Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem akar óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem akar óvszert használni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én fogamzásgátlót szedtem, kezdetektől.

Viszont nemrég abba kellett hagynom a negatív hatásai miatt orvosi javaslatra.

Nem szeretnék még teherbe esni, tehát szóba került a védekezés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy használjunk óvszert. Na a férjem úgy nézett rám, mintha nem tudom mit mondtam volna.

Azt mondta, hogy megszakítással csináljuk. Én úgy nem szeretném, mert azért az nem 100% biztonság.

Kisebb szóváltás következett és megkértem, hogyha már én évekig szedtem a fogamzásgátlót kitéve a szervezetemet mindannak, ami miatt most abba is kellett hagynom, akkor ő is legyen hajlandó felhúzni az óvszert.

Elkezdett indokokat mondani, hogy ő lelankad mire felrángatja magára azt a szart, most idéztem. Úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok, ti mit tennének? Vagy nincs igazam?

tegnap 19:12
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
94%
De igazad van. Ne félj,hamarosan felveszi, ha szexelni akar.
tegnap 19:14
 2/43 anonim ***** válasza:
22%
Popsiba esetleg? Ott nem eshetsz teherbe.
tegnap 19:17
 3/43 A kérdező kommentje:
Az nem opció.
tegnap 19:18
 4/43 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy az első hozzászóló írja. Megmondod neki, ha szexelni akar, felhúzza. Előbb-utóbb fel fogja, mert nem lesz más választása, ha szeretne veled együtt lenni.
tegnap 19:19
 5/43 anonim ***** válasza:
44%
Igazad,de a férjed problémája is valós.konszenzusra kell jutnotok,hogy a kapcsolatotok ne sérüljön!
tegnap 19:21
 6/43 anonim ***** válasza:
31%

"mert azért az nem 100% biztonság"

Igazából egyik eszköz/módszer sem 100%. A gumi se, messze nem! Nagyon sok múlik az egyéni adottságokon és alkalmazás részletein. Nekem például nem szivárog a farkam, nincs előspermám. Nagyon sokszor alkalmaztuk exeimmwl ezt a módszert, és meg soha senkit nem ejtettem teherbe. Ezzel nem buzdítani akarlak, ne értsd félre.

Mellesleg válasz a kérdésesre: Spercmicid kúp/tabletta/gél/krém. Pesszárium, méhszájsapka (esetleg kis spermiciddel kombinálva). Vagy ha nem akarja felhúzni, akkor tedd fel te. Ha neki nem lehet, akkor használj női óvszert! Létezik! Jó. Sajnos ezzel pont nincs tapasztalatom, de bakancslistás!

F35

tegnap 19:22
 7/43 anonim ***** válasza:
81%
Készülj ebből válás lesz.
tegnap 19:24
 8/43 anonim ***** válasza:
3%
#3 Miért nem? Te nem leszel terhes, neki meg nem kell gumit húznia.
tegnap 19:25
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem szintén nem szedhet fogamzásgátlót. Meg kellett szoknom, de mivel szerelemmel szeretem már 23 éve nem volt kérdés. Addig ne szexelj vele, míg nincsen kompromisszum.
tegnap 19:26
 10/43 anonim ***** válasza:
13%
#9 gondolom ott is eü probléma van. Te még nem hallotál ilyenről?
tegnap 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!