Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regényírás? Ti írtok regényt?

Regényírás? Ti írtok regényt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a regényírásról, és ti írtok? mit szerettek írni: fantasy, romantica stb.. Másoljatok be részleteket írásaitokbaól, hogy segítsünk egyamásnak.
2009. okt. 14. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
87%

te milyeneket írsz?elősször sztem a tiedet írd le(részleteket)mert ezzel fognak többen is írni

am én igen van egy tök jó regényem amit most írok

egy lányról szól akivel borzalmas dolgok történnek(érzelmileg)szeretteit veszít el, ráadásul a legjobb barátját is és úgyérzi h neki nem jár ki a boldogság, majd egy furcsa helyen furcsa módon rátalál a szerelem , de a szerelem nem az amit hordoz magával, (persze a pasi nem vámpír, mert mostanába ez a divat, de itt más mostXD)

nem lehetnek együtt, és a vége nagyon szomorú, de a második rész elejével sztem nem lesz annyira:)

2009. okt. 14. 18:41
 2/104 A kérdező kommentje:
Szia! hát áén még gondolkodom a regényen, próbálok valami egyedit kitalálni, hogy ne tömegkönyv legyen. Érdekesnek találom a regényed, ha befelyezed tuti tök jó lesz.Én egyenlőre ilyen tinilányos regényekben gondolkodóm, mivel 15 vagyok. Amiken most gondolkkodóm és írogatom, azt nem tudom, hogy hogy hívják. nem fantasy, mert nincsenek benne mágikus lények, de mégis van benne valami mágikus.
2009. okt. 14. 18:50
 3/104 anonim ***** válasza:
100%

köszi:)

én is tinilány vok:)még nálad is fiatalabb XD 14

kislány korom óta írok regényeket, de nem mindet fejezem be 8 éves koromban kezdtem mesékkel aztán jött az ilyen már nagyobbaknak való aztán jött a szerelmes történetek:)azóta már vagy 50 regény van a szekrénymben én kimondottan ilyen lány vok aki inkább írogat, saját érzéseivel mint buliba járjon, bár arra még amúgyis rá érek:)

2009. okt. 14. 18:54
 4/104 A kérdező kommentje:

hát a bulizásra még ráérsz. tom, hogy ez a divat, de sztem tök gáz, ha egy lány részeg... NO COMMENT... Mondjuk én is inkább írogatok, voltam már buliban és jó, csak ne lenne az a sok részeg ember... Hú, imádom a könyveket olvasni... 3 példaképem van: Mary Hoper és Celia Rees.

neked kik a példaképeid?

2009. okt. 14. 18:59
 5/104 A kérdező kommentje:
bocs, elírtam, 2 pédakép
2009. okt. 14. 19:00
 6/104 anonim ***** válasza:
100%
huh hát én nagyon szeretem stephen king-et, most befutó lett stephanie meyer, ő is jó, meg az ilyenek én is ankább a tini regények felé húzódom még:)
2009. okt. 14. 19:01
 7/104 anonim ***** válasza:
100%
*inkább
2009. okt. 14. 19:02
 8/104 A kérdező kommentje:
:):D az jó, sajna a suli miatt alig van időm írni, pedig annyi ötletem lenne, nem jutog gép elé soha, csak most, hogy beteg vagyok...
2009. okt. 14. 19:05
 9/104 anonim ***** válasza:
100%

1.én sem pont így vok vele, van h unalmas órákopn kitalálok sztorikat a törimhez, de utánna nincs időm megírni és teljsen elfelejtem:(

(még mindig én vok aki eddig írtXD)

(azért írtam oda előre az 1.-et h tudd h én vokXD:)ha nem baj

2009. okt. 14. 19:11
 10/104 A kérdező kommentje:
dehogy baj! Én is úgy szoktam!XD kémi és fizika órán, de én le is szoktam jegyzetelni, és így megmaradnak:D csak sajnos leírni nincs időm. Csak kár, hogy a könyvkiadás egy kiadónál nem olyan elérhető... de a könyvműhelyen saját célra meg csinálják a könyveket
2009. okt. 14. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!