Regényírás? Ti írtok regényt?
:) én is írok 1et most)(eddig inkább csak novelláim voltak)
most kezdtem el 1 hosszabbat a sztori a következő:
ez még a régebbi időkben játszódik
a háború idején...1férfit behivnak a seregbe de nem akarja elhagyni a családját ezért kiköltöznek 1 eldugott helyre az erdő szélén...
de megtudják h hol lakik és pár katonát ki küldenek h gyujtsák fela házukat a férfi ki megy a pajtába állatokat etetni mikor jönnek a katonák és látja ahogy a családjára gyujtják a házat. ezután elmenekül és bolyongani kezd az erdőben és mivel belebolondul a történtekben két helyszinen folytatódik azt esemény az 1ik a saját őrült képzelt világa és maga a valós lét. az erdőben találkozik egy katonával, aki szintén szökésben van..a katona is teljesen ki van készülve, sirva talál rá...elmeséli a főhös a katonának a történetét(kalandokon mennek keresztül)és jó barátok lesznek. a főhős elviszi a katonát a leégett ház helyszinére, a katonábol ekkor kitör asirás és elmondja h ő is ott volt azon katonák közt akik ezt tették a családjával,.. a végét még nem tudom mi lesz, majd még kitalálom:)
bocs az összevissza írsért kapkodtam:D
(előző vook)
Halihó! :D Én nem az első kommentelőd vagyok, így nevezzünk engem Kettesnek. xD
Én is írogatok már 4 éve, most vagyok 18. Időhiány miatt én is nagyon lassan haladok, de nagyon élvezem, habár sajnos a három közül egy irományom bizony vámpíros, annak ellenére, hogy 2 éve kezdtem, szóval még a nagy "vámpírláz" előtt, de nem fogom abbahagyni. :D Amúgy sem egészen olyanok benne a vámpírok, mint pl az Alkonyatban. Egggyáltalán nem. xD Egy csajról szól, de NEM szeret bele egy vámpírba. xD
A másik egy fantasy a javából, csupa fura lénnyel. A harmadik pedig ilyen thriller szerű, kicsit Battle Royalos, ezt egy álmom után kezdtem el írni. A Vadászat a címe egyelőre, mert egy olyan játékról szól, ahol emberek fizettek azért, hogy emberekre vadászhassanak, és az egy "vad", aki túléli, az kapja meg a nyereményt. Q játékosok közt viszont vannak testvérek, meg pár is és hát "csak egy maradhat". Mindenféle szabály köti őket a játékhoz, nem segíthetnek egymásnak, és egy külön csatorna közvetíti az interneten, mert legális, mivel aláírtak egy szerződést.
Hát ennyi volna. :D Te konkrétan miben gondolkozol azon kívül, hogy tiniregény?
Mellesleg manapság sokan írnak, és ennek örülök, mert kevés a jó könyv, és pár azért csak kikerül az emberek keze alól... Gyakorlásképp ajánlom a fórumalapú szerepjátékokat, leginkább a nagyobbakat és régebbieket, mert ott őszintén megmondják, hogy hogy írsz. :)
xD Köszi. Az egyik barátom is ír, ő kifejezetten író szeretne lenni, és nagyon jól is megy neki. Ő fantasyt ír, szerintem most ez, meg a vámpíros és szerelmes regények a divat, de én egyáltalán nem bánom, szeretem mindegyiket olvasni, ha jó. Habár a vámpírokkal talán kicsit az Alkonyat hatására elszaladt a ló... Anita Blake sorozat és Anne Rice tényleg isteni, de pl nekem ez a Fekete Tőr Testvériséges már nem jön be.
Az én "vámpírjaim" nem klasszikus vámpírok, hanem egy betegség áldozatai, a történet pedig némileg a jövőben játszódik, ahol aztán kiderül, hogy az egész vámpír és farkasember dolog egy nagyobb terv része, aminek a lényege az emberiség kipusztítása. Mindezt pedig nem is az emberek generálták, hanem egy "nagyobb hatalom", és ebbe a globális dologba csöppen bele a hősnőnk, aki még arra sem emlékszik, kicsoda, és felébred 10 évvel később egy idegen helyen, hogy aztán bedobják a mély vízbe, mondván rajta múlhat minden megmaradt ember élete... Tehát a szokásos "amnéziás_vagyok_de_nagyon_fontos és meg_kell_mentenem_a_világot" dolog. :D
Ha elkezded írni, akkor teszel be részletet? Kíváncsi lennék a tiedre. ^^
A suliban is lehet kben szerintem ötleteket meríteni, nekem vannak olyan karaktereim, akiket ismerősökről mintáztam. ;)[Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést mellesleg, én is kíváncsi vagyok a válaszokra! :D]
Kettes voltam megint xD
1.es vokXD
nagyon jók amiket írtok:)
főleg ez az emnéziás tetszik:)isteni király lesz, remlem egyszer kiadod könyvként és elolvashatom:)
sziasztok:)
látom nagy fantáziátok van:)
én is szoktam írogatni
Van egy lány akinek meghalt az anyja, ráadásul a bátyja is megnősült és elkölzözött ígyhát egyedül maradt apjával, és egyre roszabb hangulata van, a barátai aligha tudnak kiigazodni rajta s már a legjobb barátnője is új barátokat szerez, és hanyagolja
a lánynak különös álmai vannak és úgyérzi ez rossz, majd új diákok érkeznek a suliba fiúk, akikről kiderül h nem is olyan átlagosak mint képzelné a lány
kialakul szerelem, utálatból született barátság
választások elé kerülnek s választaniuk kell szerelem vagy a régi élet.... a fiú bemutatja a lányt családjának akik kedvesek , de a népe előtt titkolja, nyilvánvaló okokból ugyanis nem biztonságos egy embernek ott ahol a srác él(a srác nem vámpír és nem is vérfarkas)
most h olvasom kifejezetten örülök h van egy töri aminek az eleje hasonlít az egyik régírt enyémhez:)végig írtam nem ezzel volt a probláma csak aztán jött minden más ház vásárlás stb.. új élet kezdete és nem írásba akartam fektetni az életem:)
de még asszem mindig meg van
az én lányom is amnéziában szenvedett 3 évig feküdt kómába majd felkel és megváltozik a világ stb...meghal a családja minden rosz, persze ez nem vámpíros stb.. de elég mély vízbe dobják:)most h írtad eszembe jutott az én sztorim elő kersem má vhol az emlékek dobozomban:)
lehet találko mást is:)
utsó vok
a 11:41-eshez írtam
nagy részt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!