Axis Powers Hetalia? :D
Emlékeim szerint egypár helyre írtam... xDD Sok sikert a keresésben. :')
Susie
embereek:DD nézem melyik csapatok mérkőznek meg egymással az UEFAn és megakad a szemem a Franciaország vs. Anglia mérkőzésen. én meg erre elkezdtem fantáziálgatni és előre megterveztem az a meccset xD a végén már a földön fetrengtem a röhögéstől xD és lehet majd írok hozzá ficket is bár még nem tudom.
Roro
Hol? Mikor? Informálj meg, kérlek. xD
Szo'
Én az Eurovízió eredményeiről szoktam fantáziálgatni. xD
Susie
Jövőhéten kedden és csütörtökön (a két elődöntő), szombaton pedig a döntő. :D
Susie
Nagyon elcsendesültünk, hoztam egy kis kibeleznivalót. (ha esetleg ez még nem került szóba) :D (Kommenteket kötelező elolvasni.) Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is! :D
Szoni
Szoni, nekem tetszik ez a kép :D
Ez juttatott eszembe, hogy a Szövetségesek a Tengelyhatalmak ellen akarták felvenni a harcot. Ahogy Amerika mondta: "le kell győznünk a gonosz tengelyhatalmakat". Miért gondolják ők, hogy rosszak? Vagy csak Amerika találta ki? xD
inkredible
Óhohoho~ Nekem is nagyon tetszett a kép. :D És a téma is.
Hát, hát. Ők a tengelyhatalmak. If you know what I mean.
- Végül is.... csak a Hetalia mutatja őket jószívű jószágoknak. :D -
Szoni
húha, ez nagyon jó kééép.:D nosss... hát erőviszonyok: oroszország: tél tábornok
amerika: hős-effekt, elhanyagolható...
iggy:mágia ♥
franciaország: eh... semmi... maximum az ott lent. XD
kína: vokk
finnország: eh, mittomééén
svédország: elég ránézni, már beszar az ember
izland: vulkánok, lunda :)
norvégia: mindenféle trollcucc :3
Nos, szerintem tél tábornok annyira nem zavarná az északiakat, de a többit figyelembe véve: szövetségesek
amúgy amerika szerintem azért mondta, mert az ő szemszögéből gonoszak. de amúgy is... nem voltak túl kedvesek. hitler, a furi japán fogolytáborok... Mondjuk a szövetségesek se voltak túúúl... át, nyúlszívűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!