Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

tegnap 19:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
40 múltam. Soha nem csináltam még gumi nélkül, és érdekes, de volt nem egy barátnőm, aki e miatt dobott.
tegnap 23:14
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja nem igazán vagytok azonos hullámhosszon egy nagyon fontos kérdésben! Igenis húzza fel azt a gumit - mert ha befigyel a gyerek akkor ne olyantól legyen akiben 0 megértés van a másik iránt. Még szerencse, hogy a gyerekvállalás előtt bukott ki a dolog.
tegnap 23:43
 43/44 anonim ***** válasza:

#41 Kinek a pap,, kinek a papné!

Ennyire különbözők vagyunk.

ma 03:33
 44/44 anonim ***** válasza:
Igazad van abban, hogy ha már nem szedhetsz fogamzásgátlót, akkor valamilyen más módot kell találnotok. Ha ennyire nem akar óvszert húzni, akkor vannak patikákban kapható spermicid készítmények vagy pesszárium,stb. amik hormonmentes alternatívák, viszont ezeknek sem a legjobb a pearl indexe, de a semminél jobbak. Sajnos ezt le kell ülni áttárgyalni, mi lenne nektek a legjobb megoldás.
ma 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!