Miért van az, hogy mikor barátnőmmel lefekszünk, és az elején csak simogatjuk egymást, én már akkor elmegyek, miért, pedig alig csinál valamit, csak épp hozzám ér?
Figyelt kérdés
Már 3-4 szer feküdtünk egymás mellett, és gondoltuk megpróbáljuk, de mikor elkezdjük simogatni egymást, én mindig már az előtt elmegyek, hogy eljutnánk odáig, hogy használjam is. És ez annyira szar érzés. Mit lehet csinálni ellene. Persze már akkor felizgat mikor csókolózunk, mert már akkor annyira kemény, hogy első két alkalommal, mikor együtt aludtunk (ruhában), és csak csokoloztunk összebujva, végig állt, több órán keresztül, és másnap meg olyan érzésem volt, mintha izomlázam lenne az ágyékomnál.2011. okt. 10. 19:34
1/5 anonim válasza:
Verd ki előtte, mielőtt mész hozzájuk.
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy gyorsan elmész lehet egy újabb menetet tolni.Miután elmentél,ujjazod vagy/és nyalod tovább a csajt, 5-10perc a bré megint vigyázzban áll, aztán lehet adni az életérzésnek.
3/5 anonim válasza:
kezdjetek 69-cel, az megoldja 20
4/5 spayx válasza:
szerintem simán vágd le és nem lesz gond azzal hogy elmész e vagy nem :D kicsit komolyabban sportolj vitamin és !ananászlé! és várj még pár évet még felnősz mert szerintem még igen csak gyerek lehetsz ha ilyen gondod van és nem tudod hogyan hidald át. Ha idősebb vagy akkor sajna korai magömlésben szenvedsz azon pedig a jó isten sem segít
5/5 Kistál_és_a_bor válasza:
Dehogynem!
El ne hidd már!
Jó, nem azt mondom, hogy könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!