Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

jan. 14. 19:12
 81/126 anonim ***** válasza:
100%
#78 sokat elmond, hogy férfi létedre egy k*va kotont nem vagy hajlandó felhúzni, és más férfi se húzzon fel. Miért kerülöd a választ, hogy a férfinak miért ne kelljen semmit se csinálni? Tudod, alapvetően mélyen elítélem azokat a nőket, akik direkt teherbe esnek, és hazudnak a tablettáról. De a hozzád hasonló önző “férfiaknak” pontosan ilyen nőt kívánok.
jan. 18. 13:08
 82/126 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a kérdést màr csontig leràgtàk. Mind a férfiről, mind a lehetőségekről màr mindent tudunk, de még adjàk a jótanàcsot.
jan. 18. 13:37
 83/126 anonim ***** válasza:
0%

"sokat elmond, hogy férfi létedre egy k*va kotont nem vagy hajlandó felhúzni, és más férfi se húzzon fel. Miért kerülöd a választ, hogy a férfinak miért ne kelljen semmit se csinálni?"

Nem kerülöm, kifejtettem, többször, és részletesen, csak nem vagy azon az értelmi szinten, hogy felfogd.

A nő mit "csinál" azzal, hogy egy nőgyógyászati vizsgálaton, amire amúgy is rendszeresen jár, kb 5 perc alatt féltesz neki _másvalaki_ egy pesszáriumot, amit aztán nem kell minden aktus alatt felhelyezni, nem szakad ki, nem fáj, és nem rontja egyik fél élvezetét sem? Hú de qrva nagy férfi elnyomás és terror.

jan. 18. 13:51
 84/126 anonim ***** válasza:
100%
#84 egy fél szó nem esett a férfi felelősségéről, csak az, hogy jaaaj de nehéz erekciot fenntartani. Rohadtul nem tudom sajnálni az ilyen “férfit”. Ha más gondja van, oldja meg, menjen orvoshoz, pszichológushoz, amihez kell, de ezt ne a nő oldja már meg. Az elvvel van a bajom. A pasika nem érzi olyan jól gumiban? Akkor hol a kompromisszum? Mert minden ilyen megoldás azt jelenti, hogy “nekem férfiként egy kis kellemetlenséget nem ér meg a szex, de a nő tegyen meg MINDENT”. Tehát mit csinál a pasi, azon kívül hogy isteníti a péniszét? Bocsánat, az ilyen véleményen levő “férfi” mert hál istennek, vannak ertelmesek is.
jan. 18. 15:17
 85/126 anonim ***** válasza:
0%

"Az elvvel van a bajom. A pasika nem érzi olyan jól gumiban? Akkor hol a kompromisszum?"

A nő sem. A nőnek sem komfortos, ha nem érzi úgy a párját. A nőnek is megölni a spontanaitást, ha gumikat kell huzigálni. A nőnek is probléma, ha épp akkor nincs náluk. A nőnek is gond, ha kiszakad.

Ilyen nehéz? A kompromisszum maga a pesszárium a tabletta helyett, mert bár nem véd olyan biztosan, mint a tabletta, de emellett nincsenek meg azok a hátrányai, mint a guminak.

"Mert minden ilyen megoldás azt jelenti, hogy “nekem férfiként egy kis kellemetlenséget nem ér meg a szex, de a nő tegyen meg MINDENT”.

Áruld már el, mi a qrva ég "dolga" van egy pesszáriumban egy nőnek, amit nőgyógyász tesz fel, egy sima vizsgálat során?

Mi ebben az olyan képtelen "áldozatvállalás"?

jan. 18. 15:41
 86/126 anonim ***** válasza:
100%
#86 hozod ezt, hogy a nők sem szeretik a gumit. Szerintem 100x jobb, mert ha baj van, kiszakad stb azonnal lehet tudni, és lehet esemény utánit bevenni, míg a pesszáriumnál nem. Ott ha gebasz van, mindenképpen abortusz. És ez az ami nem éri meg. Ez az, amiben a férfi semmi részt nem (tud) vàllalni. Ez az ami abszolút önzőség, hogy jajj nem olyan jó érzés. Nem érdekel, ha baj esetén ő megy műtétre és viseli a lenézést az orvosok és ápolók részéről, majd akkor javasolgasson ilyeneket. Pláne akkor ha amúgy ő is rohadtul meg tudja szívni, ha a nő akar gyereket ő meg nem, aztán a kis kellemetlenség miatt inkább teleengedi, a nő hazudik, és fizethet évekig.
jan. 18. 15:54
 87/126 anonim ***** válasza:
0%

"hozod ezt, hogy a nők sem szeretik a gumit. Szerintem 100x jobb, mert ha baj van, kiszakad stb azonnal lehet tudni, és lehet esemény utánit bevenni, míg a pesszáriumnál nem."

A pesszárium sokkal biztonságosabb, mint az óvszer. Ha ez érv számodra, hogy lehet eseményutánit, elárulom, hogy azt csak egy évben egyszer írhat fel az orvos. Szóval ha egy évben másodszor szakad ki, megszívtad.

jan. 18. 15:57
 88/126 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy mennyire túldramatizálják egyesek az óvszert. Amennyiben a jó típust választja az adott férfi, ugyanúgy érez mindent benne, egy nőnek pedig nem lesz nagy különbség, hogy éppen van rajta, vagy nincs rajta. Annyit biztos nem ront, hogy emiatt felesleges hormonokkal tömje magát vagy kockáztasson egy nemkívánt terhességet.

A spontaneitáson se ront semmit, tíz másodperc felhúzni. Ha a nő teszi fel, az rögtön átmehet a kézzel való izgatásba. Ugyanannyi ideig tart, mint levenni egy melltartót vagy lehúzni a zoknikat, azokon mégse panaszkodik senki.

Ha hosszabb távon is együtt van a pár, akkor érdemes lehet átmenni más, tartósabb fogamzásgátló módszerekre, de ez is a nő döntése kell, hogy legyen. Sajnos még mindig inkább a nőktől van ez elvárva, de hát a nő többet is kockáztat. Csak az adott nő tudja, hogy számára melyik módszer a legalkalmasabb.

Nekem az óvszer mindig is amolyan teszt volt ilyen téren. Az a férfi, aki erre sem hajlandó, az nálam rögtön kiesett, mert egyértelműen az én részemről nem ér annyit egy ilyen ember. A mostani párommal is először óvszerrel védekeztünk (számára ez volt az alapvető), aztán amikor komolynak éreztük a dolgot, átváltottam a hüvelygyűrűre.

jan. 18. 16:16
 89/126 anonim ***** válasza:
0%

"Annyit biztos nem ront, hogy emiatt felesleges hormonokkal tömje magát"

Pesszáriummal sem.

"...vagy kockáztasson egy nemkívánt terhességet."

A pesszárium még megbízhatóbb is.

"A spontaneitáson se ront semmit, tíz másodperc felhúzni."

A pesszáriumnál 10 másodperc sem.

"A mostani párommal is először óvszerrel védekeztünk (számára ez volt az alapvető), aztán amikor komolynak éreztük a dolgot, átváltottam a hüvelygyűrűre."

Na, és pont erről írtam. Az óvszer lehet legitim párhónapos időtartamú, váltakozó kapcsolatoknál.

De az nem reális, hogy 10 éves házasságban se érezzék még egymást a felek természetes módon soha. A gumi a tinik játéka, nem a stabil, megbízható, hosszútávú kapcsolatoké, vagy házasságoké.

jan. 18. 16:32
 90/126 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha ez érv számodra, hogy lehet eseményutánit, elárulom, hogy azt csak egy évben egyszer írhat fel az orvos.”

Külföldön recept nélkül lehet venni. És továbbra is. Inkább játszol a nő egészségével, teljes lelki nyugalommal végignéznéd, ahogy egy bántalmazó rendszerben elmegy abortuszra, mint azt a k*va kotont felhúznád. Igazi “férfi” vagy, gratulálok.

jan. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!