Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írtok regényt, könyvet?...

Orbit-titkosnév kérdése:

Írtok regényt, könyvet? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés

Mióta írjátok és mi a címe? Írhattok tartalmat stb.

Amúgy én írok!

2011. okt. 11. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Úgy nyár közepén kezdtem bele egy fantasy regénybe. A címe:Szürke angyal és egy fiatal lányról szól, aki halála után démonná válik, majd ilyen-olyan dolgok történnek vele. Még eléggé az elején vagyok, de a mű megtekinthető történetek.hu-n. Egyébként ez a legelső írásom és nem hiszem, hogy írónő lesz belőlem, de szerintem teljesen olvashatót "alkottam", persze az alábbi oldalon a kritikák...hááát...vegyesek.

17/l

2011. okt. 19. 21:32
 12/16 k.lau13 ***** válasza:
jah 11 éves vagy... oké hülye vagyok, aszittem tizenegyedikes... nemrtommér... fáradt voltam... bocsi :))
2011. okt. 21. 18:35
 13/16 anonim válasza:

Fura ez a 10. év, én is 10 évesen kezdtem el írni! :D Most 21 vagyok. Írtam 4 kész regényt, plusz egy félkészt, ez sorozat, de ezek csak a fióknak készültek, ahogy mondani szokás. 2 éve kezdtem el azt, amit most írok, nem sokára elkészül, már a "befejezés" fázisban van. Alig várom, hogy kész legyen, mert már megvan a második rész története.

Fellegvár a címe, és inkább a lélekről szól, mint akciókról, de azért szerintem van benne történet is. A második rész sokkal cselekmény dúsabb lesz.

2011. nov. 4. 17:30
 14/16 k.lau13 ***** válasza:
mindenki 10 évesen kzdett írni? akkor nem csak én voltam túl komoly? mondjuk az első "regényem", erre kifejezetten emlékszek, Niki titkai címmel írtam, és valami ronda nagy zöld nyálas szörnyről szólt meg két kislányról, akik féltek tőle Írtam két oldalt aztán újat kezdtem, mert nem volt ötletem hozzá... de akkor gondolom a túl komolyság veszélye nem fenyeget, igaz? hehehe :)
2011. nov. 4. 19:16
 15/16 anonim válasza:

Ja, a legeslegelső "regényem" amit nem is számoltam bele azt még alsós koromban írtam, és egy sellőről szól :D Azóta már el is kallódott, nem kár érte, bár érdekes lenne visszaolvasni most :P

Az első regényötlet, amit ötödikes koromban kezdtem el amúgy nem is olyan vészes.. mármint az ötlet. Egy törzsről szól, aki egy szigeten él, és egy nő a fiával hajótörés után odasodródik és összejön a vezérrel. Lesz egy lányuk, aki természetfeletti erőkkel bír (ez a törzsben természetes dolog, van rajta kívül még ilyen, de nem sok). és visszatér egy régen halott gonosz vezér szelleme, aki amúgy nő és a lány egyik barátján keresztük el akarja pusztítani a falut. aztán küzdelmek stb... a többi 4 része már csak agymenés. :D

2011. nov. 5. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, én csak szeretnék írni, ötletem már megvan egy könyvsorozathoz, de még egy kicsit tapasztalnom kell hozzá, hogy megírjam. Amúgy a címe nem végleges, egyenlőre ez: Gimis TündérBoszi
2012. szept. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!