Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
 101/156 anonim ***** válasza:

100! (höhöhö)

Ha állandóan kicsúszik, akkor lehet túl tág a pína.

A 170 az magas, mondjuk ha vékony, akkor a pínája még lehetne szűk, de ott volt a nagy segge.

2023. márc. 31. 17:08
 102/156 anonim ***** válasza:
54%

nem, ez egy teljesen átlagos testalkat volt, a farkammal volt a probléma

2023. márc. 31. 17:17
 103/156 anonim ***** válasza:

102!

Dehogy. A 170 magas.

2023. márc. 31. 17:27
 104/156 anonim ***** válasza:

"oké, értem minden áron ellent akarsz mondani nekem"

Nem, nem akarok (bár végülis megint ellent mondtam :) ). Az, hogy leírtad, ahogy állandóan kicsúszkált már egy sokkal hasznosabb válasz, mint az "én márpedig egyetlen partnerből pontosan tudom, hogy a nők 99,99%-ának nem jó".

Amit én gondolok: szerintem a 12cm-es farok valóban lekorlátozza a pózokat, valóban egy csomó nyűgöt szül, és valóban egy csomó csajnak nem oké. De ettől még nem lesz biztos, hogy a csak a csajok 0.01%-ával lesz élvezetes a szex.

2023. márc. 31. 17:31
 105/156 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a 14-15 centivel?
2023. márc. 31. 17:34
 106/156 anonim ***** válasza:
54%

mégis mi magas 170 centin?

szerintem, igen is tudok majdnem biztos következtetés levonni abból, hogy a lehető legátlagosabb testű nővel sem tudtam élvezetesen szexelni a méretem miatt

most ehhez képest milyen csajok vannak? kövérebbek? az még rosszabb ebből a szempontból

2023. márc. 31. 17:36
 107/156 anonim ***** válasza:

"Itt a 4-es jól leírta a különbséget és hogy mennyire fontos:"

Szerintem az 5-ösre gondoltál, nem? A 4-es pont azt írta, hogy nem számí

2023. márc. 31. 17:45
 108/156 anonim ***** válasza:

"a lehető legátlagosabb testű nővel sem tudtam élvezetesen szexelni a méretem miatt"

A lehető legátlagosabb testű azt jelenti, hogy van nála kisebb is. De jó, mindegy, mint mondtam, elfogadom a véleményed, csak az érvelésed nem éppen helytálló.

2023. márc. 31. 17:46
 109/156 anonim ***** válasza:
54%

remélem az a hülyeséget te sem gondolod komolyan hogy minél alacsonyabb a nő annál kisebb a puncija

2023. márc. 31. 17:49
 110/156 anonim ***** válasza:

"remélem az a hülyeséget te sem gondolod komolyan hogy minél alacsonyabb a nő annál kisebb a puncija"

Nem, hanem a te érvelésedet használtam. Ha azt mondod, még a legkisebb cipő is lötyögött a lábadon, akkor valid az állításod, hogy neked nem gyártottak cipőt.

Ugyanakkor te azt mondtad, hogy a "lehető legátlagosabb" cipő is lötyögött a lábadon. Ami azt jelenti, hogy éppen te magad mondtad, hogy az általad próbált cipőnél a cipők fele elméletileg kisebb.

Mármint nem azt mondom, hogy van kisebb punci a volt barátnődénél, meg azt sem, hogy ez összefüggene a testméretével, csak azt, hogy amivel megindokoltad, az pont ellened beszél.

2023. márc. 31. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!