Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen mentális problémákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mentális problémákkal rendelkező sráccal nem vagy hajlandó ismerkedni?

Figyelt kérdés
depresszió, szorongás stb
2022. márc. 11. 07:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió és szorongás az idővel elmúlhat, ha szeretettel közeledunk valakihez.Volt szorongó barátom, két hét alatt elmúlt,mert úgy álltam hozzá. Sajnos pont a családja miatt volt nagyon negatív önértékelése.

De pl Borderline zavarral már nem ismerkednék.

2022. márc. 11. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyanokkal ismerkednék, akik hajlandóak változtatni magukon saját önerőből. Azért többsgégnek vannak mentális problémái. Főleg ebben az országban, de az számít leginkább, hogy valaki azt felismeri, hogy valami nem oké a gondolkodásával és tesz érte, hogy változás legyen. Szorongóval nem lenne igazából problémám, az is elmúlik egy olyan társaságban, ahol el van fogadva és kedvelik. Természetesen ez is csak ilyen tüneti "kezelése" a problémának, mert saját magában kell valójában dolgozni és egyedül. Mások nem tudják megoldani ezeket a problémákat. Hipochondert is elfogadnék, de pl egy antiszociális személyiségzavart már biztos, hogy nem. Az alapján döntök, hogy egy ilyen mentális problémával/betegséggel rendelkező ember mennyire pusztítja magát és másokat.
2022. márc. 11. 08:10
 3/8 A kérdező kommentje:

És az étkezési zavarokkal küszködő emberekről mi a véleményetek? Pontosabban anorexiára, bulimiára, mértéktelen evészavarra gondoltam.

Ezen kívül még az autizmus. Erről volt a napokban egy kérdés, igazából így jött az én kérdésem is.

Még felsorolok pár mentális problémát, amire kíváncsi lennék:

testképzavar, pánikbetegség, skizofrénia, tudathasadás

2022. márc. 11. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal biztosan nem, aki mellett nem érezném 100%-ig biztonságban magam. Aki mellett féltenem kellene az életem vagy a testi épségem. Pszichopata szociopata személyiségzavar stb. Volt egyszer nagyon régen egy ilyen randim. Rohadtul beparáztam tőle. A skizo is lehet necces, ha súlyos.
2022. márc. 11. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha önmagára veszélyes?
2022. márc. 11. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez már egy nehezebb kérdés, mert egy mély depressziós is lehet szuicid, meg egy súlyosabb mentálisan sérült is. De szerintem vele sem, mert akkor állandó felügyeletet igényel/het non-stop 0-24 és akkor semmi másra nem marad erő és idő. Pl. munkára, önfenntartásra stb. Valahol ott van a határ, hogy ne legyen veszélyes se önmagára, se másokra.

(#4)

2022. márc. 11. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
En kicsit szorongos vagyok, de bizom benne, hogy sikerul elhagynom ha egyszer talalok valakit, aki ezt segiti velem letenni. Nyilvan kellett hozza draga kormanyunk, hogy igy lenullazva erezhessem magam..
2022. márc. 11. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Más nem tud segíteni utolsó, csak magadban tudod ezt leküzdeni. Ezek nem olyan dolgok, mint, hogy valaki kifizet helyetted valamit. Ez a saját biológiád, azon csak te tudsz változtatni. Az meg már rég rossz hozzá állás egy kapcsolathoz, hogy majd a másik megoldja ezt a problémámat. A társ nem oszlop, hogy támaszkodni kell rá. Az már rég nem normális párkapcsolat, hanem csak egy függés a másiktól. Szorongók meg alapból ilyenek sajnos. Egyik gyakori tünete a társfüggőség. Úgyhogy inkább azt javaslom, hogy dolgozz magadon, mert csak úgy leszel boldog. Egyedül nem megy, akkor meg tud pszichológus sokat segíteni. Nem szégyen segítséget kérni. Meg valójában ez a leggyakoribb mentális probléma és a legkönnyebben is kezelhető. Nem kell se gyógyszer, se semmi, csak egy kis belső munka.
2022. márc. 12. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!