Regényírás? Ti írtok regényt?
te milyeneket írsz?elősször sztem a tiedet írd le(részleteket)mert ezzel fognak többen is írni
am én igen van egy tök jó regényem amit most írok
egy lányról szól akivel borzalmas dolgok történnek(érzelmileg)szeretteit veszít el, ráadásul a legjobb barátját is és úgyérzi h neki nem jár ki a boldogság, majd egy furcsa helyen furcsa módon rátalál a szerelem , de a szerelem nem az amit hordoz magával, (persze a pasi nem vámpír, mert mostanába ez a divat, de itt más mostXD)
nem lehetnek együtt, és a vége nagyon szomorú, de a második rész elejével sztem nem lesz annyira:)
köszi:)
én is tinilány vok:)még nálad is fiatalabb XD 14
kislány korom óta írok regényeket, de nem mindet fejezem be 8 éves koromban kezdtem mesékkel aztán jött az ilyen már nagyobbaknak való aztán jött a szerelmes történetek:)azóta már vagy 50 regény van a szekrénymben én kimondottan ilyen lány vok aki inkább írogat, saját érzéseivel mint buliba járjon, bár arra még amúgyis rá érek:)
hát a bulizásra még ráérsz. tom, hogy ez a divat, de sztem tök gáz, ha egy lány részeg... NO COMMENT... Mondjuk én is inkább írogatok, voltam már buliban és jó, csak ne lenne az a sok részeg ember... Hú, imádom a könyveket olvasni... 3 példaképem van: Mary Hoper és Celia Rees.
neked kik a példaképeid?
1.én sem pont így vok vele, van h unalmas órákopn kitalálok sztorikat a törimhez, de utánna nincs időm megírni és teljsen elfelejtem:(
(még mindig én vok aki eddig írtXD)
(azért írtam oda előre az 1.-et h tudd h én vokXD:)ha nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!