Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
"Nem azt mondom, hogy nincs nő, aki élvezi kicsivel js, de a naggyal sokkal jobban l. Nem mindenki szeretne szamár lenni ló helyett."
Én ezt értem, csak ez szerintem még mindig nagyon fekete-fehér. Ha van nálad jobb az ágyban, az nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy ló helyett szamár vagy. A ló helyett szamár metafora arra utal, hogy a nő mindenképpen lemondásként éli meg a kisebb f.szt, és állandóan egy nagyobbra vágyik, ami nem feltétlenül igaz.
A bbq sütős metaforám nem igazán volt jó, mert azoknak az eszközöknek egyetlen célja van: húst sütni bennük. Ha egyfunkciós eszközként tekintünk egy férfira: dugópartnerként, akkor valóban igaz, hogy a méret korlátokat szab az élménynek. Amit a nők állítanak, hogy egy párkapcsolat és a szex is összetettebb ennél, erre mondják a nők, hogy az csak egy f.sz, nem az a lényeg.
Ugyanakkor a kérdésed célját még mindig nem értem. Neked van egy meggyőződésed: a te méreted nem jó a nőknek, és azt is eldöntötted, hogy nem leszel ló helyett szamár. Én ezt elfogadom, csak azt nem értem, hogy akkor mi itt a kérdés? Szerintem te nem kérdezni akarsz, hanem inkább a saját hazugságukkal szembesíteni a nőket.
pedig elég egyértelmű, főleg hogy mondta hogy rossz a szex velem
22-ők voltunk mindketten, 1 évig tartott, ennek kb 8 éve
Pedig le van írva, hogy mi a kérdés. Megkérdezem megint. Neked mekkora?
"Pedig le van írva, hogy mi a kérdés."
Értem, mi van odaírva: miért hazudják a nők, hogy tök király a 12 cm, amikor a tények ennek mind ellent mondanak. Amit erre válaszként próbálok leírni, hogy szerintem a tények, amiket leírtál és a nők üzenetei nem mondanak ellent egymásnak, ha nem ennyire feketén-fehéren nézzük a dolgokat. Amit mondani akarok, hogy maga a kérdésed egy leegyszerűísétsre épül. Nem azt cáfolom, hogy a nőknek a nagyobb f.sz jobb, mint a kisebb, hanem ennek a ténynek a jelentőségét vitatom.
Amit nem értek az nem a kérdésed, hanem a célod. A kérdésedre ugyanis legjobb tudásom szerint próbálok válaszolni, de nem igazán érzem, hogy bármit egyáltalán fontolóra vennél ebből. Szerintem te inkább szembesíteni akarod a nőket azzal, hogy lássák/vallják már be végre, hogy a nagy f.sz kell nekik.
Megjegyzés: ha elmondom, hogy nem értem a kérdésed, akkor arra rohadtul idegesítő válasz, hogy "le van írva". Valószínűleg elolvastam, és valami miatt nem egyértelmű. Erre visszabökni, hogy "olvasd el még egyszer" egyrészt baromi lekezelő, másrészt meg tipikus kitérő válasz.
"Megkérdezem megint. Neked mekkora?"
Azért nem szívesen válaszolok, mert mivel úgymond "megütöm a szintet", tartok tőle, hogy meg is adom a lehetőséget, hogy mindenre rálegyintsetek, amit írok, mondván könnyen ugatok. Nem mondom, hogy nincs igazatok, de azért attól, hogy szerencsére nem vagyok érintett a témában, még lehetek releváns. Mindegy, mondjuk úgy, hogy nem érem el a kutatásod szerinti csudaoptimumot, de az általatok jelzett alsó határnak kényelmesen a szerencsés oldalára kerültem.
Ha már itt tartunk: neked mekkora? :)
"pedig elég egyértelmű, főleg hogy mondta hogy rossz a szex velem"
Én ezt értem, de csaka mondok még néhány indokot, ami miatt hallottam már nőtől, hogy rossz volt a szex:
- a csávó modoros, steril, semmi dög, semmi szenvedély nincs benne
- zárkózott, el van a saját világában, mintha nem is egymással szexeltek volna
- túlságosan óvatos, bizonytalan, a nőnek kellett folyamatosan bátorítania, megerősítenie a pasit.
- nagyon rövid ideig bírta, mire a nő belejött volna, a pasi már elment
- túlságosan önző, csak a saját örömét nézte
- agyatlanul k.rta a nőt, mintha a fordulatszámmal jönne a kéj
- semmi előjáték, vagy éppen semmi utójáték
- kevés fantázia: mindig ugyanakkor, ugyanazt, ugyanúgy, mint az esti fogmosás
Tudnám még sorolni, de ilyeneket sokkal gyakrabban hallottam, mint olyat, hogy a farok volt kicsi. Hozzáteszem: ezek olyan beszélgetések voltak, ahol szerintem simán elhangzott volna, ha kicsi volt a f.sz. Ílyan pl hangzott el, hogy túl nagy volt, nem volt kellemes.
és? egyértelmű
pedig egyértelmű a dolog, a kis farok volta az oka
ezek csak félrebeszélések, 1 évig bírta a kis faszt, ez volt a maximum neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!