Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod hogy egy nőt rendesen megd*gtal?
Honnan tudod igazán hogy egy nőnek most tényleg megmutattad hogy mi a tuti?
Én eddig a volt barátnőimen mindig azt alkalmaztam, hogy még szexelés előtt kényeztettem őket a nyelvemmel, ilyenkor orgazmusig
Szex terén viszont általában nem tudtak elmenni ezek a lányok valamilyen oknál fogva, és igazából a szex után sem láttam olyan felhőtlen mosolyt az arcukon, csak ritkán, illetve megjegyezték hogy de jól elfáradtak stb( nálam egy szex kb 40p-1óra, és 3-4 póz váltogatva)
Mégis igazából úgy hogy nem kérdeztem hanem saját maguktól mondták azt a lányok hogy szeretnek velem ágyba bújni
Viszont a kapcsolataim vége pedig mindig az ellaposodás lett szex terén is
Lehet inkább lelki okai lehettek?
A meretem átlagos, 15cm
22/F
Tudom, de az előző barátnőmnek pl többször is bedobtam hogy ki lenne ha megforditanank a dolgokat, aztán eleve már előre ellenezte a dolgot, mert hogy neki így jó
Pedig ha nem elegitenem ki előre, akkor szerintem is nagyobb esellyel menne el szex közben
Sok nő nem tud a penetrációtól elmenni. Ez egyénfüggő igazából. De pl én se tudok, nekem kell közvetlen csikló izgatás. Néha előfordul, hogy a párom pont jól maszírozza a testével is, illetve lovaglásnál tudok én is úgy helyezkedni. De sokkal egyszerűbb közben kézzel izgatni (akár én, akár a párom).
Amúgy szerintem ellaposodás ellen jó, ha beszélsz velük róla! Mi 6 éve vagyunk együtt, imádjuk a szexet még mindig! Nagyon gyakran beszélgetünk róla, hogy mi esett jól, mit szeretnénk kirpóbálni stb stb. És mivel mindenki egyedi, mindenki mást szeret, mindenképp kérdezd meg őket, hogy hogy szeretik! És közben is nyugodtan kérdezd a lányt, hogy tetszik-e neki!! Sokkal felszabadultabban lehet úgy szexelni, ha nem kell tettetni semmit.
Nyomjad hátulról úgy isteneknek csapasd tépd q haja ujjad segglyukba lehet pirosra ütni a seggett csikló vibrir pluszba
Lehet ilyenkor mocskos is beszélni..
Na én így azt se tudom melyik bolygon vagyok percekig fekszek erőtlenűl és vigyorgok mint a tejbe tök .
Amit Te írtál az egy hétköznapi jó kis vanília ami jó
De amit te látni akarsz a lányoknak utànna azt csak akkor ha hihetetlen mocskosat bsztatok
N31
7es ha pasi lennék jobb életem lenne szerintem .
6 inkább erre azt mondom hogy minden nőbe ott vagy az a bizonyos "szex éhes r*banc" akivel bármiféle mocskot lehet.
Csak A megfelelő partner kell hozzá aki ezt kihozza belőle. Meg egy jó adag bizalom . Én se hittem azt hogy nekem valaha ez lesz az ami ilyen hatással lesz rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!