Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem akar óvszert használni a kapcsolat elején?
Azt fontos lenne tudni, hogy az előző kapcsolatában hogy védekeztek.
Ha ott sem volt gumi, akkor hacsak egy vizsgálat nem deríti ki, hogy nincs-e valamije, szerintem mindegy, hogy mikor álltok át gumiról...
Élvezd a helyzetet!
Legalább nem kerülsz abba a tré helyzetbe,mint én. Egy év gumi után kiderült:csak a latexet éreztem a nőből semmit.
Ezt pont fordítva szokták - az elején gumi, majd amikor megvan a bizalom ÉS tudod hogy szed gyógyszert akkor hagyják el az óvszert.
Egyébként mi az, hogy "majd szed", most szedi vagy sem?
Hogy mit tegyél: ne dugj vele és keress másik barátnőt. Barátnőd még lehet sok, de egészséged csak egy van, meg gondolom csak egy családot szeretnél (akkor és attól akivel majd úgy gondolod).
Küldd el szűrővizsgálatra. Ha ilyen fontos neki a gumi nélküli szex, akkor megcsináltatja.
Én is tabit szedek, de az új páromnak alap volt, hogy kapcsolat elején óvszer. Kérnie sem kellett, elmentem szűrésre, és mondtam neki, hogy ha gondolja, részemről hagyhatjuk a gumit, mert egészséges vagyok. De ilyen esetben mondjuk neked is illik elmenni. Ugyanis ha van valami bajod, az pár hét járogatással nem fog elmúlni...hiába a bizalom, ha maga a fertőzött ember sem tudja, hogy baja van (pl. a HPV, chlamydia csomó esetben tünetmentes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!