Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

jan. 14. 19:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
0%
jan. 18. 08:26
 62/126 anonim ***** válasza:
86%
#61 az a helyzet, hogy jelenleg nincs olyan megoldás, ami mindenben tökéletes. Mindenki 100%ban érez mindent, nem károsodik senki szervezete, stb. DE! Pont ezért kell a kisebb rosszat választani, és a koton nem okoz hosszútávú veszélyeket. Oda kell figyelni, de legalább nem fog x év múlva kiderül hogy Ja, ezt vagy azt okozott, vagy éppen sürgősségire rohanni egy vérrög miatt.
jan. 18. 08:28
 63/126 anonim ***** válasza:
0%

Akkor megint elmondom:

1) Egy rakás homronmentes fogamzásgátló módszer van, nem csak gumi VAGY tabletta dilemmája létezik;

2) Több generáció óta nők milliárdjai éltek már le az egész világon több évtizedet fogamzásgátló szedésével

3) A szélsőséges esetek, mint a trombózis, simán megvannak az óvszer esetén is, egy allergiás sokk simán halálos lehet. Persze, nem azt mondom, hogy az óvszer öl. Hanem hogy a fogamzásgátló _sem_.

Ismét: ha valaki nem tud/akar fogamzásgátlót szedni, abból sem következik, hogy egyenes nyíl mutat a gumi felé.

jan. 18. 08:39
 64/126 anonim ***** válasza:
90%
#64 én nem azt vitatom, hogy nincs más opció, én azt vitatom, hogy ha a pasi nyikkan egyet, hogy jajj az óvszerben nem élvezi ANNYIRA, akkor azonnal a nő oldja meg ezt. Hogy minden felelősség a nőé legyen, minden kockázat a nőé legyen, minden kényelmetlenséget a nő viseljen. Nem olyan jó érzés gumiban? Nem baj, majd a nő szórakozzon a pesszátiummal, mert az ugye olyan jó érzés meg élvezetes.
jan. 18. 08:43
 65/126 anonim ***** válasza:
83%
Jössz az allergiával, ok. de ha már használta többször is, akkor nem lesz hirtelen allergias, amint a nő nem akar tovább hormont szedni.
jan. 18. 08:44
 66/126 anonim ***** válasza:
88%
Az meg nevetséges, hogy csak azért mert nők generációi alárendelték magukat és az egészségüket a férfiak élvezetének, mindenkinek kötelező lenne, a férfinak meg semmi. Hány millió nő élt bántalmazó kapcsolatban a történelem során, csak ezért nekem nem, vagy másnak nem kell. Más a kútba ugrik, utána ugrassz?
jan. 18. 08:45
 67/126 anonim ***** válasza:
0%

"Nem baj, majd a nő szórakozzon a pesszátiummal, mert az ugye olyan jó érzés meg élvezetes."

1) A pesszárium tartós. Használata nem korlátozza az aktusok számát, nem igényel előkészületet, nem rejti magában azokat a kockázatokat, mint az óvszer (lecsúszik, kiszakad), és nem rontja az élvezeti értéket. Emellett homronmentes, és gyulladást sem okoz, mint a spirál.

Érezni pedig lehetetlen. Mind női, mind férfi részről.

A fempicsa hisztit továbbra sem díjazom. Dugjatok nőkkel, ha ennyire megvetitek és lenézitek a férfiakat. Nem kötelező szexelni a másik nemmel.

jan. 18. 08:52
 68/126 anonim ***** válasza:
88%
#68 a lényegen nem változtat, akkor lesz vége az úgynevezett “fempicsa hisztinek” ha a férfiak nem azt várják el, hogy az egész világ a farkuk körül forogjon és esetleg ők is hajlandóak lesznek áldozatot hozni a másik élvezetéért.
jan. 18. 08:54
 69/126 anonim ***** válasza:
9%

Ahogy mondtam: tévképzetekben élő, áldozatkomplexusos, gyűlölködő szexistákkal nincs nagyon mit kommunikálni.

Mint egy dzsihadistának beszélni a koránról.

jan. 18. 09:07
 70/126 anonim ***** válasza:
86%
#70 annyira vicces ahogy kerülöd azt a témát, hogy miért csak a nőnek kelljen bármit is csinálnia. Nehéz nem úgy értelmezni, mint hogy a férfinek csak az élvezet jár, minden mást intezzen a nő.
jan. 18. 09:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!