Írtok regényt, könyvet? (BŐVEBBEN LENT)
Mióta írjátok és mi a címe? Írhattok tartalmat stb.
Amúgy én írok!
Úgy nyár közepén kezdtem bele egy fantasy regénybe. A címe:Szürke angyal és egy fiatal lányról szól, aki halála után démonná válik, majd ilyen-olyan dolgok történnek vele. Még eléggé az elején vagyok, de a mű megtekinthető történetek.hu-n. Egyébként ez a legelső írásom és nem hiszem, hogy írónő lesz belőlem, de szerintem teljesen olvashatót "alkottam", persze az alábbi oldalon a kritikák...hááát...vegyesek.
17/l
Fura ez a 10. év, én is 10 évesen kezdtem el írni! :D Most 21 vagyok. Írtam 4 kész regényt, plusz egy félkészt, ez sorozat, de ezek csak a fióknak készültek, ahogy mondani szokás. 2 éve kezdtem el azt, amit most írok, nem sokára elkészül, már a "befejezés" fázisban van. Alig várom, hogy kész legyen, mert már megvan a második rész története.
Fellegvár a címe, és inkább a lélekről szól, mint akciókról, de azért szerintem van benne történet is. A második rész sokkal cselekmény dúsabb lesz.
Ja, a legeslegelső "regényem" amit nem is számoltam bele azt még alsós koromban írtam, és egy sellőről szól :D Azóta már el is kallódott, nem kár érte, bár érdekes lenne visszaolvasni most :P
Az első regényötlet, amit ötödikes koromban kezdtem el amúgy nem is olyan vészes.. mármint az ötlet. Egy törzsről szól, aki egy szigeten él, és egy nő a fiával hajótörés után odasodródik és összejön a vezérrel. Lesz egy lányuk, aki természetfeletti erőkkel bír (ez a törzsben természetes dolog, van rajta kívül még ilyen, de nem sok). és visszatér egy régen halott gonosz vezér szelleme, aki amúgy nő és a lány egyik barátján keresztük el akarja pusztítani a falut. aztán küzdelmek stb... a többi 4 része már csak agymenés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!