Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valakinek volt olyan álomszere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt olyan álomszerelme, aki viszonozta a szerelmet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akibe hónapok óta fülig szerelmes vagyok, nem tudom már mit kéne tennem, amúgy is rengeteg problémám van, és mindennap történnek olyan dolgok, amiknek nem szabadna megtörténniük, de most már tényleg nem bírom, már az egész életem e körül forog. (ő lenne nekem az első kapcsolatom amúgy, ha ez számít valamit).

Szóval az lenne a kérdésem, hogy van e itt olyan meleg/bi srác, vagy csaj, aki összejött a "crush"-jával?

-Milyen idősek voltatok? Meddig tartott? Esetleg még most is vele vagytok együtt? Hogyan sikerült vele összejönni? Milyen hatással volt az életetekre? Meddig álmodoztál róla? Ha (még) nem tudod, hogy táplál e irántad érzelmeket, akkor te mióta/ hogyan táplálsz iránta? Ha nem tudod mi lesz, hogyan éled meg most a helyzetet/ hogy vagy, milyen sűrűn gondolsz rá? Esetleg a kérdéseim mellett még valami "bonusz" sztori?

Azért lennék ezekre kíváncsi, mert szükségem van egy kis motivációra, mert majd fél éve szerelmes vagyok belé, és ő vegyes, de inkább elutasító, lenéző, érdektelen jeleket ad, ami elszomorító és fájdalmas.

Nem csak fiúk, lányok, vagy akármilyen neműek válaszát is szívesen látom!

Remélem azért érkeznek majd válaszok a kérdésre, és SOK SIKERT KIVÁNOK AZOKNAK, AKIK MOST MENNEK ÁT AZON AMIN ÉN, ÉS TUDD, HOGY NEM VAGY EGYEDÜL! SOK más olyan ember VAN, AKI ÁLMODOZIK VALAKIRŐL, AKIT (még) NEM ÉRHET EL!

Én: Fiatal/Fiú/Meleg (vagy bi, ezt még nem tudom pontosan)

2022. febr. 19. 06:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Volt. De visszaélt vele. Csak szexre használt és mivel látta hogy ha kicsit is megszeretget bármit megtehet meg is tett. Élvezte. Volt hogy azt találta ki hogy ha keményen megdughatna szeme láttára a haverja akkor szexel velem. Sírtam mert fájt. Ő meg erre verte ki. Na és mivel kiverte nem volt szex vele… Első szerelem volt és ma már nem hagynám. De 16 voltam. Vidéki. És nagyon szerelmes.
2022. febr. 19. 08:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hónapok ota ad az egyik ismerősöm fura jeleket felem. Egyszerűen egyszer azt hiszem hogy bi máskor meg hetero.Teljes mértékben megértelek,sajnos át érzem ezeket.Ha gondolod segíthetnénk egymásnak átvészelni ezt mert lassan ebbe én is hele fogok betegedni .
2022. febr. 19. 08:53
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Életem egyik legnagyobb szerelme, egy középiskolás osztálytársam volt. Imádtam a srácot ahogy minden csaj is, egy szivtipro gyerek volt. :D

De egy nagy szenvedés és csalodas volt.

A srác a mai napig nagyon bejön külsőre, de csalódtam benne nagyon.

Egyszer még egy buliban közeledtunk kicsit, és rákérdezett hogy melyik kapura játszol.

De a lényeg hogy ott mertem neki szerelmet vallani. És csak idegesített engem állandóan.

Smárolni akart minden helyzetben, de azt is csak úgy hogy más nem látta. Legyen az buli, iskola wc vagy bárhol ahol nem látott senki.

Kapcsolatot nem akart egyáltalán, ő meg csak szopatni használt engem szó szerint.

Nem mondom hogy nem élveztem hogy szophatom, de amikor életed szerelme ezt csinálja veled csak, az kegyetlen szar érzés.

Majd amikor egyszer rajtakaptam hogy egy házibulin szobára ment egy idegen gyerekkel, amit szándékosan csinált hogy észre is vegyem, na ott kapott el tőle a hányinger, hogy hányszor tehetett ilyet meg, amíg velem “szórakozott”

Azóta ugyanúgy viselkedtem vele mindig mint előtte, szimplan osztálytársak voltunk mint előtte, semmi több.

21f

2022. febr. 19. 08:53
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Az első story nagyon ismerős. Én ráírtam facen. Bevallottam. Mondta, hogy találkozhatunk. De kérte, hogy küldjem el a meztelen képeim, meg a farkam, stb. Elhívott a városba valahova találkozni. Nos a helyszínen 3 haverjával várt. Röhögtek rajtam. A képeim szerencsére nem láttam sehol. Ennek 2 éve.
2022. febr. 19. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tudtok valami tanácsot adni hozy hogyan kene túl lépnem az osztalytarsamon.Lassan kezdet bele fáradni.Általában mindig remenykedek benne hogy hátha lesz köztünk valamit pl.megfogja a combomat órán,meg simogatja az arcomat ,a hajamat,háromszor megpusziltuk egymást és volt rá példa hogy mondhatni rám feküdt.Viszont teljesen tanácstalan vagyok .
2022. febr. 19. 08:58
 6/18 A kérdező kommentje:
5-ös (08:58) szerintem ő is akar veled dolgokat, ha tudod, próbáld meg megbeszélni vele.
2022. febr. 19. 09:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer rá kérdeztem hogy az e és eléggé megharagudott rám. Hozzák vágta hogy a puszit is wn eroltettem rá es hogy ő neki amúgy ez termesztés dolog .Őszintén én szerintem hagyni fogom es reménykedem benne hogy egyszer össze hoz minket a sors .
2022. febr. 19. 09:08
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

#5 vagyok

Az utóbbi hetekben próbáltam hozza újra közeledni mert a baratsagunk első hónapjaiban ő csinálta ezt velem de miután “le b*ziztam” és akkor abba hagytuk ezt a közeledést.Ezért én kozeledek most fele amit viszonoz de felek hogy neki ez egy természetes dolog és nincsenek érzései irántam .

2022. febr. 19. 09:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Első szerelem mindíg nagy csalódás, ilyenkor az ember még hisz a Walt disny az életből merítette a meséit.

Egy kapcsolat meg az örök elfogadás megbocsátás, a másikhoz való alkalmazkodásró szól.

Így, az első szerelem mindíg halálra van ítélve,mert akkor ezt még képtelenek vagyunk felfogni.

2022. febr. 19. 09:31
 10/18 A kérdező kommentje:
8-as (09:14) szerintem ő ugyanazt érzi irántad:)
2022. febr. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!