Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MERJEM VAGY NEM. A férjemnek van valakije de még itt van, nem tudom mikor megy el. Ti letudnátok vele feküdni vagy, az csak egy meg alázás lenne magamnak? Nem veszekszünk rendesen beszélünk, de tudod ott az a másik. Ti mit tennétek?
Basszus, most miért egy rakat vadidegennek kell eldönteni, hogy TE lefeküdj-e a saját férjeddel?! Komolyan, hány éves vagy? 12?
Ha le akarsz vele feküdni, feküdj, ha nem, ne.
Ott van nálatok a férjed szeretője, és azt kérded tőlünk, hogy ezek után le feküdj e vele?
Mindegy, hogy mi mit írunk neked, a saját önérzeteden múlik. Igen amúgy marhára megalázó érzés lehet egyébként.
Engem a volt ferjem megcsalt, soha tobbet nem fekudtem le vele utana es kidobtam. Ez attol fugg hogy erzed, en spec undorodtam tole es nem kockaztatok meg valami nemi betegseget amit a masik notol szedett ossze. Masreszt ez szamomra egy alja szint, azert en ennel tobb vagyok.
Izles kerdese, ha teged nem zavar akkor fekudj le vele, de mondjuk ez ugy jon le mintha a gyakorisok "aldasat kerned" erre a dologra:-))
Én úgy értelmezem, hogy a férj van még otthon, nem a szerető...
Ha tudod, hogy van valakije, miért dilemmázol azon, hogy lefeküdj-e vele, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!