Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/156 anonim ***** válasza:
igen, meggyőződésem hogy kis f.szom miatt volt, és ez a logikus is
2023. márc. 30. 20:52
 82/156 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit olyan érzésem van, mintha valamiért ragaszkodnál is ehhez. De mindegy, ez a te dolgod, te tudod.
2023. márc. 30. 21:13
 83/156 anonim ***** válasza:
Hatalmasak a golyóim.
2023. márc. 30. 21:31
 84/156 anonim ***** válasza:
89%

81: A logika nagyon sokszor tévedéshez visz. Mondok gyakorlati példát:

A nátrium veszélyes, a klór veszélyes, logikus lenne, hogy elegyük a nátrium klorid vagyis a konyhasó emberi fogyasztásra alkalmatlan. Logikus? Igen. Igaz? Nem.

2023. márc. 30. 21:54
 85/156 anonim ***** válasza:

nem vezet tévedéshez, mert igazam van, ez a ésszerű következtetés

nem tudom miért olyan nehéz ezt elismerni

2023. márc. 30. 22:57
 86/156 anonim ***** válasza:
89%

"nem tudom miért olyan nehéz ezt elismerni"

Azért nehéz elismerni, mert nem tudod alátámasztani. Két olyan dolog közé húztál ok-okozati összefüggést, ami erős gyanúra ad okot, de önmagában nem bizonyító. Láttál egy embert a gyilkosság helyszínén, akinek volt indítéka is, és elkönyvelted, hogy biztosan ő a gyilkos.

A beszélgetésünk azért fura, mert megkérdeztük, hogy miért vagy biztos benne, hogy a f.szod miatt hagyott el, mire te annyit ismételgetsz, hogy egyértelmű, hiszen azt mondta, hogy rossz volt a szex. Felhoztunk egy pár példát, amire még gondolhatott, mire te közölted, hogy akkor is. :)

Leszögezném: simán lehet, hogy igazad van, és tényleg van köze hozzá a méretednek. Mi csak annyit mondunk, hogy egy picit korán, és kicsit szélsőségesen szűrted le a konzekvenciát.

2023. márc. 31. 06:53
 87/156 A kérdező kommentje:

Senkit nem vádoltam hazugsággal. Nő olyat nem mond, hogy király a 12cm. Te is tudod, hogy a nagyobb jobb. Ez fekete-fehér, hiába próbáljuk színezni. A célom az, hogy választ kapjak a kérdésemre. Senkit nem szembesítek semmivel. Az egyértelmű volt, hogy neked nem kicsi. Nekem kicsi.

2023. márc. 31. 08:37
 88/156 anonim ***** válasza:

"Nő olyat nem mond, hogy király a 12cm. Te is tudod, hogy a nagyobb jobb. Ez fekete-fehér, hiába próbáljuk színezni."

Az, hogy a 15 cm jobb, mint a 12 cm az valóban nagyjából fekete-fehér, ha itt megállunk, akkor nem vitatkozom. A kérdésed az volt, hogy miért nem ez az elterjedt nézet, de az a helyzet, hogy ez az elterjedt nézet. Én még olyat nem olvastam/hallottam, hogy a 12cm ugyanolyan jó, vagy jobb, mint a 15.

2023. márc. 31. 09:11
 89/156 A kérdező kommentje:

Akkor ezt meg is beszéltük.

2023. márc. 31. 09:45
 90/156 anonim ***** válasza:

De akkor mi a kérdés? :D:D:D

Azt kérdezted, miért nem ez az elterjedt nézet. Ez az elterjedt nézet, nem vitatta senki. :D

2023. márc. 31. 10:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!