Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

jan. 14. 19:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
0%

Recept nélkül.😃 Majd külföldre járogatnak az emberek a kiszakadt gumik után. De ami jobb. A fogamzásgátló probléma a hormontartalma miatt. De az eseményutáni, ami olyan hormonsokk a szervezetnek, hogy nem véletlenül tiltják évi egynél többszöri a használatát, az oké.

Önmagad karikatúrája vagy.

jan. 18. 18:28
 92/126 anonim ***** válasza:
100%

#92 és hányszor szakad ki a gumi egy évben szerinted? 10 éve használom, eddig egyszer se szakadt ki. De ha kiszakadna, legalább azonnal lehetne tudni, és nem csak későn.

És nyilván nem kéthetente kell eseményutánit szedni, de ha úgy adódik, jobb megoldás mint az abortusz. És mint a fogamzásgátló, ami sok nőnek alapból problémás pl vérrögképződés miatt. De persze isten ments, hogy a szent pénisz ne érezze magát jól.

Ps, szerintem rád illik:

[link]

jan. 18. 20:40
 93/126 anonim ***** válasza:
0%

Továbbra is nagyon vicces, hogy a homron tartalmú tabletta szedése helyett a pesszáriummal szemben neked az az érved az óvszerre, hogy a SOKKAL nagyobb hormon tartalmú esemény utánit lehet szedni rá azonnal, ha kiszakad.

jan. 18. 21:37
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
#94 neked tényleg ennyire nehezedre esik a szövegértelmezés? Vagy csak tetteted a hülyét. Le van írva. Akkor írj, ha sikerült megérteni.
jan. 19. 11:20
 95/126 anonim ***** válasza:
0%
Nem is vártam érdemi választ attól, aki miután nem tudta tovább támadni a pesszáriumot, és megindokolni, mi benne az "áldozat", és a "munka" a nőnek, hirtelen visszatért a tabletta témájára.
jan. 19. 16:00
 96/126 anonim ***** válasza:
78%
Nem az én problémám, ha nem vagy képes értelmezni a leírtakat. Le van írva a kérdésedre a válasz. Nem tudom helyetted megérteni. Így jártál.
jan. 19. 16:06
 97/126 anonim ***** válasza:
0%
A színlelt fölényeskedéseddel az érvek hiányát akarod elfedni.
jan. 19. 16:30
 98/126 anonim ***** válasza:
100%
#98 konkrétan le van írva a válasz, ha nem találod meg magadtól (csak újra kellene olvasni), és itt háborogsz, csak magadat járatod le. Engem nem zavar, de gondoltam lehet hogy téged igen.
jan. 19. 20:05
 99/126 anonim ***** válasza:
86%
#100 vagy az ondóvezetéket! Sokkal kisebb beavatkozás.
jan. 20. 08:17
 100/126 anonim ***** válasza:
0%

Így van. Olvasható a válasz - amire elkezdtél terelni, mert érezted, hogy zsákutcába kerültél az érveiddel. De attól, mert te ignorálod, más még látja, ott van.

jan. 20. 12:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!