Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Alkonyat! Részletet keresek....

Alkonyat! Részletet keresek. Azt amikor Edward meg érteti Bellával hogy miért nem láthatja vadászat közben. Vagy oldalszámot. Könyen hanyadik oldal?

Figyelt kérdés
bemásolt részt ha lehet..köszi
2010. aug. 6. 17:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz?

"− És te még mindig tudni szeretnéd, miért nem láthatsz vadászat közben? − Mintha valami vidámság csillant volna a szemében.

− Hát − igyekeztem helyesbíteni −, leginkább az érdekelne, miért reagáltál olyan hevesen, amikor megkérdeztem.

− Megijesztettelek? − Igen, egészen határozottan mulatott rajtam.

− Nem − hazudtam, de nem hitte el.

− Sajnálom, hogy megijesztettelek! − mondta újra, és futólag rám mosolygott, de aztán minden játékosság eltűnt a szeméből. − De micsoda gondolat, hogy ott legyél, amikor vadászunk...! − Megfeszítette az állkapcsát.

− Miért, olyan szörnyű lenne?

− Kimondhatatlanul! − lökte ki a szót az összeszorított fogán keresztül.

− Mert...?

Mély lélegzetet vett, és kibámult a szélvédőn a vastag, tovaúszó felhőkre. Olyan alacsonyan vonultak, hogy úgy tűnt, elérhetnénk őket, ha kinyújtjuk a kezünk.

− Amikor vadászunk − kezdte lassan, vonakodva −, akkor teljesen átengedjük magunkat az ösztöneinknek... nem az agyunk irányít minket, mint máskor. Főként a szaglásunkra hagyatkozunk. Ha ott lennél a közelemben, amikor így elveszítem az uralmat önmagam fölött... − Megrázta a fejét.

Keményen uralkodtam az arcizmaimon, mert tudtam, hogy a következő másodpercben felméri, milyen hatással volt rám, amit mondott, és csakugyan így is történt. Az arcom nem árult el semmit."

11. fejezet

Bonyadalmak

2010. aug. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!