Írtok regényt? Milyet? Másoltok be részletet?
A 16:48-as vagyok
A részletesebb leírás:
van egy lány, ő a fény és meg kell találni az ellenségét, a sötétet. Ekkor jön egy új fiú az osztályba (sötétség), megszeretik egymást, stb... De kiderül, hogy ők egymás ellenségei, azonban nincs szivük megölni egymást. Ezért jön egy új srác (árnyék), akinek az a dolga ilyenkor, hogy mindkettejüket megöli. itt kezdődik a küzdelem
a cím egy kicsit olyan, mint a "Láthatatlan ember" (gárdonyi), mert nem lehet tudni, kire, mire értendő
kb. ennyi XD remélem tetszik
Jelenleg dolgozok egy interneten publikált regényen.
Ha érdekel ezen az oldalon megtalálható:
www.halalekkove.gportal.hu
Az oldalt az első megjelent regényemnek készítettem, de az internetes regényt is itt lehet megtalálni. A címe "A sötétség hegye". Krimibe oltott kalandregény. Remélem tetszeni fog!
Legyek már én a 100. :D:D:D
Cukkermukker csajszikák :D Amúgy Nia voltam xD
A fényes/sötétséges vagyok:
Én akartam lenni a századik :(
Csak vicceltem XD.
Egyébként imádom a könyved Nia XD
Jay ki van zárva. Esetleg Hirem.
Igen, igen. Mindenképpen Hirem.
Tényleg, mi újság? Senki nem írt mostanában... :(
Én maradtam a vámpíros sztorinál, csak kicsit kiszíneztem. Romantika jelenleg még nincs benne, de a továbbiakról nem nyilatkozhatok.
Az egész egy álomból jött, ahol valaki üldözött valakit/valamit, aminek agyara volt. Aztán most itt vagyok, Rose nénivel és Fabian bácsival, üldözzük a rosszfiúkat. Még nemtom, mi lesz belőle, de próbálkozni szabad [találgatni is :D]
Részlet, részlet, részlet... Az necces lesz, de majd ha sikerül valami olyat is írnom, amihez nem kell feltétlenül ismerni az egész regényt, azt berakom. :)
Más természetfeletti lény jelenleg még nincs, vagyis már van, a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!