Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha csak az az egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak az az egy srác izgat?

Figyelt kérdés

Fél éve tetszik egy srác, akit valszeg full nem érdeklek, és hetero, bunkón viselkedik velem, és még randizni is elkezdett egy lánnyal, de másik srác sajnos nem izgat.

Voltatok/vagytok ilyen helyzetben?

Hogyan oldottátok meg?

Fiatal, uni vagyok.

2022. márc. 4. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Foglald le magad más dolgokkal, igyekezz nem találkozni a sráccal, és egy idő után elmúlik.

A crush egy tényleg megvalósult dologtól abban különbözik, hogy nem igazán van benne igazi közös élmény, csak távolról álmodozol, emistt könnyebb lesz túllenni rajta mint egy kapcsolaton.

2022. márc. 4. 20:12
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Egy suliba járunk, ő egy évfolyammal alám jár, igy "sajnos" elég sokszor látom.
2022. márc. 4. 20:15
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Egy suliba járunk, egy évfolyammal alám jár, igy sajnos sokszor látom.
2022. márc. 4. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Mindíg az kell amit nem kaphat meg, ne haragudj meg érte amit mondok tipikus elkényeztett kezdő meleg szindróma.
2022. márc. 4. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az illetö tudja, hogy tetszik neked ?
2022. márc. 4. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Néha van ilyen, általában azért is szokott lenni ez a nagy plátói szerelem, mert még nem vagy kész lélekben meg érzelmileg egy kiteljesültebb kapcsolatra.

Majd jön valami megfoghatóbb, és túllépsz ezen.

2022. márc. 5. 01:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5ös. Szerintem inkább ne is tudja meg, hiszen alap bunkó a pasi vele.

Utána pedig még bántanák is a kérdezőt az iskolában.

Sulikban szokás még meg is verni a kinézettet. Tapasztalat.

2022. márc. 5. 01:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Őt hanyagolnod kell mindenképpen.

Próbálj más felé kacsingatni, mással ismerkedni. Tudom egyenlőre úgy érzed, hogy felesleges mert csak ő tetszik.

De még ha nem is egyből, meg első blikkre, hidd el lesz akit jobban fogsz majd szeretni mint ezt a bunkót. Főleg mert neki a lelkét is szeretni fogod, nem csak a kinézetét. Az pedig sokkal erősebb.

2022. márc. 5. 01:14
 9/11 A kérdező kommentje:
5-ös. Nem tudja, de lehet, hogy sejti.
2022. márc. 5. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, az egész fiatal korom ebben az állapotban telt el. Aztán 30 lettem, mire rájöttem, hogy "okos székely lyukas vödörbe nem önt vizet".

Minél hamarabb elkezdesz "valódi" srácokkal ismerkedni, annál hamarabb leszel boldog meleg srác.

2022. márc. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!