Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/156 anonim ***** válasza:
40%
Aha,ja ja ja. Konklúzió: mivel neked nincs legalább 18/5-ös farkad te ne is akarj dugni,ne akarj barátnőt, kapcsolatot,családot mert úgyis minek.
2023. márc. 28. 15:27
 2/156 anonim ***** válasza:
79%
Jól sejtem, hogy itt nincs kérdés a részedről?
2023. márc. 28. 15:28
 3/156 anonim ***** válasza:
37%

Igen, csak azt elfelejted, hogy sokkal több kis mérettel rendelkező ember van, mint naggyal. Tehát az arány már e miatt sem lehetne fordított... Nem panaszkodhatnak sokan a nagy méretre, ha egyszer minden tizedik pasinak van csak nagy farka...

Meg akkor mi van? Akkor ha ez téged ennyire zavar, akkor ne ismerkedj és gond megoldva.

Akik nem nyavalyognak, azoknak legalább van felesége, aki panaszkodhat rájuk. :D

2023. márc. 28. 15:38
 4/156 anonim ***** válasza:
33%
Én már elfogadtam hogy az én 14cm hosszú és 4cm vastag farkam sosem lesz kielégítő egy nő számára sem
2023. márc. 28. 15:50
 5/156 anonim ***** válasza:
37%
Tudományosan az van bizonyítva hogy sívó hülyék azok akik a fütyi méregetéssel foglalkoznak.
2023. márc. 28. 15:59
 6/156 anonim ***** válasza:
15%

Ez így van!

És ez van!

2023. márc. 28. 16:03
 7/156 anonim ***** válasza:
76%

Tudományosan bizonyított az is, te szerencsétlen, hogy a világon kizárólag a 17-18 centi hosszú, és 4,5-5 cm vastagságú faroktulajdonosok jutnak csak nőhöz?

Annyira hülye vagy, hogy elszédülök tőle.

Nem fogom leírni újra a farokmérettel kapcsolatos gondolataimat, mert tökéletesen felesleges, úgysem fogjátok fel.

Gyűlöld csak a világot, a nőket, a nagyfarkú hapsikat, te bajod. Ez sokkal egyszerűbb, mint elgondolkodni azon, hogy vajon valójában miért nincs sikered a nőknél….

2023. márc. 28. 16:15
 8/156 anonim ***** válasza:
30%

Kisfarokkal soha nem lesz sikered a nőknèl, hosszútávon kell egy méret. Ez van.. én multkor ezt elmondtam két lány haveromnak is:D

Amikor nàluk beszélgettem a multkor, az egyik 28 a másik 37. Értelmes csajok amúgy, de erre a megszólalásra hallgattak, tudták hogy igazat mondok.

2023. márc. 28. 16:19
 9/156 anonim ***** válasza:
70%

8.

nagyon igaz, sajnos kis fasszal bele kell törődnünk a sorsunkba és a nők örökös képmutatásába...

2023. márc. 28. 16:31
 10/156 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem hosszú, de kellően vastag. Sokkal többet számít a vastagság, mint a hosszúság.
2023. márc. 28. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!