Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

jan. 14. 19:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az az olcsó trükk, hogy megkerülöd a választ. Spirálos baba? Ühüm. Azért még mindig nem olyan gyakori, mint a "kiszakadt a gumi" baba, ugye? Tudom, akkor jöhet a hormonsokk eseményutáni, nehogy hormonnal legyen terhelve egy nő szervezete, ha pedig az orvos nem írja fel egy évben egynél többször, akkor majd külföldön.

Ez a "tudod hány pharma baba/spirálos baba/stb van?" dolog már nagyon uncsi. Mintha az óvszeren kívül minden csak lutri lenne, ellenben az gumi, na, az aztán csodaszer. Sosem szakad ki, sosem folyik ki, sosem marad bent...

Kár, hogy a PEARL index nincs olyan jó véleménnyel róla, mint ami itt kitűnik.

jan. 20. 20:50
 112/126 anonim ***** válasza:
58%
#114 ritkán vitázok ilyen nehézfejű emberrel. Azért nem jó (legalább 3x leírtam már), mert ha nem működik, csak akkor fog feltűnni, ha már terhes vagy. Míg a guminál azonnal lehet tudni és menni eseményutániért. Tehát nem kell megvárni a pozitív tesztet, hogy valamit csináljon vagy észrevegyen az ember. Vagy ezért jön már a 2. Gyerek?
jan. 20. 20:55
 113/126 anonim ***** válasza:
33%
Emellett befejeztem. Egy ilyen tájékozatlan barommal nem vitatkozok tovább. Több soron bebizonyítottad, hogy azt se tudod miről beszélsz, de azért mindent jobban tudsz. Szánalmas vagy.
jan. 20. 20:56
 114/126 A kérdező kommentje:
Hű, mi alakult itt ki! Végig se bírom olvasni, annyi komment van! Remélem azért senki nem veszett össze senkivel, nem ez volt a célom a kérdéssel, de ha így van akkor bár fel se tettem volna! Ennyit nem ér, emberek…
jan. 20. 21:50
 115/126 anonim ***** válasza:
0%

"Míg a guminál azonnal lehet tudni és menni eseményutániért."

Én pedig leírtam többször, nem tudom, hogyan fogalmazzam meg úgy, hogy eseményutánit egy évben csak egyszer írhat fel a nőgyógyász. Ha véletlenül egy évben kétszer szakad ki (tudom, tudom, "10 év alatt egyszer sem", van, aki 10 éve védekezik megszakításos módszerrel, ne csináljunk úgy, mintha szokatlan lenne a gumi kiszakadása), akkor mi van? Abortusz?

Menekülhetsz persze a kérdések elől, de ahányszor kitérsz az egyenes válasz elől, annyiszor leírom újra.

jan. 21. 05:07
 116/126 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy kb 6-7 oldal óta az összes válaszod kemény 0%-ot ért el, tényleg nem érzed mennyire széllel szemben pisálsz? :D Szerinted itt tényleg mindenki hülye rajtad kívül? Úgy, hogy nem egy válaszoló tök korrektül érvekkel meg tudta fogalmazni a gondolatait, te meg lovagolsz azon, hogy brühühü nem lehet érezni a gumiba semmit meg lelankad a férfi. Meg használjon a nő pesszáriumot. (valójában spirált, csak nem tudod a különbséget) Szörnyen kellemetlen kezd lenni ez az egész, szerintem ne égesd magad tovább. :)
jan. 23. 20:35
 117/126 anonim ***** válasza:
0%
Feminista többség van ezen az oldalon, ezt tudjuk, itt ha a férj megcsalja a feleségét, akkor a férfi egy mocsok, ha egy nő megcsalja a férjét, akkor is a férfi egy mocsok, mert elhanyagolta a nőt, és okot adott rá. Megemlíteni, hogy a férfinek lehet elvárása a nő felé, például hogy ne legyen túlsúlyos, és sportoljon, iszonyú gyűlöletáradatot indít el, minthogy "hogy jön ahhoz egy férfi, hogy megmondja", "ha szereti, így fogadja el", de egy nő "elvárhatja" a férfitől ezt, meg azt, meg amazt, mert "azért az a minimum, hogy". 15 éve vagyok itt, újat nem tudsz nekem mutatni.
jan. 23. 21:35
 118/126 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező mindent megkapott! A "vétkest" is kiosztotta egy erőszakos prókátor.

IDEJE LENNE ABBAHAGYNI!Mindenki elmondta többször a véleményét.

jan. 23. 21:59
 119/126 anonim ***** válasza:
8%
A válasz: anális szex. Abból biztos nem esik teherbe senki.
jan. 24. 04:59
 120/126 he84 ***** válasza:
100%
Rossz ötlet az anális szex 119-es válaszoló, mert azt a legtöbb nő nem szereti, talán a kérdező se és az fáj, feszesebb és szűkebb a hüvelyhez képest, nem szexre való, aztán legtöbb esetben azt főleg, vagy csak a férfi élvezi, a nő egyáltalán nem, vagy csak kicsit. Nagyon ritka az olyan nő, aki valóban élvezi és szereti minden kényszer nélkül. Általában akik belemennek, azok a férfi kedvéért, vagy rosszabb esetben kényszerből.
jan. 24. 22:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!