Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valakinek volt olyan álomszere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt olyan álomszerelme, aki viszonozta a szerelmet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akibe hónapok óta fülig szerelmes vagyok, nem tudom már mit kéne tennem, amúgy is rengeteg problémám van, és mindennap történnek olyan dolgok, amiknek nem szabadna megtörténniük, de most már tényleg nem bírom, már az egész életem e körül forog. (ő lenne nekem az első kapcsolatom amúgy, ha ez számít valamit).

Szóval az lenne a kérdésem, hogy van e itt olyan meleg/bi srác, vagy csaj, aki összejött a "crush"-jával?

-Milyen idősek voltatok? Meddig tartott? Esetleg még most is vele vagytok együtt? Hogyan sikerült vele összejönni? Milyen hatással volt az életetekre? Meddig álmodoztál róla? Ha (még) nem tudod, hogy táplál e irántad érzelmeket, akkor te mióta/ hogyan táplálsz iránta? Ha nem tudod mi lesz, hogyan éled meg most a helyzetet/ hogy vagy, milyen sűrűn gondolsz rá? Esetleg a kérdéseim mellett még valami "bonusz" sztori?

Azért lennék ezekre kíváncsi, mert szükségem van egy kis motivációra, mert majd fél éve szerelmes vagyok belé, és ő vegyes, de inkább elutasító, lenéző, érdektelen jeleket ad, ami elszomorító és fájdalmas.

Nem csak fiúk, lányok, vagy akármilyen neműek válaszát is szívesen látom!

Remélem azért érkeznek majd válaszok a kérdésre, és SOK SIKERT KIVÁNOK AZOKNAK, AKIK MOST MENNEK ÁT AZON AMIN ÉN, ÉS TUDD, HOGY NEM VAGY EGYEDÜL! SOK más olyan ember VAN, AKI ÁLMODOZIK VALAKIRŐL, AKIT (még) NEM ÉRHET EL!

Én: Fiatal/Fiú/Meleg (vagy bi, ezt még nem tudom pontosan)

2022. febr. 19. 06:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Én is mentem át ilyen dolgokon, voltam már szerelmes :) De jelenleg most nem. Akinek tanácsra van szüksége, írjon nyugodtan. Fel a fejjel srácok, kitartást :)
2022. febr. 19. 09:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

reménykedni tudok csak benne sajnos.Mivek suliban egész nal együtt vagyunk ezért délután már csak ha találkozunk akkor 3-4en szoktunk ami kicist elkeseríto mert így nem tudunk kettesben kenni és ilyenkor gondolom azt hogy ,nem akar vekem ketten lenni .De szerintem fel adom a harcot vele szemben ha közeledik hozzam simogatás sal stb vissza ugasitom aztán várom a csodát,xsak ebbe bele fáradtan hogy én kozeledek fele.

2022. febr. 19. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok vele ha akar tőlem valamit és látni fogja hogy abba hagytam a közeledést iránta,talán észre veszi hogy vakami nem oke és próbál változtatni a dolgokon.(Ezeket azért is írtam le hogy magamon,illetve azokon akik egy cipőben járnak velünk tudjunk nekik segíteni ).Kitartást mindenki:)
2022. febr. 19. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

9 -es

Igaz, amit írtál,de az első szerelem emléke megmarad mindig ! Egy csoda emléke egész a halálunkig velünk marad..

Én későn éltem meg az első igazi szerelmet, véget is ért már a kapcsolat évekkel ezelőtt.

De nem tudom elfelejteni és nem is akarom azt a csodát amit adott !

2022. febr. 19. 10:25
 15/18 A kérdező kommentje:

14-es (10:25)

Hát, én igy, hogy az első igazi szerelmemet, egyedül/viszonzatlanúl élem meg, igy eléggé rossz nekem, mert átélem ugyan a szerelmet, de nem tudom kimutatni felé, és nem is tölthetek vele időt, egyedül vagyok az érzelmeimmel, és ő nem mutat felém semmilyen érzelmet jóformán, ami nagyon fáj.

2022. febr. 19. 11:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Volt pár ilyen álom szerelmem akitől totál megszédültem de sose volt viszonozva, mert nekik meg más volt a szerelmük, sőt hülyének néztek mindig mitől viselkedek ilyen idiótán a jelenlétükbe de hát sajnos szerelmes voltam beléjük... szóval mindig pofára esés volt a vége. Azóta próbalok erről leszokni mert ez olyan mint az a tükör a harry potterbe nezed nezed bele latsz mindent de amúgy meg totál nem valós a dolog csak a fejembe
2022. febr. 19. 11:23
 17/18 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem ez még heterók között is ritka dolog. Nálam mindig vagy az volt, hogy nekem bejött valaki, de én neki nem, vagy fordítva, de olyan még nem volt, hogy kölcsönösen minden stimmeljen.
2022. febr. 19. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Én 4 éve vagyok szerelmes egy olyan nőbe akivel csak köszönő viszonyban vagyok. Ilyen szempontból én mindig is félvállról vettem a nőket, sose érdekelt hogy mi lesz meg mi nem ha odamegyek és random elkezdek udvarolni. Na de nála ez nincs így. Sosem fogom elfelejteni amikor először hosszabban egymás szemébe néztünk és köszöntünk majd kinyitottam neki az ajtót és előre engedtem. Éngem az a kb. 10 másodperc teljesen megbabonázott. Azóta ha meglátom végem van mint a botnak. Remegés, hányinger hebegek-habogok teljesen elvesztem az eszemet. Próbáltam hozzá közeledni felvenni vele a kapcsolatot személyesen is és közösségi médián keresztül is de abszolút nem volt rám vevő így teljesen plátói maradt a dolog. Részemről ő a szerelem annak ellenére is hogy nem ismerem viszont úgy érzem ez soha nem lesz viszonozva. 30/F
2022. febr. 19. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!