Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előre jelzem,hogy a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!

Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

2022. márc. 28. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már prideon? Aki nem az M1 híradó által összeollózott képsorokat nézi az tudja, hogy a résztvevőknek töredékét teszi ki az említett réteg. Még a szolidaritást vállaló heterok is többen vannak. Másrészt meg nyilván jog engedte keretek között (tehát nem közszeméremsértő) miért ne jelenhetne meg valaki akárhogy egy ilyen rendezvényen. Tehát ha vannak transzok akik csillámpóninak meg tündérkirálykisasszonynak öltözve fejezik ki magukat akkor lelkük rajta. Objektíve tetszik ez a megjelenés? Nem tetszik. De nem értem hogy akkor most mi van? Valami nem tetszik az már provokáció, meg olaj a tűzre, meg idegbajt kell kapni rajta? :D Szerintem ez a nem normális, meg inkább csak ürügy. Tavaly a Prideon volt több tízezer ember, majdnem mindenki úgy jelenik meg mint bármilyen más nyári rendezvény résztvevője, vannak transzneműek, transzvesztiták akik nem provokálnak hanem azért jelennek meg úgy, ahogy mert ez az identitásuk része, ez a rendezvény az ő elfogadásukról is szól. Vannak akik nem transzok csak mégsem tipikus a megjelenésük, meg van pár ember aki fétisdresszekben vagy valamilyen szinten alulöltözötten jelenik meg. Most nehogy már, az LMBTQ közösség tagjai legyenek a hibásak azért mert vannak olyan buta emberek akiknek az agya ezt nem tudja feldolgozni és annyit szűrnek le ebből, hogy "mocskos b-zik!!4!". Az ilyeneknek enélkül is minden kínja van az LMBTQ emberekkel csak ezzel lehet takarózni. Érdekes a nyári rendezvényekről a városban, ahol kb. bugyira vetkőzött csajok tombolnak a koncerten, meg este a bokorban kefélnek nem készülnek ilyen felkapott fotók, hogy lehessen mocskos heterozni. Ellenben a latexalsóban vonuló pasi miatt mocskosb-zizónak már a nyála csöpög úgy tapsol amikor a mata-p.csa részeg 17 éves lány dobálja le a melltartóját, akkor már szó sincs "jajjdeagyerekinkeztlájákról", meg provokációról, meg közszeméremről.
2022. márc. 29. 00:26
 42/90 anonim ***** válasza:
100%
41 én is pont ugyanezt akartam írni :D Hogy ha egy meleg pasi mászkál rózsaszín tangabugyiban az szeméremsértés, ha egy csinos nő az meg rendben van, az ellen nem tiltakoznak. Ez akkora szexizmus, mert ha egy férfi tangát hord, vagy szoknyát vagy akármit akkor mi van? Miért ne lenne joga úgy öltözni, ahogy szeretne? Kit érdekel, hogy ez téged zavar. Engem is rohadtul zavar, amikor sok kondizó heteró srácnak nyáron folymatosan póló nélkül kell járnia. Ezt se akarja látni senki. De ettől még hordhatják ezt. Mégis mi rossz van abban, ha egy férfi felvesz egy rózsaszín tangát? tudtommal senki nem kényszerít, hogy bámuld, még akkor sem ha abban az utcában laksz.
2022. márc. 29. 01:01
 43/90 A kérdező kommentje:

Nem! Egyáltalán nincs rendben egyik sem!

Ki mondta azt nektek, hogy az elfogadható amikor nők úgy mászkálnak, hogy kilátszik mindenük.. Írtam én ezt? Nem!

Továbbá az is primitívség ahogy írtad/írtátok,amikor csupasz magamutogatóan felső testtel vagánykodnak az egysejtű hetero férfiak! Nem!!! Vannak szabályok amiket be kell tartani! Leszarom, hogy a hetero férfiak,nők vagy a nem hetero emberek,hogy érzik jól magukat! Otthon az udvaron esetleg mászkálhat mindenki úgy ahogy akar! Én is, és nagyon sok mindenki betartja az együttélés szabályait! Ezeknek a nagyon laza emberkéknek is be kell, mert az ég adta világon senki nem kíváncsi a provokatív idióta öltözködésre meg a csupaszkodásra! Senki! "Amúgy meg ha akarja ha nem meglátja az utca embere"

2022. márc. 30. 07:44
 44/90 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez a tipikus konzervatív védekezési forma. Pont ahogy az egyik korábbi válaszoló írta: "Undorító ha melegek az utcán emberek előtt csókolóznak, miért nem lehet ezt négy fal között" "Ès a heteróknak miért szabad?" "Ja hát szerintem a heteróknak sem kéne".

Nem, nem írtad, hogy nőknek elfogadható tangában járni. Még el is hiszem neked, hogy az is zavar, de azt nem hogy ugyanolyan mértékben. Mert nyáron ezer helyen látsz bikiniben, forrónadrágban, kivágott felsőben, haspólóban nőket, a filmek tele vannak meztelen vagy alulöltözött nőkkel, fehérnemű reklámok stb. Ellenben mikor látsz meleg pasit tangában? Egy évben egyszer a pride-on. És mégis miről írsz ki kérdést? Hogy a melegek ezzel mit akarnak elérni, hogy ezzel téged direkt provokálnak, felrovod nekik, hogy teljesen hülyék mert te heteróként látod, hogy az amiért küzdenek már rég megvalósult. Szóval nekem nagyon olyan érzésem van, hogy neked nem a meztelenkedéssel magával van bajod, hanem kifejezetten azzal, ha homoszexuális emberek csinálják. Gondold át, hogy konkrétan mi is az álláspontod, mert ez így elég kusza. Azt mondod, hogy tudod hogy a legtöbb meleg normális, csak a média fújja fel az idiótákat, de ez valahogy mégis a melegek hibája és nekik kéne tenni elleni valamit? Nem értem, hogy mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni.

Amúgy meg úgy oda vagytok ezzel a pride-al, hogy jaj akaratlanul is meglátom. Nem, hidd el, igaz én vidéki vagyok, de még egyszer sem láttam meleg pasit tangában. Egyszer sem láttam pride-ot. Azért mert nem követem a hírekben, nem nézek kifejezetten róla videókat, hogy felbosszantsam magam. Ha látok valamit valahol a Pride-ról, akkor csak megjegyzem magamban, hogy "aha, most van a pride" és ezen felül nem foglalkozom vele. Instagramon igaz szoktam látni hírességeket/youtubereket, de azokon a képeken is rendesen vannak felöltözve. De még ha ott is laksz a közelben, akkor is megvan az az opció, hogy vagy nem mész ki a házból, vagy nem nézel ki az ablakon, vagy pont akkor mész nyaralni, vagy ha komolyan hónapokig rémálmaid lesznek a tangás férfiaktól akkor még mindig ott van az a lehetőség, hogy elköltözöl.

2022. márc. 30. 09:03
 45/90 A kérdező kommentje:

Akkor először maradjunk a Pride-nal.

Èn nem azt mondtam,hogy ott mindenki ilyen direkt provokatív csillampóninak öltözött tangás emberke. Nem!! Tudom,hogy csak bizonyos % réteg ilyen "csakazértis" provokatív.. sőt,,itt is írta valaki melegkènt,hogy ezek a magamutogató,viselkedés zavaros személyek őt is zavarják ès elitèli!

Igen,konzervatív vagyok pontosabban konzervatív liberális!

Ami azt jelenti(számomra),hogy èn ès a hasonlóan gondolkodó emberek számára,hogy èrezze jól magát az ember,de a megengedett keretek között ès bizonyos szabályokat be kell tartani amíg világ a világ!!

Tetszik èrteni?

Nincs tangás férfi az utcán,nincs szex a főműsoridőben,sem csokifasz.. Ezeket a Való világ baromságokat,villaházakat meg egyenesen felgyújtanám!!Azok a pèldaèrtèkű dolgok eszmék a mai világban,hogy legyél tök sík hülye mindenhez,csak az italozás,buli,drog ba..ás? Hm? Az is zavaró amikor a buszmegállóban fényes nappal már már orrba szájba szexel egy férfi meg egy nő!

Ez a helyes? Milyen világ ez? Undorító!

De mondom.. Èn nem kivètelezek nemi identitást illetően. Hetero/nem hetero.. tudjon viselkedni mindenhol,ès ezalatt az öltözéket is èrtem mert nem csak ilyen könnyelmű felfogásúak èlnek a városban,országban,nagyvilágban..

Èn is betartok minden magatartást,viselkedést ès nem megbotránkoztató az öltözködésem az utcán,buszmegállóban,villamoson.

Szerintem ebben egyet lehet èrteni!

2022. márc. 30. 10:10
 46/90 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha közszeméremsértés történik akkor a hatóságok megteszik a megfelelő lépéseket, minden más meg legfeljebb általad elképzelt, általánosan kötelezően nem létező szabályokba ütközik, szóval az, hogy nem tetszik igazából irreleváns. Nyelsz egyet és továbbmész, vagy lehet magadban dühöngeni, de a lényeg hogy nem kell senkinek alkalmazkodni hozzád, jó hogy nem előírod ki mit viselhet. Ez ilyen gumiszabály, hogy kinek mi a megbotránkoztató, meg kinek mi nem tetszik. Semmilyen szabály nincs arra hogy egy ilyen rendezvényen ne jelenhetne meg valaki egy ilyen öltözetben, jelmezben (egyébként a hétköznapokban nem is így járnak-kelnek). Ezzel az erővel farsangi bálok se legyenek. Hagyjuk ezt a tangát, 20-30.000-ből ott van 2 ilyen, ha jogsértő majd cselekszenek az illetékesek. Ennyi botrány meg máshol is van, aztán mégsem mennek oda tépni a szájukat az erkölcscsőszök. Ez egy nagyon átlátszó ürügy. Amúgy meg ez is van olyan botrányos mint a tanga, nem? :) Gondolom ez sem minta a gyerekeidnek.

[link]

2022. márc. 30. 11:28
 47/90 A kérdező kommentje:

46-os..

Nem!!Èn soha nem èrtettem egyet a MHM-al sőt anno az anyapártjával sem.Sosem leszek radikális.

2022. márc. 30. 11:37
 48/90 A kérdező kommentje:

Èrtem,ès nem azt mondom,hogy totál hülyeség amit írsz.. de ahogy láthattad èn is tudom,hogy a Pride-on nem mindenki ilyen..

Hagyjuk is a Pride-ot.. ott csak melegek vannak,ès egyáltalán nem csak rájuk vonatkozik ez. Hanem a heterok viselkedèsère is..

De,hogy a kérdésnél maradjunk..

A Pride is egy felvonulás, ès mint minden felvonulás=tüntetés!

Ha a nem hetero kisebbség totál békében èlne itthon,akkor felvonulás sem lenne?

Engem amúgy nem zavar,hogy van,tényleg nem,de sokan írták azt,hogy a Pride már egy válasz felvonulás.

2022. márc. 30. 11:56
 49/90 anonim ***** válasza:
100%
Pridon több hetero van, mint meleg, csak mondom. :D Hát max úgy maradna meg a "felvonulás", mint egy fesztivál. Bulizásra és annyi. Az, akit ez sért, az ne éljen Pesten. Vagy kezeltesse a mentális sérüléseit/betegségeit. A komplexusokat nem másokon kell kiélni, hanem dolgozni kell a probléma megoldása érdekében. Nem pedig másokat okolni, mert ugye azt mindig könnyebb, mint szembe nézni a valósággal. Azok az emberek, akik gyűlölködnek(teljesen mindegy, hogy miben), azok mind mentális betegek(nemi orientációtl, identitástól függetlenül). Szellemileg egészséges ember nem foglalkozik másokkal, főleg nem negatívan. A társadalom döntő többsége viszont nem erről híres. A saját nyomorukat nem képesek megoldani, helyette keresnek mást, akin kiélhetik a lúzerségüket. Addig sem kell szembe nézni a problémáikkal, mert ugye mindig más a hibás. :D Véletlenül sem saját maguk. Így működik a gyűlöletpolitika is. De ezt már írtam az elején. Gyűlöletpolitikával is csak mentálisan sérült embereket lehet megfogni. Magyarországban minden 4. ember az. Talán először ezen kéne elgondolkodni.
2022. márc. 30. 12:30
 50/90 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni?
2022. márc. 30. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!