Írtok regényt? Milyet? Másoltok be részletet?
Sziasztok!
Szia Kérdező!
Én is írok. Lehet, hogy szembe megyek az árral, de nekem hiányzik egy olyan kiadvány, amiből a mai tinik tudnak tanácsokat kapni őket érdeklő kérdésekben. Nem ilyenekre gondolok, hogy összeházasodik-e RPattz és Kristin, hanem pl. egészséges életmód, biztonságos bulizás, környezetvédelem, illem stb.
Ha lenne egy jó kis olvasótáborom, szívesen írnám neten is, mert nem ebből akarok megélni.:) Még egy pár dologtól függ, de addig is Niara oldalán megtaláltok. Őt nagyon ajánlom!
Szerintem mindenképp tedd fel blogra, írd meg veszteni nem veszthetsz vele semmit. :) Én elolvasnám! Szval hajrá, Niánál pedig találkozunk!
K.
Üdv a klubban! :D
Mesélsz nekünk a könyvedről?
Pussz: Nia
Biza-biza Üdv!
Én is alig várom a "mesét" a könyvedről!XD Jah, és h el ne feledkezzem menedzseri szerepemről... kukkants fel ide, és dumcsizz az itt megszólalókkal ha van kedved! XD
Jó kis csapat, és Niánál szinte mindig fent van valaki! :)
Szia! Igen, neked szólt, arra gondoltam, hogy a történetről mesélj kicsit!
Tudod, a szokásos, van a főhős, ő mit csinál, milyen kalandok vannak, stb.
De másolhatsz is be! sőt, az nagyon jó lenne! :)
Nia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!