Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
44.
ja pont erről van szó, amikor a nők kicsiről beszélnek akkor 15 centire gondolnak azaz átlag alja ami még elmegy
de itt most tényleg kis farokról van szó, pl 12cm
"ja pont erről van szó, amikor a nők kicsiről beszélnek akkor 15 centire gondolnak azaz átlag alja ami még elmegy"
Pont ez az érdekes: a statisztikák alapján Magyarországon ez nem az átlag alja, hanem pontosan az átlag. Egyúttal egy csomó nő mondja azt, hogy neki a 15 cm az optimum. Nem a minimum, az optimum. És ezek a nők nem azért mondták, hogy vigasztaljanak valakit, hanem teljesen tárgyilagosan: ez az a méret, ami tökéletesen elég nekik mindenre, de nem kell odafigyelni, hogy ne fájjon.
És a 12 cm az sokaknak az a méret, ami sokaknak kicsi, sokaknak még az éppen elmegy. Valószínűleg senkinek sem az optimum, de ez szerintem nem azt jelenti, hogy aki elégedett a pasijával, az szükségszerűen hazudik, és azt sem, hogy akinek ekkora van, annak már mindegy.
"De egy kapcsolatban rohadtul nem mindegy, hogy a rosszabb sütő vagy a rosszabb szex a kompromisszum."
Persze, hogy nem mindegy, de attól még lehet elég jó. Nem tudom, olyan ez, mint egy lány, aki nem szeret szopni. Ez valakinek súlyos lemondás, másnak egy elviselhető kompromisszum, a harmadiknak meg egyenesen pozitívum, mert amúgy is undorodik tőle.
Ezzel nem leegyszerűsíteni akarom a dolgot, mert nyilvánvalóan sokkal komplikáltabb és nehezebb ügy kis farokkal dugni. Csak azt mondom, hogy nagyon lesarkítjátok a másik végletre, és belehúzzátok magatokat egy kognitív torzítási spirálba, aminek semmi értelme.
52
épp ezért mert ennyire átlag alatti a 12 centi, ezért felesleges szenvedni vele
bármikor kereshet a lány magának egy legalább átlagos 15 centist, és mivel 12 centissel a szex rossz lesz így ez rövid távon meg fog történni
A kérdésben leírt tényekben? Te is utána tudsz járni.
"saját tapasztalat"
Mármint volt aki elhagyott egy nagyobb pélóért?
"A kérdésben leírt tényekben? Te is utána tudsz járni."
Az #53-asnak írtam. Neked már kétszer is leírtam, hogy egyetértek a tényekkel, csak a konzekvenciáiddal nem értek egyet.
"Mármint volt aki elhagyott egy nagyobb pélóért?"
igen
Szar ügy, sajnálom. :(
Ez többször is előfordult, vagy egyszeri alkalom volt? Hogy derült ki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!