Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regényírás? Ti írtok regényt?

Regényírás? Ti írtok regényt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a regényírásról, és ti írtok? mit szerettek írni: fantasy, romantica stb.. Másoljatok be részleteket írásaitokbaól, hogy segítsünk egyamásnak.
2009. okt. 14. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
ne értsd félre a narnia az jó:)
2009. okt. 19. 15:52
 32/104 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor belekezdtem egy regénybe, igazából a tragikus történetekhez vonzódom, szóval egy csajról szól, eljutottam 3 fejezetig de még nem döntöttem el, mi történjen vele, azt hiszem el fogja gázolni egy autó és le fog bénulni. [Tudom, szemét vagyok hogy ilyet teszek vele:D]

Aztán van egy másik, ami szintén elég morbid + fura, szóval arról szól, hogy egy lány egy tó mellett lakik és éjjelente kijár a tóhoz, aztán egy idő után a tóból hullák úsznak elő, de élő ember formájában, és tök jól elvan velük éjjelente. A végére aztán bedilizik a csaj.

ennyi. :)

2009. okt. 19. 17:30
 33/104 anonim ***** válasza:
54%
XD
2009. okt. 19. 17:59
 34/104 anonim ***** válasza:
100%

jó látni, hogy ilyen sokan írtok regényt

én is szoktam ha van rá időm, de én csak magamat szórakoztatom vele:)

van egy olyan történetem, ami igazából nem szól semmiről, de mégis...

egy lányról szól, aki szerelmes, mint az általános tini könyvek, de azonban ez a lány még életében nem látta azt a fiút, akibe őrülten szerelmes

ugyanis egy fiú jeleket küld neki, már a 10-ik születésnapja óta, de igazából csak most 18 évesen érzi ennek a súlyát...és akárhányan hívják randira mindig nemet mond, mivel az ő szíve már elkelt, de mégsem érti ezt az egészet, mert szerelmes de még maga sem tudja kibe. minden nap ezzel a fiúval kel, alszik, látja az arcát, de még sosem látta igazából...

majd kiderül, hogy a fiú a lány egy előző életi szerelme, de már rég nem él. utánna keres, de már meghalt azonban egy nap meglátja azt a testet, a fiúnak a tesét, és fellángolnak benne az érzelmek, csak egy gond van, az a fiú egyátalán nem ismeri a lányt, és az elején mégcsak nem is látszik, hogy tudna szerelmes lenni belé...majd összehozza őket újból a sors és összejönnek, de a lány sokat vacilál, hogy elmondja-e , hogy róla álmodozik már évek óta, de végül nem mondja el

erról szól az én saját kis sztorim, tom nem vmi izgalom hullámvasút, de azért büszek vok magamra, és ez nem nagyképűség, csak olyankor írtam, amikor sok rossz történt velem:)és sokáig csak ez a történet éltetett...

kérlek ne lopjátok el!!

puszi

és amiket itt olvastam nagyon jó történetek

így tovább....

2009. okt. 19. 18:30
 35/104 A kérdező kommentje:

hú, örülök, hogy ennyien írtatok! nemrég értem haza a suliból, mert délutános vagyok, indulhat a regényírás.:) örülök, hogy ennyien írtatok! nagyon jók a történetek! ne félj, nem lopjuk el, a regényírók tartsanak össze! Egy kérdés, ami kívánmcsivá tett.

Ti mit tennétek, ha MEGJELENNE a KÖNYVETEK? mindenki másképp reagál az ilyen dolgokra és érdekelne, hogy ti mit tennétek. (sajnos én még nem tartok ott, hogy kiadhassam, ahhoz még kell min 1oo oldal..)

2009. okt. 19. 20:16
 36/104 anonim ***** válasza:
100%

én mit tennék? örömömbe megcsókolnám az össze tanárom lába nyomátXd nem tom, hát biztos örülnék neki

ugrálnék örömömben ajánlanám az embereknek, és ingyen példányt osztogatnék addig, amígy nem tom h tetszike az embereknek

tom kicsit fura, de én szivesen osztogatnám az elején ingyen, persze nem mindenhol, csak egy saját üzletbeXD

2009. okt. 20. 12:37
 37/104 anonim ***** válasza:
100%
én nem a pénz miatt írom, hanem h szórakoztassak vele embereket, barátokat, tök idegeneket, csak hogy legyen pár ember aki azt mondja rá - > igen ez jó könyv:)
2009. okt. 20. 12:52
 38/104 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most már én is írok.

(Nekem Angolt kéne tanulnom xD)

Az én regényem egy lányról, szól aki, nevelőszülőkhöz kerül. Ám ezek az emberek nagyon vallásosak, és hát mit nem mondjak, a lány nagyon nem az.

Ezért mindig elmenekül, egy külön kis elzárt rétre, ahol imád lenni, viszont egy idő után valami történik, mivel ez a tisztás megváltozik.A fák elkorhadnak, a virágok, kipusztulnak. Egyre több furcsa dolog történik, mígnem a nevelőszülei megvádolják, azzal h démonokat idézett a házra.

(Mivel egy faluban élnek és mindenki az öregebb korosztályba tartozik ezért utálni fogják a lányt)

Jön egy másik fiatal különleges család, akik még több bajt hoznak..

Még csak ennyit tudok belőle .. és kérlek titeket ne szóljatok le a sablonok miatt nagyon kezdő vagyok még.

2009. okt. 20. 20:41
 39/104 anonim ***** válasza:
100%

hé, dehogy szólunk le, mi regényírok tartsunk össze ugye?:)

am nekem tetszik

sok skiert hozzá

2009. okt. 21. 13:47
 40/104 anonim ***** válasza:
100%

Köszi szépen.. majd még dolgozgatok rajta:D

Jó látni h összetartunk.

2009. okt. 21. 16:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!