 k.lau13 ***** válasza:

én írok egy csomót :)) háth 10 éves korom óta írok és azóta folyamatosan mindenféléket... most vagyok 13. Az egyiknek az a címe h Fehér holló, ez a legújabb... a többinek még nincs címe :)))

és azt még nem tudom, miről fog szólni, egy lányról, aki senkit nem érdekel, nincsenek barátai, de konkrétan még nemtudom... És lesz benne vmi misztikus... ennyi amit kérdeztél, ugye???

hehehe :DD

2011. okt. 11. 20:59
 2/16 anonim válasza:
100%
Én latinul írok egyet. (Szociál-filozófia)
2011. okt. 12. 10:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is írok. Címe még sok van, egy csajsziról fog szólni, és vámpíros lesz.. egyelőre én is ennyit tudok. :D Nyár elején kezdtem el. Te miről írsz?
2011. okt. 12. 14:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen... nyár elején kezdtem a trilógiám második részét, pontosan aug 31-én kb este 11-kor be is fejeztem ;D ;D nagyjából 500 A/4 oldal lett, azóta át is dolgoztam, így már van olyan jó mint az első rész. Már leírtam a harmadik rész vázlatát is fejezetről fejezetre, hát az még nehezebb és még mozgalmasabb lesz, de amint lehet nekivágok, mert nagyon élvezem az írást.

amúgy sima akciós-kommandós-krimi kis romantikával, semmi fantasy meg vámpírok.

2011. okt. 12. 15:34
 5/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

1.Igen ennyi amit kérdeztem! JÓ ÍRÁST!

2.Kár, hogy nem tudok latinul, pedig elolvasnám! JÓ ÍRÁST!

3.Én nem bírom, az ilyen vámpírosokat, de ízlések és pofonok, hát írtam már többször is, de egyszer kitöröltem véletlenül stb.! Még csak csinálom a vázlatot! JÓ ÍRÁST!

4.Tiedét is elolvasnám szívesen, s remélem, hogy egyszer majd elolvashatom a tiéteket! JÓ ÍRÁST!

Amúgy 11/f vagyok, szóval kicsit fiatal még! Még az 1.-nek , én is 10évesen kezdtem el írni!

Van saját oldalatok ahova feltöltitek? Ha igen leirod?

És ti majd szeretnétek író/nő lenni?

2011. okt. 12. 18:37
 6/16 k.lau13 ***** válasza:
hát akkor te már 6-7 éve írsz, én mégcsak 3....... amúgy én részemről irónő akarok lenni ezt eldöntöttem XD ha már kérdezted....... nemtom oldalam az MÉG nincs, de részletet azt tudok mutatni, ha érdekel... :)) neked is JÓ ÍRÁST!:)
2011. okt. 12. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, én is írok, már elég régóta. 9 évesen kezdtem, azóta is :)

A regényem címe Árny és Fény

Az infót róla itt tudod megnézni: [link]

A regény pedig itt található: [link]

Ha érdekel, várlak szeretettel :))

2011. okt. 13. 00:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Hello!

Én most kezdek hozzá egynek. Már több éve irogatok, de egyiket sem fejeztem be. Ez szentem más lesz, mert nagyon kidolgoztam már, tudom hogy teljesen eredeti, és nem vámpíros :D Nincs bajom azokkal, csak már sok van belőlük. Az enyémben tündérek lesznek, de kicsit megváltoztatom, hogy mik is ők.

Amúgy ez előbbit é nagyon ajánlom! Niara nagyon jól ír, imádtam, mikor olvastam :D

Majd valamikor énis fel szeretném rakni ezt a történetet a netre, de az még odébb lesz.

2011. okt. 13. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:

11/f-vagy, ha jól láttam? :) ebben a témakörben inkább lányokkal találkozik az ember, jó látni, hogy a srácok is érdeklődnek az irodalom után. Jómagam is írogatom, de nem hiszem hogy ebből fogok megélni :D inkább csak amolyan hobbi, amivel le tudom vezetni a dühöm/érzelmeim. Szerintem kicsi koromban kezdtem a dolgok (persze az amolyan gyerek szinten). Szeretem a kreativitást, rajzolgatni csak úgy... álmodozni :)

Az első kezdeményem úgy... hát talán 3-4 éve hoztam létre az első doc.-ot a gépemen. Már nem tudom miért :) a kislányos sellő korszakomat éltem, és ehhez is mérten alakult a történet, bár igen gyerekes lett, de nincs kedvem javítani rajta :) ez így jó. Címük nem igazán van, csak ötletek, de az sem mondana sokat nektek így látatlanban :)

És üzenem mindenkinek (tapasztalatból!!!) mentsétek el valahova az írásaitokat (én pl. e-mailben küldözgetem magamnak, vagy pendrive), mert bármikor bejöhet egy baki és minden eltűnik a gépről. Higgyétek el, nem kellemes érzés amikor nem kapcsol be a gép, és hopp, a winchester bemondta a pénteket az összes adattal... :S

Persze ha lapra dolgozik valaki, akkor nincs ilyen félelem, csak szólok, hogy vigyázzatok! :)

puszi! 15/l

2011. okt. 15. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem az osztálytársam ír, nemrég kiadta az Alexandra, és már a következőn dolgozik :) Ajánlom figyelmedbe, irtó jó!

Pataki Tamara: Ember a sötétben

2011. okt. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!