Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rengeteg erényövet adnak el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg erényövet adnak el szex-shopokban, akik megveszik csak kipróbálják, vagy rendesen hordják utána?

Figyelt kérdés

Sok webshopban meg az aliexpressen is látni, hogy többszáz néha 1000-ret is megvesznek és ez csak egyetlen típus. Nehéz persze összevetni, egyszer olvastam egy statisztikát miszerint a top 10 legjobban fogyó szexshopos termékben benne van (nyilván vibrátor, meg péniszgyűrű, ilyenek voltak a lista elején).

Vajon ezeket csak úgy kipróbálják, aztán megy a fiókba, vagy tényleg sokan hordanak ilyet?

febr. 11. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Vám aki rendszeresen van aki alkalmanként
febr. 11. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A legtöbben úgy használják mint egy vibrátort, dildót, vagy bármilyen más szexuális játékszert - szex előtt kerül fel, szex közben használják. Vannak persze olyanok is, akik huzamosabb ideig hordják. De ilyen eszköz pl. a butt plug is, az is alapvetően egy szexjáték és aktusok előtt kerül be, de abból is van aki hétköznap is hordja, úgy megy el sétálni, vásárolni hogy benne van a plug. De nem ez az általános ahogy szerintem az erényöv esetében sem.
febr. 11. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
én pl csak alkalmanként, 1-2 órára, napra hordom
febr. 11. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Változó. Talán nagyobb számban vannak akik ahogy pl #2 is írja inkább csak időnként használják vagy csak közvetlen szex előtt/közben vagy max időnként 1-2 napra. De azért vannak azok is akik folyamatosan viselik. Keress csak rá pl fetlife-on a chastity kifejezésre, akár képek, akár csoportokban, onnan tudsz kb arányosítani.
febr. 11. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
A többség a BDSM "szeánszok" (együttlétek) alatt hordja játékszernek vagy fétis-eszközként. Nem túl kényelmes (meg nem túl higiénikus) napokig viselni.
febr. 11. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A többség csak alkalmanként használja.

De akad olyan is aki több ideig. Nekem eddig 100 nap a rekord de most feleségem 1 évig rajtam hagyja. Ez a ritkább de létezik ilyen.

tegnapelőtt 05:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi is vettünk. De azt érdemes szem előtt tartani hogy van ezer féle mire megtalálod a megfelelőt nem kevés pénz tud lenni. Így én azt ajánlom ilyet csak kintről rendeljen mindenki, aliexpress. Amúgy is itthon is azt veszed meg csak túl árazva.

Mi szeretünk vele jarszani. Rendszerint hétvégén van idő rá jobban.

Párom élvezésig orálozik aztán úgy hagy és megvárja míg le lankadok ekkor felteszi. Eltelik pár óra megismétli újra. Aztán lefekvés előtt zuhany és újabb kényeztetés élvezésig. Ekkor este felkerül így nem tudok masztizni mikor el alszik.

Aztán másnap leveszi és mehet a móka amíg csak bírjuk szusszal. Mindenki hatalmasat élvez.

tegnapelőtt 06:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam például most is van
tegnap 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!