Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

jan. 14. 19:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
0%
Nem unják még a sok "jó tanácsot"?
jan. 25. 07:41
 122/126 A kérdező kommentje:
Én már unom a folyamatos értesítőket 🤣🤣
jan. 25. 08:03
 123/126 anonim ***** válasza:
10%
Igen kérdező, tudjuk hogy kitaláció a kérdés. Mi is unjuk
jan. 26. 13:44
 124/126 A kérdező kommentje:
Szíved joga ezt gondolni, te biztos itt vagy és látod a helyzetemet, te szerencsétlen 🤣
jan. 27. 08:24
 125/126 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Szerintem hagyd ezt a 3 pipás válaszolót, egyértelmű, hogy csak provokál és veszekedni akar.
jan. 27. 12:09
 126/126 A kérdező kommentje:
Oké!
jan. 27. 15:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!