Regényírás? Ti írtok regényt?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a regényírásról, és ti írtok? mit szerettek írni: fantasy, romantica stb.. Másoljatok be részleteket írásaitokbaól, hogy segítsünk egyamásnak.2009. okt. 14. 18:15
21/104 A kérdező kommentje:
Örülök h ilyen sokat(n) írtok :D:D tök jó ötleteitek vannak. hú, hát mázlimra 5-ös lett a törim, szóval nyugodt hétvégém lesz, és elkezdhetek írni. Én tervezek egy olyan regényt is, ami még nem tudom, hogy miről fog szolni, csak, hogy sok igaz lesz benne. összeszedem az élet(em) hülyeségeit, na mert az van egy kazallal és megírom egy könyvben... jó kis komédia lenne XD a sulis beköpések, na meg az ősök bénázásai... Ma nekiestem a könyvemnek, de még ráfér az átalakítás.
2009. okt. 15. 20:33
22/104 anonim válasza:
Tudtátok ti, hogy minden hónapban 1200 új regény kerül piacra csak magyarországon? Minek ide még többet írni, ki veszi meg??
23/104 A kérdező kommentje:
Hát... én nem hiszem hogy annyi, de pl tiniregény nem sok vahn, de gondolj bele abba is, hogy van 3oo téma, felnőtt könyvek, kismamáknak, szakácskönyvek, krimik, pszichológia könyvek... Én nagyon sokat járok könyvesbolta, mégis az ifjúsági osztályon nem mindig találok kedvemre való tinis könyvet. De ezek nem csak magyar könyvek, hanem a külföldiek is... de ha erről dumálunk, tudod te h hány új tinisztár van évente? azt is mondhatnánk h minek ez a sok új, mikor itt van rihanna, madonna stb... de kellenek az új sztárok..
2009. okt. 16. 20:51
24/104 anonim válasza:
épp ez az, meg lehet h amit majd te vagy ő vagy én dobnák piacra az messze meghaladná az 1200-atXD mért steph meyer és milyen jól megírta már a twilightot és a burkot, pedig már ott volt a harry potter meg a mittomén mik
25/104 A kérdező kommentje:
hát ja.... sose tudni, hogy melyikünkét adják ki és lesz sikeres:D
2009. okt. 17. 11:46
26/104 anonim válasza:
Hát én irtam igaz nem lehetne regénynek nevezni inkább egy kis novella,a cime : A tundermese vége. Nem lett hosszu de szerintem nem is az fontos h hány oldalas hanem a tartalma.
27/104 A kérdező kommentje:
jaja, mindennek a tartalma a fontos. Írhat valaki 5oo oldalas regényt, ha nem szól semmiről és egy nagy nulla. Jó a címe, biztos érdekes a történet. De, ha írsz több kicsit, és összeszeded egy könyvben, megpróbálhatnád kiadni :)
2009. okt. 18. 17:09
28/104 anonim válasza:
Szia!
Nos én leginkább fejben írom de az első 1-2 oldal már kész, de még 3 kötet vár megírásra xD
Vámparregény, de nem Alkonyat fanfic, mielött bárki ezt gondolná!
29/104 anonim válasza:
Én írok regényt! Egy képzeletbeli világban játszódik :D többet nem mondok, mert kitudja ki veszi el itt az ötletem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!