Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
Igen, csak azt elfelejted, hogy sokkal több kis mérettel rendelkező ember van, mint naggyal. Tehát az arány már e miatt sem lehetne fordított... Nem panaszkodhatnak sokan a nagy méretre, ha egyszer minden tizedik pasinak van csak nagy farka...
Meg akkor mi van? Akkor ha ez téged ennyire zavar, akkor ne ismerkedj és gond megoldva.
Akik nem nyavalyognak, azoknak legalább van felesége, aki panaszkodhat rájuk. :D
Tudományosan bizonyított az is, te szerencsétlen, hogy a világon kizárólag a 17-18 centi hosszú, és 4,5-5 cm vastagságú faroktulajdonosok jutnak csak nőhöz?
Annyira hülye vagy, hogy elszédülök tőle.
Nem fogom leírni újra a farokmérettel kapcsolatos gondolataimat, mert tökéletesen felesleges, úgysem fogjátok fel.
Gyűlöld csak a világot, a nőket, a nagyfarkú hapsikat, te bajod. Ez sokkal egyszerűbb, mint elgondolkodni azon, hogy vajon valójában miért nincs sikered a nőknél….
Kisfarokkal soha nem lesz sikered a nőknèl, hosszútávon kell egy méret. Ez van.. én multkor ezt elmondtam két lány haveromnak is:D
Amikor nàluk beszélgettem a multkor, az egyik 28 a másik 37. Értelmes csajok amúgy, de erre a megszólalásra hallgattak, tudták hogy igazat mondok.
8.
nagyon igaz, sajnos kis fasszal bele kell törődnünk a sorsunkba és a nők örökös képmutatásába...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!