Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előre jelzem,hogy a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!

Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

2022. márc. 28. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 A kérdező kommentje:

Ahogy írtad is, nem kell csesztetni a melegeket! Így van! Nem kell!

És szerinted itthon sokkal többen csesztetik a melegeket mint mondjuk Hollandiában?

Óriásit lepődnél..!

Az én szállásom igaz egy kis védéki városban volt, az ottani holland paraszt, közértes,piacos,büfés között is van bőven elég kirekesztő hidd el! A dánokról nem is beszélve!

Egyáltalán de egyáltalán nem másabbak az ottani emberek.Nyílván nem veri meg a holland traktoros paraszt sem a meleg ismerősét, de a viszonyulás ott sem másabb. Attól, hogy liberálisabb törvénye van attól még sokan nem azok. A világ színes.. Nincsenek egyforma emberek és egyforma nézőpont hitvallás.

De ezzel szerintem nincs is gond.

De mondom.. Nem mindenki ilyen. Ott sem, és itt sem.

2022. márc. 28. 19:55
 32/90 steven95 ***** válasza:
100%

Nagyon nem mondtál rosszat kérdező, de van egy két érdekes butaság a logikádban:

1.hogy most nem bántanak, szúrnak itthon vasvillára ezért miért akarunk többet? típusú hozzáallás.

2. nyugaton meg van "minden", de így se jobb nekik, ezért felesleges bármit még akarnuk, mert kb semmi ráhatása nem lesz

3. ezek semmit sem segítenek az "evolúciós tény" feldolgozhatatlnságán, így kár kaparni egyenlő jogokért, a valóság nem fog változni...

Az őszinte értetlenkedésre csak annyit tudok mondani:Te is ezt akarnád ha az LMBTQ fogalma alá tartoznál.

2022. márc. 28. 20:04
 33/90 anonim ***** válasza:
2022. márc. 28. 20:05
 34/90 A kérdező kommentje:

Figyelj, figyeljetek..

Igen, magamból indulok ki, de szerintem sok mindenki ilyen mint én,nem csak itt Európa közepén Magyarországon, hanem az egész világon.

Most ne vegyük figyelembe a kirekesztó bunkó egyedeket akik még a saját "szőke kék szemű hetero" szomszédjukat, vagy rokonukat is utálják.. Ilyen embereket nem kell figyelembe venni.

Szóval..

Ha rajtam múlna nem tennék semmi kivétezést a nem heteto emberek között.. Szinte semmiben. Most A-tól Z-ig természetesen nem fogom leírni az élet/világ dolgait, de a lényeg, hogy egyenjogú emberek vagytok..

Én konzervatív liberális vagyok.

Viszont tudjátok mi az ami zavaró, és mit nem lenne szabad?

A provokáció! Nyílván nem rátok értem, de szerintem abban egyet tudtok érteni, hogy sajnos sok bolond meleg miatt ti is szívok és egy kaptafák alá vesznek az emberek.

Én a melegek többségét is nagyon értelmes embereknek tartom.. Ezért nem értem, hogy anagyvilágban ezeken a felvonulásokon miért kell színes pávának öltözni és szinte mesztelenül ffitangában vonulni? Meg a viselkedés.. Nem mostani videó már, de az Emma vagyok Mónika show-s szerepló magatartása gusztustalan undorító, fogyatékos a felvonuláson. A felvonulás is emberek/polgárok között történik ott az úton,ablakok alatt stb.. és tiszteletben kell tartani, hogy nem biztos, hogy kíváncsiak az emberek az ilyen látványra. Oké, tudom, hogy ez már egy válaszprodukció,, de nem is a felvonulás lenne a baj, hanem ezek a magatartás zavaros egyének akiket a média egyből felkap megmutat és ilyennek hiszik a melegeket.

2022. márc. 28. 20:36
 35/90 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel mondjuk egyetértek, pedig meleg vagyok. Sajnos sok közöttünk az idióta, akikkel valamiért gyakran egy kalap alá vesznek minden LMBTQ tagot. Pedig a cisz-heterók között is vannak idióták, így egyáltalán nem meglepő, hogy a társadalom összes kisebbségéhez is tartoznak idióták.

A Pride alapötlete szerintem nagyon jó, sajnos a megvalósítás és ezzel együtt az egész kisugárzása szerintem már átesett a ló túloldalára. Persze, ott is rengeteg normális ember van, de bőven elég az a néhány normálatlan, akik itt-ott megjelennek, ahhoz, hogy elrontsák az egészet és táptalajat nyújtsanak az ellenvéleményen levők téveszméinek.

2022. márc. 28. 20:45
 36/90 A kérdező kommentje:

35-ös

Persze,,ezt mondom..

Valamiért nagyon sok az ilyen elmebeteg idióta meleg a felvonulásokon. És itt egyáltalán de egyáltalán nem a meleg ember sétája, ballagása a baj, hanem ezek a direkt ugrabugráló, táncikáló hangoskodó bolondok.

És hát persze, hogy ez jön le az emberek bizonyos laikus százalékának, hogy úristen,, fujj...

Pedig ahogy írtam, tudom, hogy a többségének nem ilyen.

Mind2 táborban vannak bőven hibák.. Buták, bunkók, bolondok, provokátorok.. Mindegy milyen jelzőket keresünk.

2022. márc. 28. 21:03
 37/90 anonim ***** válasza:
100%

"Most ne vegyük figyelembe a kirekesztó bunkó egyedeket Ilyen embereket nem kell figyelembe venni."

"de az Emma vagyok Mónika show-s szerepló magatartása gusztustalan undorító, fogyatékos a felvonuláson."

Akkor az ilyeneket sem kell figyelembe venni. Probléma megoldva.

2022. márc. 28. 21:08
 38/90 A kérdező kommentje:
Ennyi.. :) Nekünk kéne az Országházban lenni,, pedig külön/más oldalon vagyunk.
2022. márc. 28. 21:18
 39/90 steven95 ***** válasza:
94%

#34resre reagálva:

Furcsa. Meleg vagyok. De se páva tollat nem aggattam magamra,se nem vettem vagy szándékoztam felvenni tangát. Sőt, nem is nézek ilyenek után a neten saját "szórakoztatásomra". Ez a "csak azokkal a melegekkel van bajom" attitűd. Szerintem lehetne ezt mondani úgy, hogy nem hangsúlyozod, hogy melegek, és így még el is hiszem, amit mondasz.

Mert olyat még sose mondtam, hogy "szeretlek apa, csak azokat az apákat nem, akik verik a fiukat".

Lehetne úgy mondani: sajnos a pride-on van egy két idióta aki nem érti a lényeget. És még több idióta , akik ezt a melegekkel/melegséggel járó tulajdonsággal azonosítják. Ebbe a sorba nem állok be, hogy valakiket olyasmivel hibáztatok, aminek semmi köze hozzájuk.

2022. márc. 28. 22:26
 40/90 A kérdező kommentje:

39-es..

Oké,,Talán nem jól fogalmaztam akkor,, így pontosítanék ahogy te írtad.

Ezért mondom/mondtam,hogy nyugodtan hozzá lehet szólni,esetlegesen kijavítani.

Elhiszem, hogy te nem vagy ilyen feltünési ingerben szenvedő idióta bolond mint azok ott a pride-on jó páran.

Valahol szerintem ez is csak olaj a tűzre és rátesz egy lapáttal akik eddig semlegesen vagy laikusan álltak a melegség fogalmához..Nem is beszélve arról, hogy a média, sajtó alig várja, hogy írjon, közöljön valamit.

Tehát bőven van hibás emberke mind a 2 oldalon bőven.

Csak szerintem az a baj,hogy ha ti értelmes viselkedni tudó melegek esetleg rájuk szólnátok,hogy fejezzétek már be ezt a polgár pukkasztó tiszteletlen viselkedést,nem érne semmit.

2022. márc. 28. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!