Axis Powers Hetalia? :D
éntudom ki volt az xD csak lusta vagyok megmondani xd
Roro
Hm, hm.
Vajon - Orosznak azért lett nagy orra mert az orosz közmondás szerint akinek nagy orra van annak stb? :)
Nem tudom, hogy ez már szóba került-é. :D Szimplán eszembe jutott, hogy rákérdezzek.
De én erre gondoltam, (biztos, hogy hallottad már, maximum különböző formációkban :)) - "amelyik ferfinak az orra nagy annak a penisze is"
De tényleg csak egy random ötlet. xD
Szoni
Én egy másik variációt is hallottam már. xD
Úgy általánosságban az északiaknak nagy az orruk, ez egy tipikus sztereotípia. És nekem eddig még a Hetalia kapcsán ez nem jutott eszembe. xD
(Ezentúl vigyázok, hogy kinek írok nagy orrot...)
Susie
Most az pattant ki a fejemből, hogy nemsokára itt az ukrán foci VB meg a londoni olimpa... Vajon az animések nem készítenének Hetalimpiát? xD
inkredible
És persze az Eurovízió. :D (Pont a szülinapomon lesz a döntője. x'D)
Azt hiszem, az olimpia nézése közben fog adódni egy-egy olyan pillanat, amikor majd felkiáltok, hogy ez annyira jellemző az adott országra. :D
Susie
ó, igen, alig várom már az Eurovíziót.:D És az olimpiát.:D VB-t viszont nem szokásom nézni. nem tom, miért, nem köt le nagyon.
Szoni: ezt még nem halottam. :D De ha Ivan orra naaaagy...
Zsuzsi: keresem, hova is írtál nagy orrot! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!