Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem
tényleg érdeklődő, beszélgető..
Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!
Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.
80# Én pl. meleg vagyok. Szexuálisan nagyjából semennyire nem vonzanak a nők, de tizenévesen amíg elfogadhatatlannak tartottam, hogy ne hetero kapcsolatban éljek barátnőm volt és szexeltünk is. Nem kell hozzá binek lenni, emlékeim szerint önmagában a női testtől én soha nem jöttem izgalomba, viszont megbíztam benne mert tulajdonképpen baráti kapcsolatban voltunk és érintésre, stb.-re ugyanúgy fel tud állni a farkad. Csak az igazság az, hogy ez a szex nekem általában nem adott nekem semmit, gyakran semmi kedvem nem volt hozzá, egy nyűg, teher volt amit azért csináltam mert úgy éreztem ha már kapcsolatban vagyunk akkor ez a feladatom valahogy ki kell elégíteni.
2022. márc. 30. 19:15
83/90 anonim válasza:
Meg amúgy ismerek több meleget is aki nem túl boldog hetero házasságban élt, voltak gyerekei, aztán 40-es éveiben vált el, és most kesereg, hogy elszúrta a legszebb éveit, kapar a huszonéves srácok után csak az a vonat már elszaladt.
2022. márc. 30. 19:18
84/90 A kérdező kommentje:
Hmm.. Ez érdekes. Oké elhiszem, de nekem heteronak ez egy furcsa vízió és nehezen tudom elképzelni milyen érzés lehet egy homoszexuálisnak egynővel szexelni..
2022. márc. 30. 19:22
85/90 A kérdező kommentje:
Na.. Akkor egy összefoglaló kérdés főleg meleg polgártársainknak..
Kellenek a világra heteroszexuálisok?
Igen/Nem
2022. márc. 30. 19:38
86/90 anonim válasza:
"Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív" na ennyit erről...
2022. márc. 30. 20:38
87/90 A kérdező kommentje:
Nincs ebben semmi provovokáció
Akkor másképpen teszem fel..
Ha ezen a Föld nevű bolygón csak homoszexuálisok és leszbikusok élnének az jó érzés lenne nektek melegeknek? Biztos volt már ilyen fantáziátok nem?
2022. márc. 30. 20:49
88/90 anonim válasza:
Kibújt a szög a zsákból. :D Elég sokáig tartott. Már hogy lett volna ilyen fantáziánk egyébként? Foglalkozhatnál már igazán más dolgokkal is. Egész végig szembe köpted magadat, folyamatosan magadat cáfolod. Nem értem, hogy ezzel milyen célod van. De mostmár neked is javaslok szakember látogatását, mert valami torzulás van a fejedben, hogy egész nap ezzel foglalkozol. Szellemileg ép ember nem foglalkozik ezzel a dologgal. Csak akkor, ha ő maga is homi, vagy szimplán lelki sérült. Vagy egy giga troll vagy, akinek nincs semmi élete jelenleg.
2022. márc. 30. 21:09
89/90 A kérdező kommentje:
88-as
Elég frusztrált vagy minden hozzászólásodban.
Nem szabad! Ezek csak beszélgetések,, senki nem bánt senkit.
2022. márc. 30. 21:15
90/90 steven95 válasza:
Nem. Nem fantáziáltam arról, hogy ne legyenek heteroszexuálisok. Arról már inkább, milyen érzés lehet, hogy a szembejövő srácok bármelyike nagy valószínűséggel meleg - tehát ahogy egy hetero tapasztalja a világot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!