Axis Powers Hetalia? :D
"And how can be Russia too sexy? "
EZT tényleg meg akarod kérdezni tőle? xD
inkredible
'macskás, szeretlek. *könnyesre röhögte magát*
Szoni
Szoni: Jasnak hívnak ááám, csak egy ideje lusta vagyok kiírni, mivel megjelentettem a nevem, és ugye ebből már mindenki tudja, hogy ez ki.
amúgy simán megkérdezném, inkredible! :D na, mi az e-mal címe? vki nem tudja?
HetaOnit amúgy játszani is lehet? van angol kiadása?
RomaHeta nevéből adódóan (gondolom én) Római birodalmas lehet. mondjuk mindenki chibi, tök édi, ilyenek. a hazard veszélyt, kockázatot jelent, gondolom ez olyasmi lehet, mint az Oni. de mittomén.:D
Bocsi, hogy ilyen mindig ilyen későn reagálok, csak el vagyok havazva.
*elképzelte, hogyan udvarolna Svédország hetaliás stílusban és elkezd röhögni* Amúgy én is pont ezt szeretem benne, hogy olyan visszafogott és nem erőltet rá semmit Finnországra.
Francist nem is tudom meztelenkedés nélkül elképzelni. :P
Szerintem Sealand tudja, vagy legalábbis annyit biztosan, hogy Finnországot szereti. Ha szerelmes az ember, meglátszik rajta. :D
Én továbbra is úgy gondolom, hogy az országoknak nem lehet normális embertől származó gyerekük, de ez az én véleményem. :)
Szerintem egy pasi nem fog neked válaszolni arra, hogy miért olyan szexi Oroszország... xDD
Biztos lehet neki írni valahol, gondolom azért csak fogadja azt a sok rajongólevelet. :D
Susie
igen, meg asszem amikor írta vmelyik karácsonyi történetet, akkor is ilyen levelek voltak, pl h jó lenne látni meztelenül látni Japáőnt. Vagy ilyenek.:D Franciaországos volt. imááádtam azt a részt.:D
Amúgy valószínű,hogy Sealand tudja, igen. De nem zavarja, hisz megszokta.:)
Ahogy látom, még mindig ennél a témánál tartunk xD
Nekem megfordult a fejemben, hogy a Hetaliában azért ők az országok, mert különleges képességgel rendelkeznek? Lehet, hogy hülyén hangzik, de másnál (országok népei) nem tapasztaltam.
1. "halhatatlanok": képesek évszázadokon át élni, ameddig a nép fennmarad; és képesek megőrizni fiatalos külsejüket. Gondolom, a feltámadásra is képesek,akárcsak Lengyelország.
2. különleges képességek pl. a csatában:
-Magyarország 100.000 katona mellett ki tudta ütni a porosz hadsereget Ausztria legnagyobb meglepetésére xD (LOL, az a jelenet...!)
-Olaszország menekülésben nagyon gyors tud lenni, hogy mások nem érik utol
-Finnországról ezt írták: "ha tűz van,óriási erőket képes mozgósítani", ezenkívül extra erővel rendelkezik - igaz, ezt csak a fanartokban láttam. Aki ezt kitalálta, nagyon jól ismerheti az országot (?)
-Dánia az irdatlan és nehéz viking fejszéjét is kiválóan használja
-Japán földrengést tud idézni. "Bosszúságom végső fegyvere" - ahogy ezt mondta a specialban
-Sealandnek vasökle van
-Franciaország karácsony napján is használt valami erőt
-Oroszország Tél Tábornokot használja a csatában, de csak olyan országok ellen hatásos, akik nem bírják a kegyetlen hideget. Emellett képes átkot szórni vagy megtörni azokat (lásd: Busby széke)
-Anglia mágiát használ
-Norvégia trollokat használ fel
-Izland képes megbetegedni, ha kitör a vulkán a hazájában
-Amerika hősködik xD
Fhúúúhaaa, olyan sok van,hogy tök fölösleges lenne leírni mindent xD
inkredible
inkredible: na igen. és amerika is hogy elhúzott már egy hatalmas kocsit. azért kezdett anglia edzeni(vagyis azért hagyta abba :)). plusz a filmben mekkorát ugrik már a végén Sealand? és túléltek egy hatalmas esést is, és nem tartom valószínűleg, hogy vízbe estek.:)
meg... hát a vokk.:) sztem az is elmegy különleges képességnek, nem?
amúgy feltevés: norvégiának és angliának is van mágikus képessége és látnak nem evilági lényeket, nem? akkor románia és egyiptom is lát?
Romániához inkánn nem szólok semmit, viszont úgy hiszem, igen, Egyiptom is lát 'fura' dolgokat. :)
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!