Alkonyat! Részletet keresek. Azt amikor Edward meg érteti Bellával hogy miért nem láthatja vadászat közben. Vagy oldalszámot. Könyen hanyadik oldal?
Erre gondolsz?
"− És te még mindig tudni szeretnéd, miért nem láthatsz vadászat közben? − Mintha valami vidámság csillant volna a szemében.
− Hát − igyekeztem helyesbíteni −, leginkább az érdekelne, miért reagáltál olyan hevesen, amikor megkérdeztem.
− Megijesztettelek? − Igen, egészen határozottan mulatott rajtam.
− Nem − hazudtam, de nem hitte el.
− Sajnálom, hogy megijesztettelek! − mondta újra, és futólag rám mosolygott, de aztán minden játékosság eltűnt a szeméből. − De micsoda gondolat, hogy ott legyél, amikor vadászunk...! − Megfeszítette az állkapcsát.
− Miért, olyan szörnyű lenne?
− Kimondhatatlanul! − lökte ki a szót az összeszorított fogán keresztül.
− Mert...?
Mély lélegzetet vett, és kibámult a szélvédőn a vastag, tovaúszó felhőkre. Olyan alacsonyan vonultak, hogy úgy tűnt, elérhetnénk őket, ha kinyújtjuk a kezünk.
− Amikor vadászunk − kezdte lassan, vonakodva −, akkor teljesen átengedjük magunkat az ösztöneinknek... nem az agyunk irányít minket, mint máskor. Főként a szaglásunkra hagyatkozunk. Ha ott lennél a közelemben, amikor így elveszítem az uralmat önmagam fölött... − Megrázta a fejét.
Keményen uralkodtam az arcizmaimon, mert tudtam, hogy a következő másodpercben felméri, milyen hatással volt rám, amit mondott, és csakugyan így is történt. Az arcom nem árult el semmit."
11. fejezet
Bonyadalmak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!