A barátnőmmel le akartunk feküdni, de nagyon fájt neki, nem is tudtam betenni rendesen. Mit lehetne tenni, hogy csökkentsük a fájdalmat?
A képen "hymen" szóval jelzett rész, a szűzhártya. Ebből Te is láthatod, hogy azon már jócskán túljutottál, ergó nem biológiai, hanem lelki akadályai vannak a szexnek.
Most dönts: sürgős-e a szex vagy fontos, hogy a kapcsolatotok megmaradjon? Ha a szex fontos, keress mást.
Ha viszont a kapcsolat, akkor ülj le vele nyugodtan beszélgetni, vázold a helyzetet, nyugtasd meg, hogy nem siettetsz semmit és ha ő felkészült, akkor szóljon és meglesz. Mást nem tehetsz, mert egyelőre a lány túlságosan rágörcsöl, és fáj neki. (Megjegyzem mindenkinek fáj valamennyire, csak akik érzelmileg felkészültek azok vagy elviselik és nem adnak hangot neki [a barátnőd igen, ergó valójában nem akarja az egészet], vagy annyira ellazulnak, hogy a fájdalmat quasi nem érzik). Szeresd, lelkileg még érjetek és majd megtörténik, amikor elérkezik a megfelelő idő.
utolsó válaszoló, köszi a válaszod, de ment a negatív :D
de talán még jó is lenne, amit mondasz, ha 14 éves gyerekek lennénk, akik fel akarnak vágni szüzességük elvesztésével, egy "nadon nadon cejetlek én még jobban fú de júj de ú de vá de" kapcsolatban.
@22:42: Ezt most nem értem. Te tanácsot kértél, válaszaidból azt szűrtem le, hogy nem túl sok tapasztalattal rendelkeztek, emellett, hogy a lány lelkileg nem felkészült a szexre. Nem azt mondtam, hogy idióta, szirupos szövegekkel nyalogassátok egymást körbe, hanem, hogy komoly, értelmes emberek módjára beszéljétek meg a helyzetet. Neked fiúként (férfiként) biztosítanod kell őt, hogy kellőképpen vigyázol rá, hogy biztonságban érezheti magát melletted - ez + az érzelmi kötődés segítségével kellőképpen ellazulhat a lány és nem lesz benne görcs.
Szóval ezzel mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!