Regényírás? Ti írtok regényt?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a regényírásról, és ti írtok? mit szerettek írni: fantasy, romantica stb.. Másoljatok be részleteket írásaitokbaól, hogy segítsünk egyamásnak.2009. okt. 14. 18:15
101/104 anonim válasza:
Az előttem lévő 10. válasz írója... Én is 11 vagyok, és az én "regényem" is Kínában játszódik... Mondjuk, az 1400-1500-as években, és egy kitalált Kínában, de akkor is... Ez de fura. Mondjuk én imádom a töri órákat...
102/104 anonim válasza:
Én is írok :) A mostani már a második, de az elsőt félbehagytam, mert meguntam az írását, nem volt semmi ötletem...
A második, amihez most gyűjtök ötleteket, szerintem sokkal izgibb, sokkal mélyebbre hatóbb.
12L
103/104 anonim válasza:
mindenkinek üzenem, aki esetleg érintett, VÁZLATOT mindenképp írjatok!!!
Ez alkalmat nyújt arra, hogy átfogóan átgondoljátok, mi is a sztori és hogy alakulnak az események.
Ráadásul ha nincs egy fő vonal, ami mutatja, mi is a következő lépés, könnyen elcsúszik és ebből lesznek a félbehagyott, ötletszegény, vontatott, keszekusza és unalmas írások. Azoknak is ajánlom, akik már nyakig benne vannak, sosem árt "rendszerezni", kiderülhet, ha döcögős a sztori.
A nagy igazság és tapasztalati megfigyelés :)
104/104 anonim válasza:
Köszönjük a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!