Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudod hogy egy nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod hogy egy nőt rendesen megd*gtal?

Figyelt kérdés

Honnan tudod igazán hogy egy nőnek most tényleg megmutattad hogy mi a tuti?

Én eddig a volt barátnőimen mindig azt alkalmaztam, hogy még szexelés előtt kényeztettem őket a nyelvemmel, ilyenkor orgazmusig

Szex terén viszont általában nem tudtak elmenni ezek a lányok valamilyen oknál fogva, és igazából a szex után sem láttam olyan felhőtlen mosolyt az arcukon, csak ritkán, illetve megjegyezték hogy de jól elfáradtak stb( nálam egy szex kb 40p-1óra, és 3-4 póz váltogatva)

Mégis igazából úgy hogy nem kérdeztem hanem saját maguktól mondták azt a lányok hogy szeretnek velem ágyba bújni

Viszont a kapcsolataim vége pedig mindig az ellaposodás lett szex terén is

Lehet inkább lelki okai lehettek?

A meretem átlagos, 15cm

22/F

tegnap 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Nem feltétlen jó elvinni orgazmusig már előre a nőt. Van aki nem tud többször elmenni. Azt a kielégültséget pedig amit vársz, az arcukon, a behatolástól történő orgazmus tudja megadni, a kézzel-nyelvvel kapott nem.
tegnap 20:44
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom, de az előző barátnőmnek pl többször is bedobtam hogy ki lenne ha megforditanank a dolgokat, aztán eleve már előre ellenezte a dolgot, mert hogy neki így jó

Pedig ha nem elegitenem ki előre, akkor szerintem is nagyobb esellyel menne el szex közben

tegnap 21:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet nagyon hozzá szokott ehhez
tegnap 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok nő nem tud a penetrációtól elmenni. Ez egyénfüggő igazából. De pl én se tudok, nekem kell közvetlen csikló izgatás. Néha előfordul, hogy a párom pont jól maszírozza a testével is, illetve lovaglásnál tudok én is úgy helyezkedni. De sokkal egyszerűbb közben kézzel izgatni (akár én, akár a párom).

Amúgy szerintem ellaposodás ellen jó, ha beszélsz velük róla! Mi 6 éve vagyunk együtt, imádjuk a szexet még mindig! Nagyon gyakran beszélgetünk róla, hogy mi esett jól, mit szeretnénk kirpóbálni stb stb. És mivel mindenki egyedi, mindenki mást szeret, mindenképp kérdezd meg őket, hogy hogy szeretik! És közben is nyugodtan kérdezd a lányt, hogy tetszik-e neki!! Sokkal felszabadultabban lehet úgy szexelni, ha nem kell tettetni semmit.

ma 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Nyomjad hátulról úgy isteneknek csapasd tépd q haja ujjad segglyukba lehet pirosra ütni a seggett csikló vibrir pluszba

Lehet ilyenkor mocskos is beszélni..

Na én így azt se tudom melyik bolygon vagyok percekig fekszek erőtlenűl és vigyorgok mint a tejbe tök .

Amit Te írtál az egy hétköznapi jó kis vanília ami jó

De amit te látni akarsz a lányoknak utànna azt csak akkor ha hihetetlen mocskosat bsztatok

N31

ma 02:45
 6/11 anonim ***** válasza:
5. Az már lejött pár hozzászólásodból, hogy sub vagy. De nem minden csajnak jön ez be!
ma 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az jött le hogy az 5ös pasi!
ma 08:57
 8/11 anonim ***** válasza:

7es ha pasi lennék jobb életem lenne szerintem .

6 inkább erre azt mondom hogy minden nőbe ott vagy az a bizonyos "szex éhes r*banc" akivel bármiféle mocskot lehet.

Csak A megfelelő partner kell hozzá aki ezt kihozza belőle. Meg egy jó adag bizalom . Én se hittem azt hogy nekem valaha ez lesz az ami ilyen hatással lesz rám

ma 11:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Ugyan már, ha egy nő egy kicsit is jobban néz ki, akkor akármikor ki tud fogni egy olyat akivel két hetente Monacoba utazik, egy nőnek sokkal könnyebb boldogságra szert tenni
ma 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
8. Pontosan tudom miről beszélsz én is ilyen vagyok. 6.voltam.
ma 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!