A barátnőmmel le akartunk feküdni, de nagyon fájt neki, nem is tudtam betenni rendesen. Mit lehetne tenni, hogy csökkentsük a fájdalmat?
Atyavilág!
Nehogy aspirint vegyen már be! A sikosítót is elvethetitek.
Egyszerű: izgasd, amíg csak nedves nem lesz, de nagyon.
Nyilván ráparázott a dologra, nem nedvesedett be eléggé. Gondolom, még szűz. Vagy nem? Mindenesetre akár az, akár nem, egyelőre pettingeljetek. Közben megismerheted a testét, hogy mire izgul, mitől jön izgalomba. Nem kell rögtön újra próbálkozni.
Meddig tartott az előjáték? Mit "vetettél" be? Csiklóorgazmusa volt már? Akkor mennyire volt nedves? Érdemes lenne utána próbálkoznod a " betétellel", ha már elélvezett, mert akkor nedves és könnyebben bejuthatsz. De szerintem még sokat gyakoroljatok! :) Hajrá, csak ügyesen!
szűz, igen.
volt csiklói orgazmusa, és előtte is élvezett.
Értem. Akkor -gondolom- ráparázhatott a dologra.
Csiklóorgazmus után mennyire érezted nedvesnek őt? Ujjal benyúltál-e a hüvelyébe? Az fáj-e neki? Ha igen, még lehet, lassítani kéne a dolgokon. Valószínű, fél tőle.
Amikor megpróbáltad betenni, összehúzta a hüvelyizmait? Mit éreztél?
Mivel védekeztek? Gumival? Mert nem könnyíti meg a bejutást, pláne nem nedves hüvelynél. Persze, félre ne érts, a gumi az egyik legjobb védekezési módszer...csak próbálok segíteni.
elérem a szűzhártyát és onnantól hihetetlenül fáj neki.
nem is tudok felnyúlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!