Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
81: A logika nagyon sokszor tévedéshez visz. Mondok gyakorlati példát:
A nátrium veszélyes, a klór veszélyes, logikus lenne, hogy elegyük a nátrium klorid vagyis a konyhasó emberi fogyasztásra alkalmatlan. Logikus? Igen. Igaz? Nem.
nem vezet tévedéshez, mert igazam van, ez a ésszerű következtetés
nem tudom miért olyan nehéz ezt elismerni
"nem tudom miért olyan nehéz ezt elismerni"
Azért nehéz elismerni, mert nem tudod alátámasztani. Két olyan dolog közé húztál ok-okozati összefüggést, ami erős gyanúra ad okot, de önmagában nem bizonyító. Láttál egy embert a gyilkosság helyszínén, akinek volt indítéka is, és elkönyvelted, hogy biztosan ő a gyilkos.
A beszélgetésünk azért fura, mert megkérdeztük, hogy miért vagy biztos benne, hogy a f.szod miatt hagyott el, mire te annyit ismételgetsz, hogy egyértelmű, hiszen azt mondta, hogy rossz volt a szex. Felhoztunk egy pár példát, amire még gondolhatott, mire te közölted, hogy akkor is. :)
Leszögezném: simán lehet, hogy igazad van, és tényleg van köze hozzá a méretednek. Mi csak annyit mondunk, hogy egy picit korán, és kicsit szélsőségesen szűrted le a konzekvenciát.
Senkit nem vádoltam hazugsággal. Nő olyat nem mond, hogy király a 12cm. Te is tudod, hogy a nagyobb jobb. Ez fekete-fehér, hiába próbáljuk színezni. A célom az, hogy választ kapjak a kérdésemre. Senkit nem szembesítek semmivel. Az egyértelmű volt, hogy neked nem kicsi. Nekem kicsi.
"Nő olyat nem mond, hogy király a 12cm. Te is tudod, hogy a nagyobb jobb. Ez fekete-fehér, hiába próbáljuk színezni."
Az, hogy a 15 cm jobb, mint a 12 cm az valóban nagyjából fekete-fehér, ha itt megállunk, akkor nem vitatkozom. A kérdésed az volt, hogy miért nem ez az elterjedt nézet, de az a helyzet, hogy ez az elterjedt nézet. Én még olyat nem olvastam/hallottam, hogy a 12cm ugyanolyan jó, vagy jobb, mint a 15.
Akkor ezt meg is beszéltük.
De akkor mi a kérdés? :D:D:D
Azt kérdezted, miért nem ez az elterjedt nézet. Ez az elterjedt nézet, nem vitatta senki. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!