Axis Powers Hetalia? :D
elkezdtem csinálni egy hetás videót.az első lesz. ^J^
Kicsit depis, vagyis nemtudom, de a zene nagyon jó, lefordítottam magyarra, bár kicsit unmagyaros. :)
Hol van? :D Belinkelnéd? Kíváncsi vagyok ráááááá!
inkredible
Én is szívesen megnézném. :)
Szoni
Na, nem olvastam végig ezt a rengetek oldal hülyülést, mert 2-nél elfáradtam XD
Naruto-kun frissként kiírt egy oldalt, ahová az animefanok töltenek fel rajzokat. Hát mivel én is művész vagyok persze hogy megnéztem. Egyből szabadkézi rajzok... ÉS EGY CSOMÓ ANGLIA *-* Ezután muszáj volt megnézni a Hetáliát (valójában még van hátra pár rész, de nemsoká végzek XD )
SZERETLEK ANGLIA! ÉS TÉGED IS PASTAAAAA!
Miért szeretem? Vicces és mindenki cuki + törióra viccesen (megismertem Shelandot) ^^ XD ÉS! Most, hogy megismertem Angliát már nem Deidara-senpai az anime szerelmem. ( Így hát Angliát csak brekicicával vagyok hajlandó elképzelni XD heh, majd elmúlik)
Hungary-chan XD Neee.... tökéletesen képviseli az országot. Bár, egyedüli nőstény.... Nem is értem hogy nem csurog utána mindenki nyála *-*
Jó késő van, szóval megyek aludni és nem folytatom... De talán majd máskor.
Japán és Görögország Kawaii~
VODKAA
(vegyél el... vegyél el... ~ *boing boing*)
brekicica voltam XD
na, szia, brekicica. :D Én Jas vagyok. :) Hűha, látom, firss hús vagy, még boldog, ugrándozó, nem rontottak meg a doujinshik. :P Pár korrigálás: Sealans, nem Sheland. ;) És nem Erzsi ám az egyetlen lány. Belgium, Oroszország tesói(Belarusz és Ukrajna), Finnország XD, Liechtenstein, Belgium, Wy, Tajvan, ööööö... Monaco, Seychelle-szigetek, meg asszem pár környékünkbeli ország is lány, csak nem szerepeltek eddig a mangában. :3 Illetve ott a nyotalia, ahol minden ország neme megváltozik. Aztááán... Olvasd majd el a mangát, nagyon jó! :D Eddig csak 3 kötet van, szarakodnak a negyedikkel... anglia? :D érdekes... :D a mentanyulát én is bírom. de inkább oroszország! :D van kedvenc párosod esetleg? PruHun vagy AusHun? FrUk vagy UsUk? RusFin vagy SuFin?
Hun laksz? Ugye vasmegye, ugye vasmegye!!!! lééécci.
Jas
Te aztán korai csirke vagy, Jas. xD B'szki, én akartam elsőnek visszaírni. És külöben is... mi az, hogy rögtön ilyen kérdésekkel támadod? :'D
Ettől eltekintve... üdv köreinkben, Breki. A doujinshikben sincs semmi rossz ám, ha pedig szeretnéd, mutatok neked 1-2...3-4 fájdalmasan gyönyörűséges djt, amitől garantáltan a földalá olvadsz. :DDD Feltéve pesrze... ha a yaoista vadállatizmus bármely apró jelét mutatod. Különben nem. Másom nincs. :'O :DD
(asdasdasd mondd, hogy /vazs megyei/ vagy wrtgwrtgvr) :D
Szoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!