Írtok regényt? Milyet? Másoltok be részletet?
Keyra: Köszi a válaszokat, neked különösen Elf. Nohát igen... Dyran... nem gondolom titkosnak, miért is lenne. Itt van róla egy rövid leírás, dióhéjban: Dyran kemény, erős, harcos népből származik, családjától azonban korán elszakadt, és kénytelen volt egészen kisgyermekként belépni a hadseregbe. A több éven át tartó képzés kitűnő katonát faragott belőle, de ahogy egyre inkább megismerte a rémuralmat, melynek ő is eszközévé vált, egyszerűen elege lett. Megszökött, majd összeakadt a főhősnővel, ettől kezdve lép be a történetbe.
Eleinte mogorva, savanyú, hitetlen alak, aki semmi értelmét nem látja a szabadság kiharcolásának, de ahogy haladunk a történetben, benne is megszületik a remény. Mellesleg szerelmes lesz, ami sokat lendít a dolgon. :)
No és a te főszereplőd? bemutatod, ha "nem titkos?" :)
Elf:
Nem, az enyém se titkos. :) Nekem nagyon bejön Dyran, így ez alapján, szeretem a szarkasztikus, mogorva, kemény csávókat, főleg még ha flegma rosszfiú is egyben :D
Hát igen, ez az én ízlésem.
Az én főszereplőm egy lány, 16 éves. A szülei kiskorában váltak el, ami nagyon megviselte érzelmileg. Anyja munkája miatt sokat köztöznek, csak ők ketten. E miatt mindig elszakadt a barátaitól, nincs olyan hely, amit igazán az otthonának mondhat. Elég zárkózott, pont ezért, mert nem akarja, hogy bárki közel kerüljön hozzá, csak még jobban fájna a búcsú. Szegény kissé egy lelki roncs, van egy barátnője (ez előző városból), de csak telefonon tarthatja vele a kapcsolatot. Többször van dührohama a történet alatt, mikor mindenkivel üvöltözik, néha jogosan, néha ok nélkül. Mondjuk én megértem, mivel egy szándékos baleset során teljesen megváltozik a teste,(ekkor lesz elf) és újra egy idegen közegbe kerül.
Próbáltam kissé a saját szemlyemre formálni, inkább csak belül. (Ő szőke én barna, a szüleim nem váltak el, de a dühroham stimmel)
Aztán a történet, hát közepe-vége felé a barátai és az anyja becsapják, a családjában is haláleset történik, + az egyik haverja erőszakos vele, és teljesen depressziós lesz... (ez már elég SPOILER lett itt a végén :P )
Szia, itt az enyém: nstanfire-lightnshadow.blogspot.com :)
Várom a kritikát!
Üdv: Nia
Keyra: Igazad van Elf! A neves oldal sutty... kitörlődött az internet világából... nem igazán értem miért, biztos szoftver hiba v. ilyesmi. Ne sokáig rágd magad, szerintem te e nélkül is király neveket hozol majd létre, elvégre nekünk feladatunk ez. De azért sajnálom...
Mellesleg kukkants fel arra, amit Niara adott meg a te válaszod előtt. Érdemes... nekem nagyon tetszik! ez neked is szól Niara! Már kommenteltem, de ismét leírom, marha jó a történeted! Amint tudom folyt. az olvasást!
Oh, Elfes már adott nekem véleményt :)
Rendszeres online kapcolatban vagyunk :D
DE még én nem írtam véleményt az övéről, mert nem tudtam elolvasni :(
ÉS KEyra, nagyon köszönöm!
Várom a tiédet is :)
Egyébként meddig jutottál? :$
Elf: Igen, én kis protekciós vagyok, olvastam Niara művét :P
Jaj, én nem siettetlek, az átszerkesztés se lehetett 2 perces munka, ráadásul nem a te irományod, hanem valaki másért teszed a saját szabadidődből, ugyhogy köszi, és nagyon ráérsz az olvasgatásra. Nem félek hogy nem fogod MAJD egyszer elolvasni. :)
Tényleg, Keyra a tiednek kb mekkora a terjedelme?
Sziasztok! Sajnálom, hogy nem írtam, hogy nem reagáltam, de ... annyira nincs időm. :((((((((( A regények nagyon jók, örülök, hogy írtok és a kérdésre is válaszoltok, és ezer bocs, hogy nem válaszolok.. Puszi mindenkinek!
UI: Belekezdek holnap egy fantasy regénybe! :)
Kellemes hosszúhétvégét nektek! (Amennyi még maradt belőle!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!