Axis Powers Hetalia? :D
Nem rettenek meg :D
Hát, lány vagyok, úgyhogy... milyen yaoid is van? ^^
Kedvenc párosom Doitsu és Italia XD
Pest megyei vagyok, bocsi XD
-brekicica-
Pedig... pesti ismerősökkel már tele vagyok. XD De nem baj.
GerIta... Hm. Ezen a téren nem állok olyan jól mint az incestekkel, de... ajánlhatok párat. :D
Amai no ga suki például aranyos dj de nem több. A Dolfin ezzel szemben szomorkás, viszont a mangaka tele van GerIta dj-kel! Személyes kedvenc az Il cielo sulla terra. :D Kapásból ennyi ugrott be. ^^ De persze a net is hemzseg ezektől. Van még pár oldal, amit úgy... megemlítenék; keress, és találsz!
(ez csak egy rövidke lista dA-ról)
És öö, végül ez: [link]
Csak képek, viszont néhánytól garantáltan hanyattvágódsz és elvérzel.
még egy:
gondolnod kell egy szereplőre, én először Justin bieberre gondoltam, aztán cinderellára majd Oroszországra, és mindent kitalálta. igaz, Ivant másodszorra, elsőre Németországra gondolt. :3
Tök jóóó
Öm...Van Germancest, Itacest, UsUk, Canada és Usa xD
És ez a videó... csak...eh...x"D
Szoni
üdv, brekicica xD
Én meg a Dennort szeretem xD Imádom ahogy veszekednek, imádom ahogy Dánia idegeli Norvégiát, ő meg visszavág. Mégis van bennük szeretet és ők ezt élvezik is. És azután jön a 18 karikás dolog xD
Olvasd el Susie sztorijait! Jókat tud írni ám! ;)
inkredible
küldesz linkeket? mondjuk... Germancestet és UsaCanadát?
Köszi :3
Na, jáccunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!