Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?
Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!
Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

48#: Én hoztam fel a Pride-ot, de nem azért amilért ti itt kivesézitek.
A Pride előtt Budapest parádé volt, ahol melegek, heterok, rockerek, hippik, rapperek, mindenki megfért egy helyen!
Irtó jó buli volt, míg nem beszüntették mondván nagyon nagy szeméttel jár. Rá egy évre már Pride volt a neve, az nem járt szeméttel, mert melegeknek találták ki. Sok heteronál itt Budapesten akkor csapta ki a biztosítékot ami a melegeken csattant.
De ez hasonló amikor 5 fős roma brigádból 1 dolgozik 4 nézi, de nem rúghatjuk ki mert roma, meleg, zsidó...stb.
De azzal is csak szítják a feszültséget, hogy minden amerikai filmben nézni kell egy négert, egy meleget mint ha utóbbi természetes lenne, de nem az.
Ismétlem, semmi problémám a melegekkel, sőt!
Csak leírtam, hogy az ismeretségemben sokaknál itt kezdődött a homofóbia.

53-as..
Persze..ebben egyetértünk de szerintem sok minden másban is.. Ez totál igaz amit írtál..
Én is azt gondolom,hogy így lenne az ideális.
Csak az a baj,hogy ez nem máról holnapra lesz így. És nem,egyáltalán nem a politika miatt..
Hanem mert mind a 2 oldalon vannak radikális erők, nézetek..
A hetero oldal radikális nézeteit gondolom nem kell bemutatni,nem is nagyon szeretném..
Viszont a "nem hetero" emberek között is elég sok furcsa megnyílvánulást láttam hallottam.. Pl: "Milyen jó lenne ha eltünnének a Heterok, undorító hülye vallások, Ádám&Éva tagadás, Az a jó pasi, hogy képes egy nővel élni én nem értem fujj" .. Szóval valljuk be és nagyon de nagyon őszinték legyetek.. Sok van a melegek között is akik ilyen tiszteletlenül gondolkoznak.
Nem azt mondom, hogy köztetek van ilyen.. De a nagyvilágban van!! És amíg mindkét oldalról vannak ilyen furán gondolkodó emberek bizonyos %-ban, addig sosem lesz béke.
Sok meleg/leszbi értetlenkedik azon, hogy ffi-nő kapcsolat! És frankón ki is nyílvánítják a nem tetszésüket. Ezt komolyan mondom! Akkor ezekben a más identitásúakban nincs hiba?

Azt írtam, hogy orientációtól és identitástól függetlenül. Pontosan azért írtam ezt le, nehogy valaki azt gondolja, hogy bárki ezalól kivétel. De látom, hogy nem sikerült alaposan elolvasni az írást.
Vallásokat azért találták ki az emberek, mert félnek a haláltól, ennyi az oka. Félnek az ismeretlentől, ez mindig is így volt. Mikor először szálltak óceánra, akkor is rettegett mindenki. Most majd ez fog történni az űrkutatással. Attól is félnek sokan, mert ismeretlen még. Ez van. De előbb-utóbb az is eljut majd egy olyan szinte, mint az óceánra szállás. Tehát megszokott lesz és alap dolog.
Vallásokról meg nyugodtan kérdezz történészeket. Bibliának is kb 5%-a igaz, többi egy szedett-vedett marhaság. Fel kell nőni és a realitásban élni, nem fog bántani a valóság. Akármennyire fájdalmas szembesülni a valósággal, de jobb, mint öntagadásban élni. De mondom, kérdezz meg nyugodtan erről szakembereket, mert az egy hiteles forrás, főleg, aki kutat ilyen témákban. Vallások mindigis tönkre tették az emberiséget. Nem mondom, hogy semmi haszna nem volt, de többségében ártott. Tudományt visszaszorította 100 évvel kb. Már most 100 évvel előrébb lennénk mindenben, ha nem léteznének a vallások. Egyszerűen sokan félnek a realitástól és szembe nézni a valósággal. Mert nem képes az agyuk felfogni, hogy egy múlandó dolog az élet. Az agyunk kreálja az érzelmeinket, a tudatunkat. Egy szerv, nem pedig valami csoda. Mindennek megvan a maga működése és ennyi. Az élet is csak egy reakció mellékterméke, semmi több. Szupernovák melléktermékei a bolygók, az élet rajta meg szintén. Minden, amit magad körül látsz, atomokból áll. Te magad is atomokból állsz, amik kötésekkel vannak összekapcsolódva. Ennyi az élet is, nem pedig valami különlegesség. Nyilván a maga módján különleges dolog és örülök is neki, hogy van, de attól még nem kell túlgondolni a létünket. Nem vagyunk a világközepe, csak egy porszem az univerzumban. Fel kell nőni.

"De azzal is csak szítják a feszültséget, hogy minden amerikai filmben nézni kell egy négert, egy meleget mint ha utóbbi természetes lenne, de nem az.
Ismétlem, semmi problémám a melegekkel, sőt!"
-- A homoszexualitás természetellenes >:(((
-- Amúgy nincs problémám a melegekkel :))
Jó vicc. Amúgy meg hülyeségeket beszélsz, mert a Parádé mellett is voltak már Pride felvonulások, és nem szüntette be senki a nagy szemét miatt, nem azért maradt el.
A vallásokról annyit, hogy vannak vallásos LMBTQ emberek, de elég sok felekezet nem ismeri el a homoszexualitás, a homoszexuális emberek létjogosultságát, vagy megbélyegzik őket, nyíltan anti-LMBTQ retorikát folytatnak már csak a vallási meggyőződésükből fakadóan, függetlenül attól hogy ezek az emberek mit csinálnak, vagy mit nem, ez nyilván sokaknak nem fog tetszeni, egyébként szexuális orientációtól függetlenül létezik a vallásellenesség.
Ugyanígy nem igazán reális elképzelés, hogy valakinek azért lenne baja általában az LMBTQ közösséggel, mert állítólag, egyesek olyan kijelentések tesznek hogy nem kellenek hetero emberek. Homofóbia akkor is létezett amikor a melegeknek még kuss volt a neve, egyszerűen abból a kvázi vallásos meggyőződésből fakadóan miszerint ez természetellenes.
Most hagyjuk a vallást..
Viszont létezik hetero fóbia is!
Azt nem mondom, hogy minden meleg az lenne, mert ahogy minden hetero sem homofób.. Csak engem igen ez zavar, hogy a melegek tökéletesnek mutatják be magukat! Mindig bántja őket mindenki stb stb.. Ugyanakkor azt szőnyeg alá söprik,(söpritek) hogy a hetero ellenesség is nagyban hozzá járul ahhoz, hogy kihívják mások ellenszenvét!
De még 1x mondom,,nyílván nem minden meleg teszi ezt.. De van rá példa!
Ahogy korábban a fentiekben is leírtam fülem hallatára több helyen is különböző korú melegek értetkenmedtrk és morogtak, hogy "fujj.. Az a helyes pasi mit tud szeretni azon a tyúkon" stb.. és lenézően mondta. Meg sokszor hallottam már hetero fób kijelentéseket. A kérdésem az, hogy ez helyes?

Nézd, ebből csak a saját frusztrációdat lehet kiolvasni. A probléma, hogy valamit kitalálsz a fejedben és elkezded tényként kezelni, ahelyett, hogy meg mondjuk megbizonyosodnál róla ténylegesen. Addig sose legyél biztos semmiben, amíg nem tapasztalod meg. Persze, hogy vannak idióta melegek, én is tudok egy csomót. De ez van, heteróból még több van, mivel amúgy is többen vannak. És akkor mivan? Nem értem, tehát végre fel kéne fogni, hogy ember=ember. Minden ember ugyanabból épül fel, minimális különbségekkel. Még viselkedésben is megegyezik mindenki, besorolható mindenki embertípusokba és azt a viselkedésbeli sémát mutatják. Ez oreintációtól független. A jellemedet nem ez fogja meghatárzoni, hanem a gének és a környezet együttesen. Szerinted miért viselkedik sok meleg furán? A traumák, b*sztatások, lenézések torzítják ám k*rvára személyiségfejlődést. De ez társadalmi probléma. Tehát, azért mert ebben az orszába az a norma, hogy mindenki búvalb*szott pofáját kell nézni az utcán, attól még az nem lesz normális, természetes és egészséges. A társadalommal vannak nagyon súlyos problémák, alaptudás hiány van és ennyi az egész. Reformálni kell az oktatást és nem lesz ennyi bolond.
"Ahogy korábban a fentiekben is leírtam fülem hallatára több helyen is különböző korú melegek értetkenmedtrk és morogtak, hogy "fujj."
Számonra az a fura, hogy te magad mondtad, hogy elvileg városban mindenki fosik a másikra és most mondasz magadnak ellent, hiszen te is pontosan ugyanazt csinálod. Épp ezért írtam még feljebb, hogy azt te sem gondolhatod komolyan. Valójában a saját véleményeddel sem vagy tisztában, mert most is mindenfelé formálódik, amivel nincs baj, mert gondolom fiatal vagy. Viszont azt meg kell tanulni, hogy el kell szakadni a társadalomtól és a közvetlen környezettől, különben nem leszel boldog. Melegség ebben jó max, hogy hamarabb eléri az ember azt szintet, hogy lefossa a másikat. De mindig lesznek kivételek, tehát megint kihangsúlyozom, nincs különbség meleg és hetero között. Semmi az égvilágon, annyi, hogy más szeret. Más különbség nincs.
Egybéként ezek a kijelentések annyit jelentenek, hogy ezek a kölkök irigyek a lányra, hogy jó pasija van. Ennyi az egész. Láss már át kicsit másokon.
Ezeket a heterofób kijelentéseket nem most hallottam.. Régebben.
Szóval leegyszerűsítve én mint hetero azt szeretném, hogy a heteroszexuálisok "ffiak/nők egyaránt" ne ba..tassák a nem hetero társadalmat. Sőt, ha rajtam múlna tényleg csinálnék egy több hetes nyári bulit, hogy érezzék jól magukat!
Viszont mi hetero társadalom elvárjuk ugyanúgy a tiszteletet amit mi is alapból adunk(adnánk ha rajtam múlna a világ jövője) . Ne legyen hetero fóbia, elfogadni azt melegként,hogy kell a konzervatív értékrendek is a világban. (egyébként ismerek egy két konzervatív meleg embert)..
Szerintem ennyi bőven elég mind a 2 oldalnak. Meglehet e ezt oldani szerintem. Én sem az erőszak, bántás oldalán állok..
Az pedig külön tetszik, hogy valamelyikőtök,vagy többen is írtátok, hogy sajnos van egy csomó idióta meleg egyén.. (mert nem minden meleg mondja ezt ki szolidaritásból sem) A heterok között is persze.
Hmm.. Szerintem mindenre lehet békés megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!