Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előre jelzem,hogy a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!

Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

2022. márc. 28. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a vidèk kifejezés sok mindentől függ.Főleg arányaiban számítva,viszonyítva ha a lakosságot nézzük.

Azt azért fogadjuk el,hogy egy 200,300 fős faluban ahol nincs népesség nyomor,zsúfoltság ès mindenki a faluban egymással foglalkozik,illetve kreál ki bármilyen dolgokat az másabb mintha egy vidéki nagyobb megyeszékhely forgalmas utcáin vagy Bp-en sétálnak a melegek,leszbikusok.

Városon mindenki el van foglalva saját maga dolgaival fiatalok,idősebbek egyaránt .Eleve úgy mennek,hogy közben a mobiljukat bámulják.Senki nem kíváncsi senkire.

2022. márc. 28. 12:25
 12/90 anonim ***** válasza:
100%

Budapestre ez részben igaz, de az egész társadalmat nézve nem. Menj külföldre és nézd meg ott, hogy viselkednek egymással az emberek. :D Akár egy olaszba, svédországba. Itt mindenki szétanalizál mindenkit, fintorog, búvalb*szott ábrázatú, távolságtartó, stb. Ezalól Pest sem kivétel egyáltalán, max annyi, hogy ott jobb valamelyest a helyzet. De megint mondom, hogy ne magadból indulj ki. Én is nagyobb megyeszékhelyen élek, de itt sem tudod felvállalni magadat annyira, mint pl Pesten.

"Városon mindenki el van foglalva saját maga dolgaival fiatalok,idősebbek egyaránt ."

Ez meg teljesen abszurd, de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. :D Amíg mindig másokat beszélnek ki az emberek, addig nem foglalkoznak ténylegesen csak a saját dolgukkal. Idősebbek a legpletykásabbak, szóval nem is értem. Tapasztalatból mondom én is. De ez Pesten sincs másképp. Fiatalok körében sem, főleg nem tinédzser korban.

2022. márc. 28. 12:30
 13/90 anonim ***** válasza:
60%

Európában, USA-ban sem könnyű a melegek élete vidéken, ez nem magyar jelenség.

Én amúgy jól elvagyok a melegségemmel, nem bántanak miatta, a törvények nagyjából rendben vannak, nem rossz Magyarországon melegnek lenni.

A bunkók meg bármi miatt betalálhatják az embert, sokszor annyi is elég nekik, hogy nem tetszik a pofám. :)

2022. márc. 28. 12:34
 14/90 A kérdező kommentje:

10-es Nanana.

.. :)

Mindjárt válaszolok èn is neked csak lefőtt a kávém, ès feladom online a tippmixemet..kis türelmet.. :)

2022. márc. 28. 12:44
 15/90 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy általánosítotok!

8#: nekem is van ilyen családtagom, de csak egy nagyon közeli rokon ítéli el mert régi vágású, és volt egy rossz tapasztalata egy meleggel.

Még is, tudja az illető vagy sem, de a családban már mindenki tudja, hogy meleg, és azon az egy emberen kívül mindenki elfogadja, nem kellett volna ezért vidékre menekülnie!

Sok ismerősöm van sok helyen, magas beosztásokban is, az általam ismert nagy cégeknél (van köztük külföldi is) teljesen elfogadóak a melegekkel szemben mert a munkájuk számít!

Én sem vagyok homofób, egyik legjobb barátom is meleg, az viszont igaz, hogy akik nem elfogadóak azok vagy buták mert azt hiszik el lehet kapni, vagy valamilyen hátrányt szenvedtek a melegektől. Bizony, itt Budapesten könnyen előfordul. (Budapest parádé vs Budapest pride)

2022. márc. 28. 13:02
 16/90 anonim ***** válasza:
92%

Nem hazudok!

16éves lány ki akart menni a pridra, anyukája elkisérte minden rendben volt.

1 hétre rá a lány Othon elmondta úgy érzi ő lezbikus.

Szülei simán fogadták nincs gond szeretünk.

Mama megtudta mindenkit szídott mert a gyerek ott kapta el ezt a betegséget és a melegek megrontották őt a felvonuláson sírva kiabálva, közbe Viktor szavait imételgette meg kell védeni a gyerekeinket ezektől a.....

unokájával az óta nem igen beszélt.

2022. márc. 28. 14:15
 17/90 anonim ***** válasza:
100%

Amit te magad megtapasztalsz, főleg kívülállóként az egy szelete a valóságnak. Ettől még egy érvényes megfigyelés, én is úgy látom, hogy a homofóbia legáltalánosabban nem úgy van jelen Magyarországon, hogy fizikai erőszak érné őket, vagy akár formális környezetben -például egy munkahelyen- látványos diszkriminációval szembesülnének. A hangsúly viszont azon van, hogy nem a legáltalánosabb, különböző felmérésekből tudjuk, hogy mindkét probléma jelen van. Én csak örülök neki, ha tegnap kapásból több mint 6 meleg párt láttál Budapesten, én 23 éven át éltem Budapesten, azóta is napi szinten bejárok dolgozni, tanulni, szórakozni és összesen láttam ennyit életemben, de ez csak észrevétel.

Ránk mondjuk már azért sem néztek szépen, mert megöleltem a barátomat a vasútállomáson, mondjuk lexarom csak van ilyen is, és ismerek másokatt is akiket már kifülyültek pl. kézfogás miatt. Meg olyat is, akit nem hogy az osztálytársai, de egyenesen a tanárok inzultáltak a feltételezett orientációja miatt. Vagy akit munkahelyről nem kirúgtak, de olyan megjegyzéseket kapott emiatt egyes munkatársaktól, vezetőktől ami nem éppen helyénvaló. Persze mindenhol vannak hülyék, valamekkora esélye sajnos egyébként is van, hogy megtalál valaki, de itt egy olyan tényezőről van szó ami ezen felül növeli meg a valószínűségét annak, hogy valamiféle atrocitás ér, lényegesen több elutasítás, bántalmazás éri őket, ezen felül a társadalmi nyomás és utóbbi időszakban a kormányzati politika is azt az üzenetet közvetíti feléjük, hogy nem normálisak, megtűrt elemek, akiknek valahol a periférián vagy a szőnyeg alatt van a helyük, és ha egy ilyen környezetben nő valaki fel az bizonyítottan fokozott stresszhez, különböző mentális betegségek kialakulásának, a személyiség torzulásának és az öngyilkosságnak a fokozott kockázatával jár. Ilyen téren a közösség tagjainak elég rosszak a mutatói, de ahol toleránsabb a környezet ott ezek jelentősen jobbak. Szerintem nem megengedhető, hogy a megválasztott politikai vezetés részéről amely a többség által megválasztva folytathat egy bizonyos politikát, de mégis az egész politikai közösséget képviseli (melegekkel, mindenkivel együtt) olyan kijelentések hangozzanak el, hogy a homoszexuálisok fogadják el hogy nem egyenrangúak, köztörvényes bűnözőkhöz hasonlítsák őket, vagy más degradáló megszólalásokkal sértik az emberi méltóságukat, és egy nyílt gyűlöletkampány célpontjává váljanak. Ez nyilván nem oké, én például szeretném hogy ne ez menjen, hanem tényleg előre mennénk, nem hátra.

2022. márc. 28. 14:36
 18/90 A kérdező kommentje:

Na akkor itt vagyok és a 10-esnek válaszolok még..

Az,hogy ne legyen vallás(nem kell vallás,tűnjön el, hülyeség) remélem te sem gondoltad komolyan?

Nagyon sokan írták azt, hogy Orbán csinál mindent.. Jaajjj ugye ez sem komoly? Mi köze van bármelyik kormánynak ahhoz, hogy milyen kormány van jelenleg?

Nem értem ezt..

Egyébként csak szólok.. Én éltem a Benelux államokban, Németben, Londonban egy fikarcnyit sem másabbsk az emberek mint itthon.. SEMMIVEL!!!

Igen..!! Ott is vannak ugyanúgy akiknek nem fér bele a hitvallásukba 2 azonos nemű ember látványa, és ugyanúgy vannak akiket nem érdekel..

Óriási tévhit, azt gondolni, hogy tőlünk Nyugatra mindenki liberális elfogadó mittomén kik.. Ugggyyaaannn már!! Személy szerint Amszterdamban sokkal több neonácit ismertem meg mint itthon Magyarországon.

Ha az ellenzék nyer és MZP lesz a min.elnök már egyből jobban fogod érezni magad 10-es kérdező?

És igen.. Túlzásokba estek és talán komplexusotok van.. Ahogy írtam, és egy másik hozzászóló is írta, egyáltalán nem vészes nektek itthon.

2022. márc. 28. 15:33
 19/90 A kérdező kommentje:

És persze,, elhiszem azt, hogy esetleg valaki anno beszólt nektek vagy bántalmazott titeket melegeket.. De az nem azt jelenti, hogy közel 10 millió ember bunkó fax. Nem szabad általánosítani.

Ja.. És még annyit a politikáról, hogy akiket én ismerek és provokatívak mindenkivel szemben ők ellenzéki Gyurcsány pártiak mind.. Orbánt is állandóan letörpézik meg cigányozzák. Ennyi.

2022. márc. 28. 15:39
 20/90 anonim ***** válasza:
100%

"Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is."

Nyilván azért nem olyan rossz a helyzet, hogy folyamatosan félelemben kell élniük, azért már jelentősen javult a helyzetük. De azért őket sokkal több atrocitás éri. Nem minden nap, persze, de azért több. Azért egy bizonyos szellemi szint alatt kell lenni ahhoz, hogy elkezdj kötekedni az utcán ismeretlenekkel. Ettől még lehet, hogy a mellettük elhaladó emberek egyharmada utána egész nap ezen fog háborogni, hogy mit melegeskednek nyilvánosan. Én se pesti vagyok, és az ismerősi körömben azért elég sok a begyepesedett ember aki szerint a homoszexualitás gusztustalan és ha látnának egy meleg párt, tutira nem mennének oda beszólni, de napokig ezen hábororgnánank. Úgy tekintenek a melegekre, mint akik direkt provokálnak és emiatt már nem is tudnak velük emberileg bármit kezdeni, mert személyes sértésnek veszik ha egy férfi csókolózik egy másik férfival.

2022. márc. 28. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!