Írtok regényt? Milyet? Másoltok be részletet?
21:37
Elf:
Szia! csak a százalék alapján tippelek, hogy te vagy az, aki segítenél, küldtem e-mailt, és mint ott is írtam, szerintem is csak félreértettük egymást és szívesen venném fel veled a kapcsolatot.
UI: azt hiszem inkább olvasom majd ezt a kérdést, illetve a válaszokat, ahogy látom kissé nagy port kavartam...
Na mind1, jó8 minden kedves (kezdő) írónak és annak aki csak olvassa ezt az üzit!
Puszi mkinek!
Nagyon jók a regényrészletek. (:
Keyra, elküldenéd nekem a regényedet? ^^
szabcsy01@freemail.hu
köszii. (:
Bocs kérdező de vmiért nem megy... lefagy a gépem mikor csatolnám.Legalább hússzor próbáltam!
Öreg masina!!! -.-"
De azért köszi hogy válaszoltok, jól esnek a biztatások! :)
jaj, ellaposodott itt az élet amióta nem rajtam vitatkoztok :D :P
nah, valaki írjon valami jó kis Tmát!
Puszi!
mondjuk a kérdező mondhatna véleményeket :)
Kié tetszett a legjobban?
(nekem az elfes :) )
01:20
Elf: ó, köszike :)
Nekem Keyra részlete nagyon tetszett :D
Elf:
Igen, ismerem az Eragont, de még nem olvastam. Bátyámnak megvan mind a 3 része (ő sárkánymániás), a filmet néztem meg, ami... hát... kissé érthetelen volt, de amúgy ismerem a történetet, csak vastag, és rá kell szánnom magam :P (amúgy sokat olvasok, csak minden regény kezdése nehéz számomra, utána pár nap alatt végzek vele)
Keyra; neked hogy jönnek a nevek és a "fajok"? Én azért a tündéket választottam, mert a vámpírok-farkasok-sárkányok már túl népszerűek, de nagyobb mértékben az fogott meg, hogy egy elég ismert számítógépes játékban (WoW) olyan jól ábrázolták őket, és beleszerettem. :)
Te hogy vagy ezzel, meg a névválasztással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!