Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/1205 anonim ***** válasza:

Jas, a negyedik kötetről annyit írtak, hogy idén tavasszal jelenik meg, de semmi hír róla. Japánban meg az ötödik kötetet tervezik piacra dobni.

A negyedik kötet teli lesz meglepetésekkel, az biztos! xD

De több szerepet kéne adni az Északiaknak, mert olyan viccesek így együtt, főleg ahogy idegesíti Dánia Norvégiát.

Gondolom, Himaruya már a könyvtárban bújja a törikönyveket infók után kutatva Észak-Európáról. Ha mangaka lennék, én is azt tenném a helyében.

inkredible

2012. ápr. 18. 21:45
 502/1205 anonim ***** válasza:

Én csak a japánba néztem bele, de a link sajnos nincs meg...

Szerintem simán előfordulhat, és a vége elég drámai lenne - az ország végignézhetné, ahogy a kedvese megöregszik, míg ő örökké ugyanolyan fiatal marad... és a végén meghal. Szörnyű lehet.

Gyereket nem hiszem, hogy tudnának nemzeni, mert akkor tele lenne a világ kis félországokkal. xD Gondoljatok csak Franciaországra vagy Rómára. xD Nem hiszem, hogy ez menne nekik.

Amúgy szerintem Sve gyereke amúgy se lehetne, mert ő meleg, és nem tudom elképzelni egy nővel. xD

Nekem az az elméletem az országok születésére, hogy a) egyszer csak lettek b) átlag emberek voltak, akik megkapták ezt a hogy is nevezzem... "tisztséget". Fogalmam sincs, hogy kifejtettem-e ezt már.

Nagyon ajánlom neki, hogy bújja is azokat a törikönyveket, és rajzoljon újabb SuFin jeleneteket, amikor Finnie nem gyenge kis hátországként van feltüntetve. xD Valami olyasmit mondjuk, mint amit az idei karácsonyi sztoriban is csinált~ *a repülősre gondolt*

Susie

2012. ápr. 19. 22:46
 503/1205 anonim ***** válasza:

Susie: én se tudom elképzelni Svédországot egy nővel xD Mindannyian tudjuk, hogy meleg, de csak Finnországhoz ragaszkodik. Akkor már jó, hogy hűséges hozzá! De ugyanakkor visszafogott típusú is, hisz sosem mutatták az udvarlását. Úgy viselkedik, mint egy igazi barát. Szerintem tudja, hogy Finnie nem érezné jól magát, ha állandóan a közelében lenne. Nézzétek meg pl. Franciaországot, aki biszexuális és mindenféle meztelenkedési ügyekbe keveredik állandóan. Anglia totál rosszul van tőle xD

Egyébként feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon az eredeti Hetaliában tudja Sealand, hogy nevelőapja a pasikhoz vonzódik? xD

inkredible

2012. ápr. 20. 14:34
 504/1205 anonim ***** válasza:

oké, tényleg kicsi fura lenne Svédország egy nővel. Meggyőztetek. Akkor... Poroszország! :D neki gyereke. XD érdekes lenne. de mi van, ha mégis tudnak gyereket nemzeni, csak az nem lesz ország, hanem rendes életet fog élni, maximum kicsit kiemelkedőbb lesz, tehetségesebb, pl, mondjuk énekes, sztár, ilyesmi.

Szerintem biztos. Hiszen az egyik részben mutatták, hogy felnőtt, akkor meg tuti, hogy elmondták neki. bár az is igaz, hogy kisséfura volt, hogy úgy megnőtt, mind1. bár ameddig kicsi volt, tuti nem, hiszen tök gyerekes meg minden.

2012. ápr. 20. 21:34
 505/1205 anonim ***** válasza:

Sealand gyerekes? Inkább eleven, ezért rohangászik az otthonában xD

De ne hasonlítsd össze Dániával, mert ő hiperaktív! xD

inkredible

2012. ápr. 20. 21:56
 506/1205 anonim ***** válasza:
igaz..D de gyerekes, mert az, a mangában is hogy sírt Lettországnak, amikor beöltözött power rangers-ös jelmezbe, és elszállt a rakétaököl.
2012. ápr. 20. 22:28
 507/1205 anonim ***** válasza:

Poroszország, hmmm. *elbambulászik, közben nyálat csorgat*

Bárcsak lehetne... :DD Amúgy, pont filozofálás közben jutott eszembe, ha ugyan az 'ország-emberesdi' nem is jönne össze, mi van az 'ország-országosdival'? *Oroszországra meg a drága jó Belorussziára gondol* Nem lehet valahogy levelet küldeni a mangakának?! Lenne hozzá néhány kérdésem ilyenekkel - meg még jó pár /egyéb/ dologgal - kapcsolatban. xD

Szoni

2012. ápr. 21. 09:36
 508/1205 anonim ***** válasza:

Szoni: levelet írni a mangakának? Nem rossz ötlet, de azt japánul kell megírni. Meg úgy tudom, nagyon elfoglalt a következő kötet miatt. Ezért nem fejezte be a karácsonyi sztorit és nem írj blogot. Ezt olvastam legutóbb angol nyelven valahol.

inkredible

2012. ápr. 21. 10:47
 509/1205 anonim ***** válasza:

Természetesen én is gondoltam erre - és! ha mondjuk most elküldeném neki, talán jövő őszre meg is kapja. :)

Szoni

2012. ápr. 21. 11:41
 510/1205 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lehetne angolul? hiszen new yorkban él/élt. lehetne angolul, a brit angolt is tuti megérti.

Dear Mr Hidekaz,

Can the nations make baby with a human? Or with other nations? And how were the nations born? Did they appear? Or what...? And how can be Russia too sexy?

Love, Hungarian Hetalia fan-girls

Tessék. sztem nagyjából e oké? na? ki küldi el? :)

2012. ápr. 21. 21:44
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!