Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előre jelzem,hogy a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!

Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

2022. márc. 28. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
0%

#56: Természetellenest írtam volna?

Igaz írhatnám, de durvának tartottam volna.

Igen, nem természetes. A természetes a férfi-nő nő-férfi kapcsolat.

Mert számomra nem természetes, miért lennék homofób? Mi nem tetszett az írásomban? Már írtam, hogy az egyik legjobb barátom is meleg, és bizony pont ugyan olyan rendes ember mint bármelyikünk, és a legjobb barát. Szóval nem igazán értem a megnyilvánulásod.

Másrészről nem szállok vitába veled a Budapestparádéról, mert erről döntésről és az okairól én is kaptam az önkormányzatnál abból a bizonyos körlevélből. És igen, igazad van, addig is voltak Pride szerű rendezvények, a hozzászólásom nem azt feszegette!

2022. márc. 30. 15:22
 62/90 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj nem tudod megkülönböztetni (vagy valószínűbb a provokáció kedvéért most szándékosan nem teszed) az egyediesíthető történéseket, társadalmi szintű problémáktól.
2022. márc. 30. 15:22
 63/90 anonim ***** válasza:
100%

61 #

És akkor mi van, ha állítólag van egy meleg barátod, attól még tehetsz homofób kijelentéseket. Még úgyis lehet tenni, ha meleg vagy. Ez a "természetellenes" ebben a kontextusban egy értékítélet, vagy filozófiai humbug, nem egy egzakt természettudományos tény.

A parádéról meg vissza lehet olvasni a szervezők, hírportálok akkori közléseit hátha felfrissíti a memóriád. Nem pride szerű rendezvények voltak hanem rendes Pride, te meg úgy adtad elő mintha a Parádé helyére jött volna rá egy évre.

2022. márc. 30. 15:32
 64/90 A kérdező kommentje:
Homofób kijelentéseket melegkènt?
2022. márc. 30. 15:39
 65/90 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Pont te mondod, hogy kötekedő emberek mindig lesznek, nem kell velük foglalkozni. Aztán itt problémázol, hogy valamikor volt vagy 2 meleg akik állítólag heteróellenesek voltak. Persze biztosan vannak tagjai az LGBTQ+nak akik heteró ellenesek, hiszen senki sem tökéletes és hülyék mindig lesznek. De azért azt be kell látnod, hogy attól, hogy pár meleg heteróellenes neked személyesen semmi problémád nem származik. De a legtöbb LGBTQ tagnak rengeteg kellemetlensége származik abból, hogy a társadalom egy jó része homofób. Egyszerűen összehasonlíthatatlan a kettő. Persze nyilván jobb lenne ha senki nem gyűlölködne, de na, a heteróellenesség a mai kor problémáinak a listája legalján van.
2022. márc. 30. 15:40
 66/90 anonim ***** válasza:
85%

63# Ne viccelj már, járjunk a földön. Ez tény, biológia.

Mondjam azt az aranyra, hogy ezüst a kedvedért mert az esik jól?

A tény az tény marad ha tetszik ha nem.

Nem filozófia és nem értékítélet.

Értem, hogy ez a kérdés provokatív, ahogy sok hozzászóló is próbál az lenni, legyen az meleg vagy hetero, vagy biszex, de felesleges a kákán is csomót keresni.

Nem érdekel sem szervező sem az, hogy mivel etették a "közönséget". Akkor az önkormányzatnál dolgoztam, pontosan tudom miért szűnt meg. ;)

Ha neked jobban tetszik és megnyugszik a kicsi lelked, hogy nem a helyére jött hanem a pride maradt a parádé ment, akkor legyen így. ;)

2022. márc. 30. 15:40
 67/90 anonim ***** válasza:
100%
66 oké nem kötelező azt mondani, hogy természetes, de akkor inkább meg se említsd az egészet. Ha azt mondod hogy elfogadod a melegeket ugyanolyan embrek mint mi aztán muszáj hozzátenned hogy apropó a homoszexualitás nem természetes, az nagyon provokációnak hat.
2022. márc. 30. 15:47
 68/90 anonim ***** válasza:
82%

67: Na erre ment pacsi :)

Ezért nem a természetellenes szót használtam.

2022. márc. 30. 15:51
 69/90 A kérdező kommentje:

65-ös..

Én sem kötekedésből említettem a hetero fóbiát, csak tény, hogy van..azt is tudom, hogy csekély százalékban. De van..Létezik.

Csak nem értem a hitvallásukat ezügyben..

Tényleg ne sértődjetek meg, de azt tudjátok és elismeritek, hogy a ffi-nő klasszikus kapcsolat a világon a legtöbb,és ennek így is kell lenni, mert akkor mi sem születtünk volna meg. Ugye ezzel nincs gond?

Szóval ez a természetes születés vele járója.

És itt nem értem azt a hetero ellenes embereket,csoportot akik undorítónak találják a ffi-nő kapcsolatot és ha rajtuk múlna az lenne ha az egész világ a saját neméhez vonzódna vagy biszex lenne csak azért mert komplexusok van és sokat bántották a másságuk miatt. Az ilyen kijelentésekben, felfogásban látok egy kis revanst is a világ felé.

2022. márc. 30. 16:15
 70/90 anonim ***** válasza:
100%

66-os. Imádom, amikor olyan zagyvál a biológiáról, akinek középiskolás tudáson kívül semmi nincs a fejében. :D Középiskolás biológia egy lóf*sz. Ott semmit nem tanulsz meg, csak mondom, még az alapokat sem.

Az, hogy így próbálod a szánalmas dominanciádat kimutatni, az sem természetes, hanem a frusztrációid tünetegyüttese. Mivel a való életben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Az, hogy élnek a szüleid, nem természetes. Orvostudomány nélkül, természetesen meg kéne halnunk kb 30 éves korunkig, mert ez lenne a természetes. Régen egy egy nő szült 11-12 gyereket, abból életben maradt kb 1-2. Természetes szelekció. Ez már az embernél sem létezik, de állatoknál sem, hála nekünk. Gondolom te csak akkor k*rsz, ha gyereket csinálsz. Ja, ugye, hogy nem. A szex prioritása az embernél nem a gyerek csinálás, hanem az élvezet. Mintha ez eddig sem lett volna evidens. Ha nem így lenne, akkor nem lenne koton, meg fogamzásgátlók.

Annak a tulajdonságnak, aminek nincs evolúciós szerepe, az kiveszik, mint tulajdonság. Homiság volt mindig is és lesz is. És hidd el, hogy senki sem akarja megváltoztatni ezt a tulajdonságot, mert éppenséggel túlnépesedés van. :D Szóval ezen nemhogy változtatnának, de még örülnének is, ha több lenne. Főleg a fejletlen országokban, ahol a boldogsághormont csak k*rásból szerzik az emberek.

De képzeld, az, hogy meg tudod emészteni a tejet, az is természetellenes, mert az egy mutáció. De ilyen a világos szemszín is, vagy a sötét hajtól eltérő összes árnyalat. Az mind természetellenes mutációk eredménye.

Beszélhetünk sok mindenről, hogy mi természetes és mi nem, de mivel előfordult a természetben több élőlőnynél, nem csak nálunk(1500+ faj). ezért erre nem mondhatod, hogy természetellenes. Ellenben mondjuk arra, hogy 80 évig élünk. Na az természetellenes. Ahogyan az is, hogy orvoshoz járunk, gyógyszert szedünk, stb. Ezt hívják természetellenesnek esetleg.

2022. márc. 30. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!