Axis Powers Hetalia? :D
Jas: a Fumax szerint idén tavasszal, ha minden jól alakul. Gondolom, csak a képregényfesztivál vagy valamilyen Con után kerül csak a könyvesboltok polcaira. Ezt utálom a legjobban, mert erről sosem tájékoztatnak pontosan. Tavaly, amikor megjelent a Kázmér és Huba 10. kötete, nem írták ki a weboldalon, hogy kaphatók-e már a boltokban, vagy mikortól jelenik meg. A hirdetése után vagy 5 napot vártam türelmesen, hogy megvehessem, de csalódnom kellett. Még vártam vagy 3 napot és végre a kezembe vehettem!
A Hetalia 5-dik kötete idén jelenik meg Japánban, de több infót nem tudok.
inkredible
egyébként ti mit gondoltok Norvégia kékes-lilás matrózruhájáról? Mert nekem olyan érzésem van, hogy ebben a cuccban olyan lányos, olyan b*zis. :D
Ha más ruha van rajta, akkor férfiasabban néz ki.
inkredible
Sajnos nem tudom, mert egészen véletlenül keveredtem oda a SuFin doujinshiktől és már az oldal sincs meg. Arra emlékszem, hogy a borítóján félig a vízbe merülve feküdt Olaszország.
Remélem, hogy megjelenik tavasszal a negyedik kötet, mert már nagyon várom~ Amikor kiadták a japán változatát, valaki beszkennelte az oldalait, szóval nagyjából tudom, hogy mi van benne, de magyarul legalább érteném is a szövegét. :D
Nekem inkább kisfiús. :D Amúgy tényleg férfiasabban néz ki más ruhákban~
Susie
Jas: nem is beszélve arról, hogy egyszer hordott tunikát is (meg Izland is). Azt olvastam, hogy valahányadik században a franciáktól vették át a divatot.
inkredible
Na, és ezt olvastátok már?
Denmark: Hey Norge. Hey. Hey Norge.
Norway: What?!
Denmark: Butter.
Norway: Go fuck a cactus.
Én szétszakadtam a röhögéstől!
inkredible
*lassan már sír a röhögéstől* Az utolsó mondat odabaszott. :'D
Szoni
Susie, Susie! Meg van! To be human :'D
Tök jó doujin amit ide linkeltek, kösz, akárki! XD
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!