Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre jelzem,hogy a kérdésem nem provokatív,hanem tényleg érdeklődő, beszélgető.. Mit szeretnének a melegek? Mi a probléma?
Tegnap BP belvárosában buszmegálló, park, villamos, halász bástya 6 pár homoszexuális és még több leszbikus láttam a délután alatt felvállaltan, boldogan. Senki nem bántotta őket még csak csúnya nézéssel sem.. Senki. Mindenki a maga dolgával volt elfoglalva és kész. Sőt! Nekem sok magas pozícióban való homoszexuális és leszbikus ismerősöm is van.. Tehát a munkahelyen sem gond már rég óta. Ami magánügy az magánügy.. Mindenki ezt gondolja és ez a helyes véleményem szerint is. Mindenki ember!
Bunkó, agresszív emberek pedig a nagyvilágban mindenhol vannak akik kötekednek mindenkivel.. Nem csak a melegek a célpontok hanem bárki a heterok közül is. A bolond bunkóknak mindegy.

"Ugggyyaaannn már!!"
Ehhez a megnyomott ugyanmárhoz annyit, hogy valóban nem mindenki elfogadó ezekben az országokban sem, de Amszterdamban vagy Párizsban olyan meleg élet van, ami már egy magyarnak főleg vidéken úgy tűnne mintha minden pride lenne. Ettől az évi egytől is sokan agyvérzést kapnak, nem tudom mit csinálnának ezek az emberek ha több busznyi homokot vinnének a szivárványos zászlós buszok, minden péntek-szombat este a batár nagy többemeletes (nem ilyen földalatti pince) szórakozóhelyekre ami előtt a teraszon meg az utcán tobzódnak a meleg párok. Finnországban ahol állítólag nagyon rideg emberek élnek, meg példamutatóan illedelmesen, de simán leszólít a finn pasi ha bejössz neki, és érzi a rezgést köztetek, mert nem kell attól fosnia hogy leütik ha mégsem :D Sokkal nyugodtabb, szabadabb légkör volt.

Mit szeretnék?
Apám ne mondja, hogy "elfogadlak, de ne híreszteld"
Ne mondja, hogy "a Pride olyan mintha valaki azt reklámozná, hogy a kecskével szexel"
Ne mondja, hogy " nem szereti ha az utcán lát melegeket csókolózni -aztán megjátsszva a korrektet, javít - heterókat sem szereti látni..."
Anyám ne higgyen a népszavazás "jószándékában".
Ne mondjátok, hogy magánügy! mintha kiteríteném pokrócot az utcára és ott csinálnám. Szeretnék büszkén a páromról beszélni, ekkor megemlíteném a nevét, amiből kiderülne a neme. Erre annyit kapok, hogy menjek 4 fal közé???
Nem azért fogdjtok el, mert a hím szarvasok is néha csinálják.
Ne azért nevelhessek gyereket mert "jobb náluk, mint az árvaházban", hanem mert ugyan olyan vagyok mint bárki más.
Kapjanak lehetőséget a hozzám hasonók intézményesített felvilágosítást szakemberektől iskolaban, iskoláskorban. 10 éves korom óta önkielégitek - de mégis tabu a 18 év alattiak szexualitása, és mindig is az azonos nem vonzott. Ha valaki azt mondja "ez még változhat...hormonok..blala.." fájt volna hogy megkérdőjelzik az érzéseim. De innen is üzenem, hogy azót is 100% meleg vagyok, így 26 évesen is.
Miben érzem azt hogy hátrányt szenvedek mert mindenki azt varja, hogy kezeljem "magánügyként"??
Sok barát akit az évek során szereztem, azokból csak 2en tudják az igazat. Nem tudtam gimiben jót bulizni a srácokkal mert foyton somolyognom kellett a csajos témáknál és őrlődtem, hogy jó arc legyek vagy üljek otthon. Én már gimiben szivesen randiztm volna, tini fejjel, mint több hetero tásam akik már azon versenyeztek ki veszíti el előbb ( bár nekem ilyen motivációm nem volt)
Az egyetemen, koleszban, mikor fiúkat egy szobába osztanak, közös fürdőt használunk hogy francba indítsak egy új életet nyiltan felvállava. Nem akartam egyik haveromt sem kellemetlen helyzetbe hozni...és természetesen nem mentem velük bulizini, csajokat kergetni.
Bő 10 évvel kitolódott a kapcsolati tapasztalatszerzésem lehetősége. Nincsenek nagy barátaim, mert lányok inkább lányokka, fiúk meg inkább nem olyannal akik opcionálisan meglesnék őket.. És nem is érzném igazinak ha nem tudnák, na nem azért mert tudniuk kell hova dugom, hanem mert nem mehetek velük szociális közegbe felszabadultan ismerkedni, nem beszélhetek az ezzel kapcsolatos problémákról, és amiről nem beszék az már nincs is...ugye?
Örülök, hogy a legnagyobb bajod, hogy a melegek mit problémaznak annyit. Neked ez egy nap az évben amikor egy azonos nemű párt látsz sétálni épp atrocitasok nélkül. Nekem ez minden másodpercem. Egy életen át.
Nagyon megalázó erzés tud lenni ha egyszer azon kapod magad, hogy az őszinte jóságod meglétét és léted egyenrangúságát kellene bizonygatnod nemcsak idegeneknek,kollégának,de a saját barátainad, apádnak.., az államnak.
Őszintén, még csak ne is fogadjtok el, mintha megtűrnétek, mint kutygumit a járdaszélen. Ugyan olyan vagyok mint bárki más.Gondoljátok úgy. Nem szavak szintjén, hanem tettekkel! Természeten ez nem követelés csak aki így áll hozzá, számomra az lenne az ideális.
És nem lehet általánosítani. Én! gondolom így.

23-as
Steven95!
Köszönöm a hozzászólásod, elolvastam szótól szóig.
Nagyon őszinte leszek, és megosztom velem/veletek a tapasztalatomat. Ha nincs igazam valamiben,akkor majd úgyis jelzitek amit egyébként elvárok.
Mint írtam sokáig tartózkodtam nyugat európa különböző országaiban. Ott is ismertem melegeket és szerintetek boldog emberek voltak? A válasz:Nem!
Ezekben az országokban ahogy írtátok is liberálisabbak a szabályok/törvények, mégsem boldog emberek a melegek. Én sokat beszélgettem melegekkel többek között erről a témáról is,és azt is mondta némelyik ffi,(Hollandiában) hogy senki nem szól, nem bántják őket az utcán, sőt tervezték a házasságot is, jó minden maguk között boldogok, de lelkük mélyén ott valahol legbelül dühösek a világra, a természetre, hogy miért születtek így,hisz azt látni, szinte mindenhol többségben azért ffi-nő kapcsolatok vannak és a nő pedig gyermeket szül.
Továbbá..
Volt egy transz ismerősöm is aki átműtette magát!
Ugyebár műtét, különböző hormonkezekések meg ilyesmik is még történtek és folyamatban voltak, de LEHETETLEN igazi nőt csinálni mesterségesen egy férfi testből! LEHETETLEN! ÉS Ezt s szintén Hollandiában élő holland transz szexuális mondta. "Egy mesterséges tó amit ásóvsl, markológépekkel kiásnsk, sosem lesz olyan mint amit a természet adott."
Ezt nem én mondtam hanem ő!
Egy női test, az anatómiáját lehetetlen ugyanúgy átműteni, megcsinálni. Sőt.. Van szomorú tartalma is a dolognak,, ennek a transzinak volt egy ttanszi barátnője aki depressziós volt és öngyilkos lett. Pedig ott abban az országban soha nem bántotta senki őket. Sőt!
Csak sok meleg, vagy ez esetben transz nem képes elfogadni a tényt, hogy ők sosem lesznek nők.
Köszönöm aki végig olvasta.. Jöhetnek a vélemények a történetre,szerintem lesz aki egyetért..

Nyilván nem arról van szó, hogy mindenki boldog lesz a törvényektől, a társadalmi elfogadástól, de ezek elősegítik a boldogulást. Rengeteg más dolog is meghatározza az életünket, mint mindenki másnak. Miért aki hetero az mind boldog, köztük nincs öngyilkos? Nyilván van, ha kirekesztenek az orientációd miatt az meg egy plusz dolog. Ezen felül létezik internalizált homofóbia, szocializációs során a közvetített értékek, normák ideális esetben beépülnek a személyiségbe, és mintegy gondolatrendőrségként üzemelnek. Csak ez esetenként ez káros. De erről szakfolyóiratokban olvashatsz bővebben.
Amúgy meg szinte biztos vagyok benne, hogy provokatív kamu az egész.
Köszönöm aki végig olvasta.. Jöhetnek a vélemények, szerintem lesz aki egyetért..

A pedofília és a homoszexualitás az nem u. az! Ezzel én sem értek egyet. Ha ezt valaki valóban lenyilatkozta ténylegesen az bizony bakizott, tévedett.
Csak egy dolgot általában sok mindenki elfelejt..
Rendszerváltás óta bőven volt bal illetve ballib kormány nem egyszer..2002-től elég sok éven át egyhuzamban. Akkoriban nem voltak atrocitások? Nem voltak bunkó emberek? Mivel volt jobb az életük a nem heteroknak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!